MS a těhotná?

137
6.1.13 13:27

MS a tehotná?

Ahojte… som 11DPO…8DPO som si robila tehutest secretwomen babby test aj namáčací aj kvapkací a vyšiel negatívny… 10 DPO čiže včera som od pol 7 rána bola hore kvoli bolestiam ktoré trvajú celý den a sem tam ma aj pichne pri slepom čreve…menzes mal prísť až 7.1 no prišiel včera… robila som si test namáčací tej istej značky a bol tam úplne ale úplne jemný duch aj priatel ho videl… tak sa pýtam možem byt tehu aj napriek menštruácii?? 7.1 by mal byť 12 DPO a ymslíte žže DR. niečo uvidí na sone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
6.1.13 13:36

Ahoj,
na sonu asi jeste nic videt nebude, ale myslím, že se tehotenství nevylucuje. Mozna podle toho, jak silná ms byla a jeslti jsi při ní měla křeče nebo nějaké větší bolesti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.1.13 13:38
@Very18 píše:
Ahoj,
na sonu asi jeste nic videt nebude, ale myslím, že se tehotenství nevylucuje. Mozna podle toho, jak silná ms byla a jeslti jsi při ní měla křeče nebo nějaké větší bolesti… :nevim:

no mala a riadne včera a teraz už uplne slabé bolesti…tiež nemám tak silnú MS ako vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 13:41

No při těhotenství by prý silné křeče být neměli, není možné že se ti prostě jen posunul cyklus? Kdy jsi vysazovala HA? Nebo nebereš nějaké prášky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.1.13 13:52

Nie ja som nebrala ani neberem :)proste jedného pekného dna sa do mna priatel urobil a potom sme sa zhodli na tom že mám akurát plodné dni ale ak ja neviem ako sa to počíta…bola by som aj rada keby to už bolo ale na testy mám vraj skoro a predsa ten včerajší ukázal z ranného moču úplne jemnu druhu čiarku tak neviem už som sa aj s mamou tom bavila a povedala že najlepšie bude ked pojdem ku DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 13:57

No na sono je jeste brzo. Mozna jen z krve by to videl. Já byt Tebou, pockala bych aspon do zitra a rano udelala jeste jeden testík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.1.13 13:59
@Very18 píše:
No na sono je jeste brzo. Mozna jen z krve by to videl. Já byt Tebou, pockala bych aspon do zitra a rano udelala jeste jeden testík ;)

hmmm to mám aj pláne :) ale mamina zase hovorila že to ešte nie…že po MS… dufam že MS nebude dlho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 14:02

Ajooo… tak pockej a po ms zkus;) A jestli mimi chcete, tak drzim palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.1.13 14:09
@Very18 píše:
Ajooo… tak pockej a po ms zkus;) A jestli mimi chcete, tak drzim palecky :)
:) diky moc ja by som sa velmi tešila :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.1.13 14:47

JE TO MOŽNÉ MOJE MÁMA PŘI VŠECH 3 TĚHU MĚLA MENZES JEŠTĚ 2 MĚSÍCE V TĚHU A VŠICHNI JSME V POŘÁDKU. PRÝ MS BYLA UPLNĚ NORMÁLNÍ JAKO VŽDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
6.1.13 17:21

No tak řeším teď něco podobného. Dneska jsem našla // na testíku a od MS jsem týden. Proběhla jako vždycky jen byla možná malinko slabší a dorazila o 4 dny dřív. Jednou za čas se mi stane že přijde dřív, tak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí