Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak mimi meri 22mm
srdicko bylo uz videt
jen mi pani doktorka rekla ze mam nejake kvasinky a mam si delat vyplachy.
Holky neni to nebezpecne pro mimiska?
@jazzgirl ne ne, já jdu právě až příští středu..je to nekonečné ![]()
@JaninaJanu myslím že to nebezpečné pro mimi není.. někde jsem četla, že se děloha uzavře hlenovým nevím co
a neproniká tam nic ![]()
@Michala23 Ahoj, tak dr. v děloze nic neviděl, prý je na to brzy
Ale zítra mi budou dělat krevní testy na hcg, výsledky budou v pátek, to čekání bude hrozné…
@Michala23 @JaninaJanu Jojo, děloha se uzavírá nějakou hlenovou zátkou nebo tak nějak… Vidím, Míšo, že taky pročítáš vše možné, co?
Bude to taky Tvé první mimi
? A Tvé, Jani? ![]()
@JaninaJanu píše:
Ahojky tak mimi meri 22mmsrdicko bylo uz videt
jen mi pani doktorka rekla ze mam nejake kvasinky a mam si delat vyplachy.
Holky neni to nebezpecne pro mimiska?
neni -neboj- k mimi se nic nedostane-uvnitr mas cipek, ktery drzi delohu pevne zavrenou az do porodu
hlenova zatka je az za tim cipkem a uvolni se pri otevirani-kdyz zacne porod
a hlavne by ti to na gynde ani nedala, kdyby to nejak skodilo-trosku te doktorce ver ![]()
@jazzgirl jj, je to mé první dítě
A je to tak, já na to šla vědecky..pročetla jsem co šlo..měřila jsem i BT
.. a nakonec to vyšlo hned napoprvé.
Já jdu zítra na krev a na ultrazvuk až 16. to čekání je fakt hrozné. Dneska už jsem trošku v klidu, ale v pondělí, když mi řekla Dr. že mám dojít až příští týden, tak jsem byla celá zdivočelá.. aby to tam bylo jak má atd. atd. ale neuspěcháme to..hold nezbývá než čekat. A asi se tím netrápit.. první krok jsme udělalay, mimísek je tam.. a teď musí on bojovat ![]()
@Michala23 Ahoj
Tak jak jsi dopadla na krvi
? Já mám hcg 900, doktorovi to přijde málo, tak jsem dnes šla znovu a výsledky budu vědět až v pondělí… Ale já si nemyslím, že by to bylo málo, když jsem ve 4.tt… Právě naopak…
Jinak bohužel jsem předávkovaná léky na štítnou žlázu, dr. se bojí, že o mimi přijdu, musím rapidně snížit dávku. Snad není pozdě…
@jazzgirl ..držím palce aby se to srovnalo.. snad to mimi zvládne. Mě taky 900 nepřijde málo.. No já ještě vůbec nic nevím.. na středu si mě totiž objednala i obvodní doktorka na kontrolu. a já si řekla, že na dvoje odběry nepůjdu, že poprosím obvodní, ať mi udělá test i na těhu. a příší středu ten ultrazvuk u gynekoložky. Ale má obvoďačka mě seřvala, že ona mi nic takovýho dělat nebude, že to je práce gynekoložky.. řekla jsem jí, že je zbytečný mi brát dvakrát krev..že jsou chřipky atd.. že jsem to chtěla vzít při jednom.. no řvala ještě víc, co si dovoluju myslet a tak. tak jsem se zvedla a šla pryč.. byla jsem z toho pořádně vytřeštěná.. takže až ve středu společně s ultrazvukem mi gynekoložka vezmi i krev.. tak jsem zvědavá.. to čekání je ale šílený…
@Michala23 Ano, strašné jednání… Mně to takhle tu krev vzali v jednom - gynekologovi jsem řekla, že další den jdu na krev kvůli štítné žláze a on napsal té doktorce žádanku, ať mi rovnou vezme i hcg - pro sestru to není problém, místo jedné ampulky vezme dvě… No, stejně mě další odběr neminul, protože to hcg se dr. nezdálo, jak už jsem psala… Jsem ráda, že je tak poctivý…
@Yamaha jj.. jiná bude.. beze slova jsem odešla..chvíli jsem to poslouchala a pak jsem se zvedla a šla pryč.. ještě za mnou volala, co teda ten odběr.. můra jedna..byla jsem tam naposledy.
@jazzgirl já jsem si právě taky myslela, že to zvládnu jedním vrzem.. ale nevadí.. do středy musím vyčkat..
Jsem ale nervózní..vlny štěstí se mi střídají se strachem, aby to bylo všechno v pořádku.. ach jo..
@Michala23 Neboj, budeme naše miminka spolu spolu
Pevně v to věřím
…
@jazzgirl Doufám
..jsem strašně šťastná, že tam je.. ale ta obava mě někdy pořádně přepadne, co kdyby atd.. ale jo, musíme věřit, že nám pěkně porostou ![]()
Jedna moje kolegyně ze školy se také léčí na šťítnou žlázu, je v 7tt a zatím je vše v pohodě.. tak držím palečky, aby to u tebe bylo stejné!
Já dnes skončila 5tt, a k doktorce jdu 5+4, tak snad bude něco vidět..