Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nevíte některá čim by to mohlo být už od pátku mě bolí břicho nahoře pod prsama jsem v 17tt a doufám že to nijak nesouvisí s miminkem. reaguje mi nato i jídlo zítra stim jdu hned k doktorce dneska se mi na pohotovost nechce.
Třeba se ti ozýva slinivka ta je na hoře a pokud ti reaguje jidlo muže to byt ono třeba si snedla neco co ti ji podráždilo
Podle mě se ti zvětšuje děloha, a dělá se prostor pro miminko ![]()
Ahoj mě to začlo v pátek po segedínu a od tý doby mě to bolí, celej ten hořejšek docela dost už přemejšlim jestli mám ject na pohotovost tak se snažim zabavit vařim a žehlim abych nato nemyslela doufám že mám mimčo v pořádku asi bych se zbláznila.
Muže se svetšovat deloha ale třeba ti nesedlo to jidlo a maš podraždenou slinivku, zkus si uvařit nejakej bylinej čaj.
Ahoj,
já tedy těhotná nejsem, tak nevím, jestli mohu také poradit, ale mě začalo bolet břicho takhle nahoře pod prsy asi pře 2 měsíci, reagovalo mi to na jídlo a za pár dní to byla taková bolest že jsem musela na pohotovost. No a dr. mi řekl, že je to žaludek. Začal být citlivý na nějaká jídla a snědla jsem něco, co ho moc podráždilo. A když ho něco moc podráždí, pak může snést jen málokteré jídlo. Musela jsem tedy držet dietku a pít Gaviscon. opravdu mi to pomohlo a bolesti ustoupily. Ničeho se neboj, myslím že to bude ta slinivka jak se tu píše, nebo ten žaludek, který může být v těhu citlivější… ![]()
Podle mě je to žaludek, jak ho mimčo začíná utlačovat, mě to dělá už delší dobu, zatím jsem to neřešila…
A nechceš si radši zajet na pohotovost, aby jsi věděla jak na tom jsi a zda je mimi v pořádku?
Tak mi to trošičku ustoupilo je mi líp prospala jsem skoro celej den.
Taky jsem to takhle měla. U mě to bylo tím, jak miminko rostlo, děloha se zvětšovala, tak tlačila na orgány. Určitě to nebude nic zlého. Držím palečky ![]()
Ahoj, měla jsem úplně to samé. Když už mi bříško začalo růst, začalo mě děsně tlačit a bolet pod prsama na místě žaludku. Je to tím, že se ti zvětšuje děloha a orgány jí dávají prostor. Nemohlajsem skoro nosit podprsenku, protože když se kostice trochu opřely o žaludek, tak to bolelo a tlačilo a měla jsem pocit, že to tam mám tvrdé
Musela jsem nosit, vše volné a hned po práci se natahnout, jinak v práci jsem se hodně procházela ![]()
To sem ráda že to taky nikdo zná a ví jak to bolí všechny bolesti bych vydržela hlavně aby bylo mimi v pořádku, uff se mi ulevilo že to je tim že roste děloha když už sem přežila víkend tak zejtra ráno nepoběžim k doktorce chodim tam pořád s každým prdem, ale budu si muset asi dávat pozor na jídlo.
Tak mi to nedalo a k doktorce sem si zašla hlavní je že to nesouvisí s miminkem a mimi je v pořádku koukala sem na něj na ultrazvuku je to krásný říkala mudr. že to je nejspíš žlučník mám dietu a ráno jdu na krev skrs jaterní testy tak doufám že to bude v pohodě a přestane to bolet.