Špinění v 9. tt + vymizení příznaků

167
7.1.13 16:14

špinění v 9 tt + vymizení příznaků

Ahoj všem,

jsem dnes 8+3 tt a dnes ráno jsem začala špinit. Jelikož mi k tomu o víkendu skončily nevolnosti a dnes mě i přestaly bolet prsa, samozřejmě jsem zpanikařila a naklusla k lékařce. Ta mi udělala ultrazvuk, kde bylo vše OK (od pátku o tři mm plod vyrostl) a když se mi tam pak koukla, řekla, že je to asi z kvasinkové infekce, a napsala mi krém Dafnegin a lactobacily. Jinak mi neřekla, že bych se měla nějak omezovat…

Jsem z toho jako prvorodička celá vystresovaná, nemáte s tím někdo zkušenosti? I vzhledem k vymizení příznaků už jsem myslela na nejhorší… Zítra jdu zase do práce, dělám s dětma, nic fyzicky náročného, tak snad to zvládnu:)

Díky za přečtení a případné reakce…
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
7.1.13 16:18

Jani, já při prvním těhotenství špinila a i párkrát zakrvácela do 12.tt. Vše bylo v pořádku. Asi to bylo z toho, jak je dole vše překrvené. Taky jsem myslela na nejhorší. A i když tu zadáš na emiminu „špinění v těhotenství“ tak ti jistě vyleze spoustu diskuzí. Hlavní je, že jsi zkontrolovaná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
7.1.13 16:18

Já skoro žádné příznaky už nemám, až na ospalost a rostoucí pupek. Takže bud v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.1.13 16:19

Ten třetí mšsíc je celkem typický pro vymizení příznaků, HCG v té době dosahuje vrcholu, už rozhodně tak prudce nestoupá jako na začátku, na konci prvního trimestru začne hcg klesat, proto se říká, že nevolnosti končí většinou prvním trimestrem, protože jsou způsobované právě hladinou hcg.

Špinila jsem, nevolnosti mi taky skončili někdy touhle dobou, obojí u třetího a donošeno, porozeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.1.13 17:42

To je normální s těma příznakama. Mě se od 8. týdne zmírnily, pak zase zhoršily a tak to bylo až do 14. týdne, kdy ze dnes na den zmizely úplně :-) Tak se neboj, je to normální průběh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí