Zítra první UTZ

901
7.1.13 18:07

zitra prvni uz

Ahojky holky
Zitra me ceka prvni UZ.Dnes jsem podle posledni MS v 8+1.Mam veliky strach aby vse dobre dopadlo. Nevite bude uz videt srdicko? Je to sice me druhe dite, ale jsem vydesena jako male dite. Mladymu je uz 7 let tak jsem vse zapomela :-( a bojim se hrozne moooc.
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
7.1.13 18:09

Ahojky, ja kdyz zjsitila ze jsem tehotna byla jsem nejak 7-8 tt, ke gynde jsem sla nejak az ta par tydnu, a srdicko bylo videt!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.1.13 18:10

Ahoj, držím palce. Srdíčko už by mělo být vidět. Já byla minulý týden 8+1 a bylo krásně vidět :). Všechno bude v pořádku, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.1.13 18:13

Holky dekuju jsem porad nejaka vyplasena z toho vseho :-( ted jsme meli same tragedie a umrti v rodine tak se bojim uz toho nejhorsiho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.1.13 18:15

@JaninaJanu Neboooj bude to dobre, srdicko by mohlo jit uz videt!! :srdce: Dri pesticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.1.13 18:53

Srdicko byva videt cca od 6tt, takze neboj, urcite uz bude krasne tukat :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
7.1.13 19:14

@JaninaJanu Neboj, pokud se necítíš nějak moc blbě, nebolí bříško…tak to určitě bude OK. Úplně Tě chápu. Mám doma taky 7 kluka a na tohle mimi jsem se načekala…Pořád jsem ve stresu aby bylo vše ok…Chodím i bokem na utz k soukromímu dr. Sice dám za každý vyšetření 200,ale mám aspoň klid, že je vše ok. U mě bylo :srdce: vidět v 6 týdnu. Držím pěstičky, ať je vše ok, a zároveň gratuluji :hug: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
454
7.1.13 19:38

@JaninaJanu Ahoj,naprosto tě chápu.. já jsem v 5tt a příští sředu mě čeká první návštěva.. jsem na tom podobně jako ty.. trošku nervy aby bylo všechno ok… snad ano.. jak jsem tady četla o různých problémech, tak jsem pěkně vyplašená.. ale ještě musím vydržet..doktorka mi řekla, že dřív to nemá cenu, že by nešlo nic vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.1.13 19:55

Ahoj, holky, já jsem podle dnešního TT Clearblue ve 4-5 TT, dr. mě chce vidět už zítra v podvečer… Také mám strach… z komplikací, z mimoděložního, a tak… Navíc mám poruchu štítné žlázy (autoimunní thyreoitida s hypothyreosou), tak se klepu jak osika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.1.13 20:01

@jazzgirl držím palečky aby to bylo v pohodě!! Určitě bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.1.13 20:09

@Michala23
Děkuji :)! Koukám, že jsme na tom tak podobně, Ty v 5tt, já cca. ve 4.-5.tt :) Tak snad se u nás bude mimískům líbit a v září na nás vykouknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.1.13 20:09

Dekuji vsem za podporu, jsem trosku klidnejsi, ale stejne se bojim. Priznaky nemam nejak zadne jen mi boli prsa a jsem unavena jako mimino. Porad bych jen spala. Jinak to mame stejne take se snazime tri roky o druhe mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
7.1.13 20:10

@JaninaJanu Bude to v pořádku :palec: neboj :-), a dej zítra vědět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
454
7.1.13 20:53

@jazzgirl jéé,to je fajn :) já ještě na žádnou těhulku v podobném stádiu nenarazila :) já jsem podle MS v 6tt, ale podle Ovu 3tt..takže tak nějak mezi bych řekla :) Jinak je mi zatím fajn, jen cítím podbřišek a jsem strašně nafouklá :?.. a teda dneska se mi udělalo šoufl v autobuse ráno do práce..ale jinak nic. Tak snad příští týden bude :srdce: Kdy ty jdeš k Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.13 11:09

@Michala23
Ahoj :)! No, taky se mi dělá špatně v autobuse, stejně tak při delší a rychlejší chůzi. Jsem dříve unavená… Jinak mám dost citlivá prsa, bolí při sebemenším tlaku. A taky bohužel jakési večerní splíny (přes den jsem OK), ze všeho se mi chce brečet. Ani nevím, jestli štěstím nebo z nervů. Prostě hormony. :)
Na první vyšetření ke gyn. jdu už dnes v podvečer. Snad bude vše v pořádku… Takže ty jdeš zítra :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí