Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chystám se koupit dárky k prvním narozeninám pro holčičku a zajímalo by mě, s jakými hračkami si vaše stejně staré holčičky hrály nejraději. Předem díky za tipy ![]()
velkej náklaďák ve kterým se nechává i vozit
…ale jinak má ráda hudební hračky tipu mluvící pejsek,hrací farma a dřevěné kostky mají taky velký úspěch ![]()
jenže naše holčička opravdu nejradši auta,takže asi jsem moc neporadila ![]()
Mobil, ovladače, laptop, taky má ráda to, v čem se může vozit do čeho může vlézt.
Naše holčička má po knížkách také nejraději auta a traktor s vlekem
Ale dokáže si pohrát i s panenkou (tu dostala k 1. narozeninám) a kočárkem, kostkami, se staršími sourozenci i s legem, prostě všehochuť. Prim hrají ovšem knížky. A prodává s v IKEI takový ten prolézací tunel? To je taky dobrá zábava. ![]()
U nás teď frčí vozíček s kostkama, dnes drandila jak divá, naučila se couvat a zatáčet
A ten tunel z Ikea má taky ráda, používá ho i složený - zalízá si do něj jak do hlízdečka ![]()
Mám sice kluka, ale v roce je to asi fuk u hraček .. neskutečně ho bavil tenhle Hrnec od Fischer Price ..vlastně si ho vezme ještě ted někdy a to mu budou už tři fakt si s tím vyhrál hodně.
http://www.obchudeknakopecku.cz/…FISHER-PRICE
Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:50
Okolo toho roku frčelo dřevěné auto se zvířátky na zastrkávání, první kočárek - golfky, milovala žirafy, takže plyšové žirafy a pak MP4 - měla tam svoje oblíbené písničky.
Tak u nas vedu jednoznacne knizky…mame ich asi 15 a tiez sa vie dllllho zabavit s magnetkami na ladnicke
Tak nejlepší jsou ovladače, telefony, nádobí apod.
. Jinak teda vede náklaďák, kostky, leporela a duplo. Jo a taky míče všech velikostí.
Ozivuji
Jake jsou neoblibenejsi hracky vasich rocnich holcicek?