Pískoviště - chobotnice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2535
16.5.12 19:56

pískoviště - chobotnice

Ahoj holky,
určitě už tu nějaká taková diskuze je, ale nějak nemám sílu to pročítat. Chtěla bych se zeptat, jaké by bylo nejlepší pískoviště, docela by se mi líbila plastová chobotnice, navíc to jde využít i jako bazének, tak to by bylo fajn, tak jestli s tím někdo máte nějaké zkušenosti nebo typy…budu moc ráda za jakýkoliv příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.5.12 20:05

V té bazénkové části bude věčně naprasený písek, pokud to nedáte kus od sebe… A pokud naprší/nacáká se to té pískové části, blbě to prosychá a může tam vyrašit plíseň.
Máme dřevěné pískoviště (rám a desky okolo na sednutí) plus dřevěné takové mřížky na zakrytí a spokojenost.

Takové podobné plastové když posledně chtěli chlapi kousek posunout, tak prasklo. (Ale už nebylo nejnovější.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.5.12 20:13

ja o nem taky uvazuju, ale asi koupime obycejnou musli. Chtela bych ho na balkon.

Me by u te chobotnice mozna vadily ty chapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.12 20:14
@suik píše:
ja o nem taky uvazuju, ale asi koupime obycejnou musli. Chtela bych ho na balkon.Me by u te chobotnice mozna vadily ty chapadla.

Tak na balkon samozřejmě potřebuješ s pevným dnem=)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
16.5.12 20:16

taky sem uvažovala o mušli, ale zdájí se mi malý, tohle sem právě objevila za přijatelnou cenu a docela velký, myslim že 2.10m, takže já fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.5.12 20:23

@Pipet ta musle nema? Nebo ted asi nerozumim. Ta druha cast bude jen jako priklapeci, snad to bude stacit, plisen bych fakt nerada, tady docela dost prsi a celkove mi tu prijde celkem vlhko. Blbe mi tu schne pradlo.

Balkon je celej zdenej, tak moc neluftuje. jestli to je vubec dobrej napad…ale zase si myslim, ze by to dceru bavilo a taky bychom nemuseli tolik chodit ven, jestli budou v lete vedra, tak nevim jestli v pokrocilem tehotenstvi zvladnu tolik chodit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.5.12 20:24

@salamander369 jj, jsou mensi, taky jsem ji napoprve zavrhla a nasla jsem treba jablicko, to se mi libilo moc…kdyz jsem videla musli na zivo, tak jsem zjistila ze nam to tam bohate staci.

mozna by i stacil nejakej vetsi nizsi skopek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.5.12 20:27

My máme vybrané toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mušle se mi nelíbila, přišla mi taková nestabilní.Ta chobotnice se mi líbí víc, na chapadlech se dá sedět, ale přijde mi zbytečná ta část na bazének.Místo toho máme nafukovací, který můžu kdykoli schovat a nemám v něm písek z pískoviště.

• Citovat
  • Upravit
2535
16.5.12 20:33
@zichisek píše:
My máme vybrané toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mušle se mi nelíbila, přišla mi taková nestabilní.Ta chobotnice se mi líbí víc, na chapadlech se dá sedět, ale přijde mi zbytečná ta část na bazének.Místo toho máme nafukovací, který můžu kdykoli schovat a nemám v něm písek z pískoviště.

no to je taky pěkný, jenže mě se to právě líbí s tim bazénkem, samo musim kdyžtak zjistit, jestli to víko de oddělat úplně, aby se to dalo dát dál od sebe, taky bych nechtěla písek ve vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.5.12 20:42

@zichisek je to je pekny! to se mi asi libi nejvic…jen jak ho dostat k nam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.12 20:52
@suik píše:
@Pipet ta musle nema? Nebo ted asi nerozumim. Ta druha cast bude jen jako priklapeci, snad to bude stacit, plisen bych fakt nerada, tady docela dost prsi a celkove mi tu prijde celkem vlhko. Blbe mi tu schne pradlo.Balkon je celej zdenej, tak moc neluftuje. jestli to je vubec dobrej napad…ale zase si myslim, ze by to dceru bavilo a taky bychom nemuseli tolik chodit ven, jestli budou v lete vedra, tak nevim jestli v pokrocilem tehotenstvi zvladnu tolik chodit ven.

Jo, právě že má dno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
16.5.12 21:20

Ta druhá část - víko chobotnice - je přidělaná jenom šňůrkou takže jí můžeš dát od pískoviště jak daleko potřebuješ :palec:
Zrovna před týdnem jsem ho kupovala…kvůli kočce jsem potřebovala něco s víkem a mušle se mi zdála v reálu celkem mala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.12 13:55

@zichisek tak jsem koukala, ze ho prodavaj i v nemecku, jen je teda znacne drazsi 8o

jeste jsem natrefila na takovou zelvu s poklopem, ta je taky moc pekna a zajimava je ta vodni draha :-D …cenove teda uz je to horsi.

http://www.amazon.de/…p_grid_i_0_0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815