Pití pro dítě do letadla

157
2.5.14 07:17

pití pro dítě do letadla

Krásné ráno,

mám dotaz jak je to s tím pitím do letadla? Co můžu nebo nemůžu vzít dvouletému dítěti už i hlavně kvůli startu. Jestli mám vzít kojeneckou lahev nebo tu také nemůžu. Vůbec netuším jak to pořádně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4226
2.5.14 07:19

Nám v pohodě prošlo NENAČATÝ originální pití (Kubík s takovou to násoskou). V Čechách jsme to jen ukázala, v Tunisu chtěli abych to načala a ochutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.5.14 07:22

Pro dite ti pusti asi v postate cokoliv. akorat musis pocitat, ze mozna to budes muset otevrit a ochutnat. vezli jsme lahev s cistou vodou, kojeneckou lahev s cajem i presnidavku. nemeli problem s nicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.5.14 07:23

Myslím, že pro dítě můžeš vzít cokoliv, jen je to musíš nechat zkontrolovat.
Buď to hodí do scanneru, otevřou a přivoní, nebo se budeš muset napít ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 07:23

Já vezla tři flašky nenačatého pití pro děti a v pohodě, prošli jsme bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
2.5.14 07:24

Je to mám docela radost a nemusím to kupovat v jejich freeshopu na letišti? Určo vezmu kubíka toho pije rád a do flašky myslím tedy že nebude ani nic potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.5.14 07:26

Ja mela UM, termosku s vodou, dzus a nikdo se neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.5.14 07:27

I doma dělaný čaj v lahvičce s brčkem byl v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
2.5.14 07:30

Hele pozor, ja litam s detmi celkem casto, naposledy vcera…zalezi jak kde. v anglii me nepusti s nicim jinym nez vodou a mlekem, detsky caj vylivaji, i kdyz je v kojenecke flasce. z cr jsem s cajem letela v pohode. z Polska me pustili taky jenom z vodou a mlikem. nevim, jestli taky zalezi, zda-li dite ma infant letenku, jestli vetsi dite ma proste smulu.
ja kupuji vetsimou ve free shopu nebo v letadle, onomuz to dneska neni tak drahy :think:

ale treba si vem, jen pocitej, ze je moznost, ze ti to vyhodi,

jinak od unora uz neochutnavam mliko a vodu na letisti, maji specialni pristroje, kam daji celou flasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21646
2.5.14 07:32

My měli vloni pro děti v lahvičkách od jupíka šťávu s vodou. jen jsem na kontrole ochutnala a bylo to OK. takhle jsme pašovali víc pití, aby bylo i pro nás a nemuseli jsme kupovat naletišti. jinak naletišti je pak cenově nejvýhodnější nakoupit si pití v nápojových automatech. tam to vyjde bezkonkurenčně nejlevněji. tak s tím počítej a vemte si mince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
2.5.14 07:41

Jste super děkuju za rady :-)tak tady to asi tey takový problém nebude ale pak uvidím v Turecku. A malej letí jako infant. Vezmu si sebou do kufru i kubíka na zpáteční cestu a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.5.14 08:03

@Mystaro jéé dej pak prosím vědět po návratu, jak to bylo v Turecku, letíme v červnu a taky mě to zajímá - beru s sebou obě děti, tak toho bude víc :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.5.14 09:18

V Ově nám úplně v poho prošli 3 zavřené pitíčka o objemu 0,5l a jeden načatý a to jsem musela ochutnat a dobrý. Ale když jsme letěli z Řecka neprošlo nám absolutně nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
2.5.14 09:26

Z Prahy nám vždycky prošlo všechno, kolikrát jsem měla velkou 1,5 l pet flašku v příručním zavazadle a nikdy to nechtěli ani vyndat. Teď už na to mají speciální scannery - máš pro to speciálně i určené fronty. Z Řecka nám taky nikdo nic neprošlo, prostě okamžitě nám všechno přikázali vyhodit a když jsem se s nima začala dohadovat, že je to pití pro dítě, nikoho to nezajímalo. Vždycky řekli do koše a za rohem si v krámu můžeme prý koupit jiné pití. Podpora prodeje :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.5.14 13:25

Co se tyka odletu z Prahy tedy terminal-1 a terminal-2 jsou jakekoliv tekutiny pro deti bez omezeni.Od 31.ledna 2014 se tyto tekutiny neochutnavaji. Proces kontroly tekurin se provadi detekcnim zarizenim EMA-3/bezne se ji rika Emilka.
Tento postup by mel platit na vsech letistich vramci Schengenskeho prostoru.Ne EU.
Na odletu z Turecka:nemam zkusenost, ale muj odhad je:ze se nebudou vubec o tekutiny zajimat.
Vetsinou plati ze cim vic jste na vychod od Schen. prostoru tim se mene pri bezpecnostni kontrole resi detaily = nizsi naklady na jednoho cestujiciho.
To pak v praxi cestujici pociti jako mensi opruz ze strany bezpecnostnich slozek, ale myslite ze to znamena vasi vetsi bezpecnost :?: :?:
Napr. v Praze se ve specificke situaci kontroly jedne pet lahve-vody muzou dostat naklady az na 70,–Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí