Nejoblíbenější hračky pro roční holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
10.5.15 21:46

Také dělám seznam :mavam:
určitě tam má své místo tatra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
10.5.15 21:49

Pejsek od FisherPrice, odrážedlo a miluje jednoho plyšáka Ťapťap mu říká, ani nevím proč zrovna ten, ale miluje ho. K mé smůle je celý bílý a dcera ho musí mít všude s sebou. Ten za týden vypadá… :roll: chudák už prošel tolikrát pračkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
10.5.15 21:50

Vlastně celkově ty hračky od FP jsou pro děti dost chytlavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.15 22:13

Klíče a peněženka, ze který vytahuje fotky a kartičky :palec: jinak miluje navlíkání kroužků a rozkládání takových velkých jakoby legok ostiček, knížky a časopisy- hlavně ty ve kterých jsou obličeje a zvířata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
10.5.15 22:19

Dřevěné kostičky, knížky se zvířátky, míče všeho druhu. Vše co cinká a šustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.5.15 22:31

Jednoznačně golfky pro panenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.5.15 22:35
@Samuše píše:
Klíče a peněženka, ze který vytahuje fotky a kartičky :palec: jinak miluje navlíkání kroužků a rozkládání takových velkých jakoby legok ostiček, knížky a časopisy- hlavně ty ve kterých jsou obličeje a zvířata

Ano, připojuji veškeré ovladače a mobily. Též moje kabelka je oblíbená, zapnutý zip už není překážkou. Na co nedosáhne, tam si vyleze. Taky v odpaďáku je spousta zajímavých věcí. Takže vlastně milují vše, co pro ně primárně určené není :).
Z hraček kostečky, leporela, plyšáky, panenky, puclíky…Ale vše jen na chvilku. Jakmile je klid delší dobu než minutu, už zpozorním. A obvykle je zaujatá zkoumáním něčeho, co není určeno pro její ručky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.15 23:03

@pe-terka Odpaďák a Záchod!! vyhazuje vše co jí příjde pod ruku :lol: dnes jsem ze záchoda lovila klíče a celou roly toaletního papíru…a předevčírem jsem šla o půlnoci bufetit do popelnice (samozřejmě jedna společná pro celý dům), protože slečna se rozhodla vyhodit půlku kuchyně a muž jednou za rok vynést koš :D :hug:…ještě se docela zabaví u bedny s hračkama když jí dám do vnitř vyhazuej věci ven pak vyleze a hází je zpátky dovnitř :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.5.15 01:27

Malé knížky s otvíracími okénky nebo s vyšupovacími obrázky, takového typu:
http://www.albatrosmedia.cz/…atko-d2.html
moje boty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.5.15 09:16
@Samuše píše:
@pe-terka Odpaďák a Záchod!! vyhazuje vše co jí příjde pod ruku :lol: dnes jsem ze záchoda lovila klíče a celou roly toaletního papíru…a předevčírem jsem šla o půlnoci bufetit do popelnice (samozřejmě jedna společná pro celý dům), protože slečna se rozhodla vyhodit půlku kuchyně a muž jednou za rok vynést koš :D :hug:...ještě se docela zabaví u bedny s hračkama když jí dám do vnitř vyhazuej věci ven pak vyleze a hází je zpátky dovnitř :potlesk: :potlesk:
:potlesk: Tak to je dobrý. No já kdysi, to bylo u syna, když byl malý, tahala z wc pórek (zbytek nákupu jsem naštěstí zachránila) a botičky. Taky - byl klid, tak tam vlítnu a on si pórkem šudlil v záchodě. No, a do botiček se tak krásně nabírá :).
Co malá do toho odpaďáku (kontejneru) hodila za poklady?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.5.15 17:41

@pe-terka v kuchyni pár poliček ve zdi otevřených dávám tam věci, které nemuže rozbít a muže si je tahat aniž by se o ně nějak zranila, takže tam byla metlička, dvě vařečky, naběračka, víčko od odstředovače citusů, dokonce i zavařovací sklenice, kteoru nevím kde objevila…je ot prostě zlatíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.5.15 17:50
@Samuše píše:
@pe-terka v kuchyni pár poliček ve zdi otevřených dávám tam věci, které nemuže rozbít a muže si je tahat aniž by se o ně nějak zranila, takže tam byla metlička, dvě vařečky, naběračka, víčko od odstředovače citusů, dokonce i zavařovací sklenice, kteoru nevím kde objevila…je ot prostě zlatíčko :lol:
:mrgreen: Mám podobné zlatíčko :mrgreen:. Tak pevné nervy :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
14.5.15 14:13

Jj, záchod je fakt zábava, já už odtamtud lovila tooolik věcí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...