Zelená moč, zkušenosti

Anonymní
6.1.13 14:18

Zelená moč

Začínám 2trimestr a dnes mám světle zelenou moč, máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Renčí2
6.1.13 14:21
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.13 14:34

@Renčí2 jím pořád stejně, a léky žádné neberu. Podle vyš. z krve mam vše taky ok.

• Citovat
  • Upravit
863
6.1.13 19:55

Může se jednat o překyselení organismu a nebo také o onemocnění jater a žlučových cest. Pokud se barva vrátí do normálu tak jsi měla překyselený organismus. Pokud bude barva i zítra nazelenalá tak se ráno vyčůrej do zkumavky a zajdi s tím k doktorce (buď k obvodní nebo na gyndu). Držím palce ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.11.13 09:43

Holky, mám 8 měsíčního syna a dneska jsme odebírali moč pro doktorku kvůli testům na cukrovku a barva moči je mírně zelená, co to znamená? hodně mě to vyděsilo! děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.11.13 09:49

Tak jsem také četla, že to může být z překyselení organismu, k čemuž může mimo jiné dojít i při cukrovce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
8.11.13 11:03

Taky to muze byt zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 04:28

Mám velmi silnou chřipku, horečka se stále vrací už 36 hodin jsem stále mezi 38-39°C a ani dva panadoly moc nepomáhají jen na chvilí. K tomu arytmii srdce s pulzem až 130/min ale již klesnul na 90/min a to také od předevčerejška. Od večerejška beru antibiotika a objevila se mi zeleno-nahnědlá moč, nikdy se mi to nestalo při těchto antibioticích. Co s tím? Mám letět znovu k doktorovi nebo je to průvod nemoci?

• Citovat
  • Upravit
85411
30.12.16 08:52
@Anonymní píše:
Mám velmi silnou chřipku, horečka se stále vrací už 36 hodin jsem stále mezi 38-39°C a ani dva panadoly moc nepomáhají jen na chvilí. K tomu arytmii srdce s pulzem až 130/min ale již klesnul na 90/min a to také od předevčerejška. Od večerejška beru antibiotika a objevila se mi zeleno-nahnědlá moč, nikdy se mi to nestalo při těchto antibioticích. Co s tím? Mám letět znovu k doktorovi nebo je to průvod nemoci?

V pribalovem letaku o tom nic nepisi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
30.12.16 10:26

Blue or green urine

Blue or green urine may be caused by:

Dyes. Some brightly colored food dyes can cause green urine. Dyes used for some tests of kidney and bladder function can turn urine blue.
Medications. A number of medications produce blue or green urine, including amitriptyline, indomethacin (Indocin) and propofol (Diprivan).
Medical conditions. Familial benign hypercalcemia, a rare inherited disorder, is sometimes called blue diaper syndrome because children with the disorder have blue urine. Green urine sometimes occurs during urinary tract infections caused by pseudomonas bacteria.

Příspěvek upraven 30.12.16 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 10:32

Asi bych zavolala obvodnimu a rekla bych mu to a uvidela bych co on na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky