Plačtivé 2.měsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1138
6.9.17 12:56

@barbarka2311 Jako u nás, já už se pak smířila že nic jiného neudělám a prostě jsem jí neodkládala. Já si míč taky pořídila později, ale jsem za něj ráda, taky musím chovat v dece, lépe se odkládá.
Na prdíky jsem zkoušela podržet nad umyvadlem a vyprdět, vykakat, jinak asi všechny triky už jste vyzkoušeli.
Bude líp, malá už ted moc chovací není, opravdu jen když chce spát, jinak ráda leží na dece, převrací se, snaží se lézt. Skoro se dá říct že na to ráda vzpomínám jak jsem si jí držela malinkou v náručí a chodila s ní po bytě, i když před těma 4 měsícema jsem z toho byla na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.17 13:24

@Zaluzie Ano většinu jsme vše vyzkoušeli. Nejhorší to bylo první měsíc po porodu, to ji nešlo prdět skoro vůbec. Od prvního měsíce, už prdí, vyloženě prdí, ale přitom ji asi dost bolí bříško když pláče. Přemýšlela jsem ještě nad tím šátkem, zda by to nějak pomohlo. Ale momentálně se na bříšku vztekáme, zase to bude jiné až se bude sama převracet a dobře zvedat hlavičku. Jinak naštěstí večer usínáme spolu v posteli u kojení, tento režim funguje. :P Hrazdička už nás taky baví, naštěstí mi tam třeba tu hodku vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
7.9.17 08:24
@barbarka2311 píše:
@Zaluzie Ano většinu jsme vše vyzkoušeli. Nejhorší to bylo první měsíc po porodu, to ji nešlo prdět skoro vůbec. Od prvního měsíce, už prdí, vyloženě prdí, ale přitom ji asi dost bolí bříško když pláče. Přemýšlela jsem ještě nad tím šátkem, zda by to nějak pomohlo. Ale momentálně se na bříšku vztekáme, zase to bude jiné až se bude sama převracet a dobře zvedat hlavičku. Jinak naštěstí večer usínáme spolu v posteli u kojení, tento režim funguje. :P Hrazdička už nás taky baví, naštěstí mi tam třeba tu hodku vydrží :)

Jestli prdi, tak breci spis ze chce byt u tebe, aspon u nas to tak bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí