Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky
Zitra me ceka prvni UZ.Dnes jsem podle posledni MS v 8+1.Mam veliky strach aby vse dobre dopadlo. Nevite bude uz videt srdicko? Je to sice me druhe dite, ale jsem vydesena jako male dite. Mladymu je uz 7 let tak jsem vse zapomela
a bojim se hrozne moooc.
Janina
Ahojky, ja kdyz zjsitila ze jsem tehotna byla jsem nejak 7-8 tt, ke gynde jsem sla nejak az ta par tydnu, a srdicko bylo videt!!!
![]()
Ahoj, držím palce. Srdíčko už by mělo být vidět. Já byla minulý týden 8+1 a bylo krásně vidět
. Všechno bude v pořádku, neboj
Holky dekuju jsem porad nejaka vyplasena z toho vseho
ted jsme meli same tragedie a umrti v rodine tak se bojim uz toho nejhorsiho ![]()
@JaninaJanu Neboooj bude to dobre, srdicko by mohlo jit uz videt!!
Dri pesticky…
Srdicko byva videt cca od 6tt, takze neboj, urcite uz bude krasne tukat
![]()
@JaninaJanu Neboj, pokud se necítíš nějak moc blbě, nebolí bříško…tak to určitě bude OK. Úplně Tě chápu. Mám doma taky 7 kluka a na tohle mimi jsem se načekala…Pořád jsem ve stresu aby bylo vše ok…Chodím i bokem na utz k soukromímu dr. Sice dám za každý vyšetření 200,ale mám aspoň klid, že je vše ok. U mě bylo
vidět v 6 týdnu. Držím pěstičky, ať je vše ok, a zároveň gratuluji
![]()
@JaninaJanu Ahoj,naprosto tě chápu.. já jsem v 5tt a příští sředu mě čeká první návštěva.. jsem na tom podobně jako ty.. trošku nervy aby bylo všechno ok… snad ano.. jak jsem tady četla o různých problémech, tak jsem pěkně vyplašená.. ale ještě musím vydržet..doktorka mi řekla, že dřív to nemá cenu, že by nešlo nic vidět..
Ahoj, holky, já jsem podle dnešního TT Clearblue ve 4-5 TT, dr. mě chce vidět už zítra v podvečer… Také mám strach… z komplikací, z mimoděložního, a tak… Navíc mám poruchu štítné žlázy (autoimunní thyreoitida s hypothyreosou), tak se klepu jak osika…
@Michala23
Děkuji
! Koukám, že jsme na tom tak podobně, Ty v 5tt, já cca. ve 4.-5.tt
Tak snad se u nás bude mimískům líbit a v září na nás vykouknou ![]()
Dekuji vsem za podporu, jsem trosku klidnejsi, ale stejne se bojim. Priznaky nemam nejak zadne jen mi boli prsa a jsem unavena jako mimino. Porad bych jen spala. Jinak to mame stejne take se snazime tri roky o druhe mimi.
@jazzgirl jéé,to je fajn
já ještě na žádnou těhulku v podobném stádiu nenarazila
já jsem podle MS v 6tt, ale podle Ovu 3tt..takže tak nějak mezi bych řekla
Jinak je mi zatím fajn, jen cítím podbřišek a jsem strašně nafouklá
.. a teda dneska se mi udělalo šoufl v autobuse ráno do práce..ale jinak nic. Tak snad příští týden bude
Kdy ty jdeš k Dr.?
@Michala23
Ahoj
! No, taky se mi dělá špatně v autobuse, stejně tak při delší a rychlejší chůzi. Jsem dříve unavená… Jinak mám dost citlivá prsa, bolí při sebemenším tlaku. A taky bohužel jakési večerní splíny (přes den jsem OK), ze všeho se mi chce brečet. Ani nevím, jestli štěstím nebo z nervů. Prostě hormony. ![]()
Na první vyšetření ke gyn. jdu už dnes v podvečer. Snad bude vše v pořádku… Takže ty jdeš zítra
?