Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pejsek od FisherPrice, odrážedlo a miluje jednoho plyšáka Ťapťap mu říká, ani nevím proč zrovna ten, ale miluje ho. K mé smůle je celý bílý a dcera ho musí mít všude s sebou. Ten za týden vypadá…
chudák už prošel tolikrát pračkou.
Klíče a peněženka, ze který vytahuje fotky a kartičky
jinak miluje navlíkání kroužků a rozkládání takových velkých jakoby legok ostiček, knížky a časopisy- hlavně ty ve kterých jsou obličeje a zvířata
Dřevěné kostičky, knížky se zvířátky, míče všeho druhu. Vše co cinká a šustí.
@Samuše píše:
Klíče a peněženka, ze který vytahuje fotky a kartičkyjinak miluje navlíkání kroužků a rozkládání takových velkých jakoby legok ostiček, knížky a časopisy- hlavně ty ve kterých jsou obličeje a zvířata
Ano, připojuji veškeré ovladače a mobily. Též moje kabelka je oblíbená, zapnutý zip už není překážkou. Na co nedosáhne, tam si vyleze. Taky v odpaďáku je spousta zajímavých věcí. Takže vlastně milují vše, co pro ně primárně určené není
.
Z hraček kostečky, leporela, plyšáky, panenky, puclíky…Ale vše jen na chvilku. Jakmile je klid delší dobu než minutu, už zpozorním. A obvykle je zaujatá zkoumáním něčeho, co není určeno pro její ručky.
@pe-terka Odpaďák a Záchod!! vyhazuje vše co jí příjde pod ruku
dnes jsem ze záchoda lovila klíče a celou roly toaletního papíru…a předevčírem jsem šla o půlnoci bufetit do popelnice (samozřejmě jedna společná pro celý dům), protože slečna se rozhodla vyhodit půlku kuchyně a muž jednou za rok vynést koš
…ještě se docela zabaví u bedny s hračkama když jí dám do vnitř vyhazuej věci ven pak vyleze a hází je zpátky dovnitř
![]()
Malé knížky s otvíracími okénky nebo s vyšupovacími obrázky, takového typu:
http://www.albatrosmedia.cz/…atko-d2.html
moje boty ![]()
@Samuše píše:
@pe-terka Odpaďák a Záchod!! vyhazuje vše co jí příjde pod rukudnes jsem ze záchoda lovila klíče a celou roly toaletního papíru…a předevčírem jsem šla o půlnoci bufetit do popelnice (samozřejmě jedna společná pro celý dům), protože slečna se rozhodla vyhodit půlku kuchyně a muž jednou za rok vynést koš
![]()
...ještě se docela zabaví u bedny s hračkama když jí dám do vnitř vyhazuej věci ven pak vyleze a hází je zpátky dovnitř
![]()
@pe-terka v kuchyni pár poliček ve zdi otevřených dávám tam věci, které nemuže rozbít a muže si je tahat aniž by se o ně nějak zranila, takže tam byla metlička, dvě vařečky, naběračka, víčko od odstředovače citusů, dokonce i zavařovací sklenice, kteoru nevím kde objevila…je ot prostě zlatíčko ![]()
@Samuše píše:
@pe-terka v kuchyni pár poliček ve zdi otevřených dávám tam věci, které nemuže rozbít a muže si je tahat aniž by se o ně nějak zranila, takže tam byla metlička, dvě vařečky, naběračka, víčko od odstředovače citusů, dokonce i zavařovací sklenice, kteoru nevím kde objevila…je ot prostě zlatíčko
Jj, záchod je fakt zábava, já už odtamtud lovila tooolik věcí ![]()