Placenta zasahuje do DS

15404
8.1.13 09:59

placenta zasahuje do DS

Ahoj holky, měla jste některá taky v těho tento problém? Mi bohužel doktor nic neřekl, došlo se na to až v nemocnici ve 33tt díky hematomu, který se mi vytvořil. Údajně jsem měla být víc sledovaná. Prej je riziko předčasného porodu a též císaře, jaké zkušenosti máte vy? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.1.13 10:07

Ahoj já jsem dnes 28+7 a placenta mi také zasahuje do porodnich cest. chodím do podolí a doc. mi řekl že se s tím nemám zatím vůbec zabývat té je možné že se vytáhne. ale mám se více šetřit…ale to mám i kvůli tvrdnuti bříška. jak se projevuje ten hematom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.1.13 10:11

Šílenou bolestí břicha a krvácením :,( Mně už v tomto týdnu na nějaké vytáhnutí šance nedávají. Taky mám klidový režim a beru hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
8.1.13 10:35

Ja to mam taky a rekli mi ze se muze vtahnout do 30tt pak uz ne… zitra jdu na kontrolu tak uvidim no… myslim ze pujdes na cisare protoze b ti miminko pri porodu tlacilo prez placentu hlavickou a je z toho spousty krve atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.1.13 10:37
@zuzka90 píše:
Ja to mam taky a rekli mi ze se muze vtahnout do 30tt pak uz ne… zitra jdu na kontrolu tak uvidim no… myslim ze pujdes na cisare protoze b ti miminko pri porodu tlacilo prez placentu hlavickou a je z toho spousty krve atd…

To mi řekli to samý, že je tam riziko krvácení, obzvláště ještě pokud je utvořený nějaký hematom… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
8.1.13 10:40

@dani24687 no tak to te ceka assi cisar. ale hlavne ze budete oba zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.1.13 10:45

Já se císaře nebojím, hlavně ať je malý ok. Dolů mi řekli, že placenta nejde-nemůže jít, takže snad nějaký „ztrácení“ placenty taky nehrozí nebo jak to říct. Divím se, že mi to můj doktor neřekl už dřív, teda divili se všichni doktoři z nemocnice :nevim: na druhou stranu jsem do teď problémy neměla, tak bych se třeba jen stresovala zbytečně :nevim: Zajímalo by mě, proč je s takto položenou placentou riziko předčasnýho porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.13 10:53

Podle mě je dobře že té nestresoval… to by mě také zajímalo proč hrozí předčasný porod… mě vlastně doc. nic neřekl asi mě nechce stresovat je moc hodný, milí a až ve 31 týdnu vše naplanujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.9.13 16:15

Ahoj, mě placenta zasahuje do DDS, zjistili mi to na utz ve 21tt a řekli mi jen, že se časem nejspíš vytáhne. Do poradny jdu až za 14 dní, tak se chci zeptat kdo jste to taky měl, jestli se vám placenta vytáhla a jestli je třeba se nějak speciálně šetřit nebo to nemusim řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
14.9.13 16:50

@MarkyM měla jsem to taky nějak v tomhle období, možná spíš i dřív a teda vytáhla se dobře. měla jsem jí pak několik cm od čípku a dobrý, rodila jsem normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
14.9.13 18:10

Při vcestné placentě krom krvácení hrozí především to, že se odloučí dříve, než se narodí dítě, což znamená, že dítěti skončí přívod kyslíku pupeční šňůrou a dojde k jeho dušení. To je podle mě hlavní důvod pro císařský řez :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.9.13 11:21

Taky jsem nakonec rodila normálně a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.9.13 10:18

Díky holky, tak uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.8.16 11:48

Ahoj holky, tak v 16tt byl placenta na PS 30mm od VB. A dnes ve 20tt placenta PS do DS. Takz sla trochu niz. Mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.16 11:53

@PajaRada V průběhu těhotenství se může a většinou i vytáhne nahoru. Měla jsem to stejně, teď v 28. týdnu už je vše zase ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí