Bolesti břicha nahoře

891
6.1.13 07:55

bolesti břicha nahoře

Ahoj nevíte některá čim by to mohlo být už od pátku mě bolí břicho nahoře pod prsama jsem v 17tt a doufám že to nijak nesouvisí s miminkem. reaguje mi nato i jídlo zítra stim jdu hned k doktorce dneska se mi na pohotovost nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7811
6.1.13 09:56

Třeba se ti ozýva slinivka ta je na hoře a pokud ti reaguje jidlo muže to byt ono třeba si snedla neco co ti ji podráždilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.13 10:39

Podle mě se ti zvětšuje děloha, a dělá se prostor pro miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.1.13 11:03

Ahoj mě to začlo v pátek po segedínu a od tý doby mě to bolí, celej ten hořejšek docela dost už přemejšlim jestli mám ject na pohotovost tak se snažim zabavit vařim a žehlim abych nato nemyslela doufám že mám mimčo v pořádku asi bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
6.1.13 13:22

Muže se svetšovat deloha ale třeba ti nesedlo to jidlo a maš podraždenou slinivku, zkus si uvařit nejakej bylinej čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 13:51

Ahoj,
já tedy těhotná nejsem, tak nevím, jestli mohu také poradit, ale mě začalo bolet břicho takhle nahoře pod prsy asi pře 2 měsíci, reagovalo mi to na jídlo a za pár dní to byla taková bolest že jsem musela na pohotovost. No a dr. mi řekl, že je to žaludek. Začal být citlivý na nějaká jídla a snědla jsem něco, co ho moc podráždilo. A když ho něco moc podráždí, pak může snést jen málokteré jídlo. Musela jsem tedy držet dietku a pít Gaviscon. opravdu mi to pomohlo a bolesti ustoupily. Ničeho se neboj, myslím že to bude ta slinivka jak se tu píše, nebo ten žaludek, který může být v těhu citlivější… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.1.13 14:18

Podle mě je to žaludek, jak ho mimčo začíná utlačovat, mě to dělá už delší dobu, zatím jsem to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.13 14:29

A nechceš si radši zajet na pohotovost, aby jsi věděla jak na tom jsi a zda je mimi v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.1.13 15:58

Tak mi to trošičku ustoupilo je mi líp prospala jsem skoro celej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.1.13 16:02

Taky jsem to takhle měla. U mě to bylo tím, jak miminko rostlo, děloha se zvětšovala, tak tlačila na orgány. Určitě to nebude nic zlého. Držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.1.13 16:35

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
6.1.13 19:45

Ahoj, měla jsem úplně to samé. Když už mi bříško začalo růst, začalo mě děsně tlačit a bolet pod prsama na místě žaludku. Je to tím, že se ti zvětšuje děloha a orgány jí dávají prostor. Nemohlajsem skoro nosit podprsenku, protože když se kostice trochu opřely o žaludek, tak to bolelo a tlačilo a měla jsem pocit, že to tam mám tvrdé :-( Musela jsem nosit, vše volné a hned po práci se natahnout, jinak v práci jsem se hodně procházela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.1.13 20:16

To sem ráda že to taky nikdo zná a ví jak to bolí všechny bolesti bych vydržela hlavně aby bylo mimi v pořádku, uff se mi ulevilo že to je tim že roste děloha když už sem přežila víkend tak zejtra ráno nepoběžim k doktorce chodim tam pořád s každým prdem, ale budu si muset asi dávat pozor na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.1.13 11:20

Tak mi to nedalo a k doktorce sem si zašla hlavní je že to nesouvisí s miminkem a mimi je v pořádku koukala sem na něj na ultrazvuku je to krásný říkala mudr. že to je nejspíš žlučník mám dietu a ráno jdu na krev skrs jaterní testy tak doufám že to bude v pohodě a přestane to bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.13 11:23

Tak hlavně, že mimi je zdravé :hug: a ty se taky z toho dostaň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí