Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky potřebovala bych radu, uklidnění a zkušenost jestli se to někomu stalo jsem těhotná v 8tt bilo krásně srdíčko mimi odpovídalo, ale měla jsem hematom a krvácela dostalal léky a přes svátky se to uklidnilo 4.1 jsem byla v prvni poradne v 10tt dr me prohlidla prohmatem rikala ze to vypada dobre mrkla na UZ a rikala tady mame mimi krasny ruce nohy vsechno hematom se krasne ztratil a pak najednou mlčela a řekla:Už nevidím srdeční akci holky já oněmněla říkala, že plod asi odumřel a ptala se jestli chci hned na revizi nebo čekat tak říkám a co by jste dělala vy? a ona počkala bych do úterka z důvodu, že mimi odpovídá velikosti, ale, že UZ se v tomto většinou neplete tak čekám v úterý jdu na UZ holky je mi strašně zle psychicky je to nase druhé mimi, ale v rijnu jsem potratila v zacatku asi 4tt pri ms. Delala mi krev na genetiku a vp oraadku. Holky stlao se to nektere? Myslite, ze je sance, ze v utery bude srdicko bit?
Možné je všechno
V tomto ti asi nikdo neporadí a ani neuklidní. Já raději počítám s horším, pak nejsem tak zklamaná. Vydrž a pokud to nedopadne, tak to tak asi mělo být.
Pokud srdíčko v 8tt bilo, a v 10tt ne, tak je to podle mě jasné
ale nechápu tedy doktorku, na co chce čekat? ![]()
Je mi te moc lito ![]()
jestli srdicvko prestalo byt, tak uz asi nezacne, takze jedine ze by to nebylo ultrazvukem dobre zobrazeno.
Ahoj..tak to je mi líto.
.to se mi taky stalo..radši bych počítala s nejhorším..taky jsem hned nešla na revizi počkala jsem snad dva dny a pak jela rovnou do nemocnice, tam ti taky stejně udělaj ještě UZ..Držím palce abys to zvládla ![]()
Mě by revizi dělala moje dr má svojí ambulanci a pracuje i v nemocnici já pořád odufým, že bylo blbě otočený
Nechci aby bylo rtvé nekrvácím nemám žádný problém nic ![]()
Jojo ona má tu osobní ordinaci dobře vybavenou a dobrý přístroje takže pokáždé na stejném a v úterý to bude opět na stejném..
@vejisek já jsem taky nekrvácela nic..pak jsem šla na kontrolu k dr. a zdělil že netluče..až pak jsem asi z toho streu začala špinit, krvácet..já vím, je to těžký..já ted v prosinci potratila už po třetíí ![]()
No a koukala pouze na to srdíčko? Mě třeba doktor také ukazoval průchod pupečníkem se slovy že pokud by tam něco proudilo bylo by to vidět a dokonce tekutiny jinou barvou takže mi to bylo jasné ![]()
@vejisek píše:
Jojo ona má tu osobní ordinaci dobře vybavenou a dobrý přístroje takže pokáždé na stejném a v úterý to bude opět na stejném..
Je mi to líto, ale taky bych raději v duchu počítala se vším.
Někdy se může požádat o druhý názor jiného Dr. - na jiném přístroji. Nemáš v okolí třeba porodnici nebo nějaké certifikované pracoviště, kde dělají i ultrazvuková vyšetření v těhotenství? Aspoň by sis nevyčítala, že jsi nezkusila vše zjistit dvakrát.
To me mrzi, ale abych byla uprimna, tak radeji pocitej s nejhorsim, treba te to pak prekvapi, a i kdyby ne tak by jsi s tim pocitala a nebyla by to takova rana.. Fakt me to mrzi, me se stalo neco podobneho, malemu netlouklo v 15tt srdicko asi hodinku tak jsem musela cekat v cekarne a pak me znova vzali na UTZ a bylo to dobre..
To je mi moc líto, taky se bojím aby mi srdíčko bylo:( je to strašný. Holky a co je to ta revize? ![]()
Ona by mě vzala asi v nemocnici ještě na jeden, ale proč proč proč se to děje???
@vejisek to mě moc mrzí
jestli má kvalitní UTZ, tak pochybuju, že by bylo moc šancí… ale uplně tě chápu. já bych taky raději vyčkala. naděje umírá poslední. ![]()
sama sem potrat nezažila, musí to být moc těžké, ale asi bylo něco špatně. snad už je to vaše poslední špatná zkušenost a příště bude všechno vpořádku! ![]()