Plán B, menstruace
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jak jako neměla jsem žádné nežádoucí účinky? Tohle jsou nežádoucí účinky. Extrémní dávkou hormonů sis rozházela cyklus. Příště použijte kondom a nebudeš to muset řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tohle jsou vedlejší účinky, nechápu jake jine myslíš. A ano nejspíš ti to rozhodila ta pilule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Stopro je to z pilulky. Porad se na gynde, ale nejspis se to srovna samo. Nebo zkus kapky jerab ptaci, na srovnani cyklu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslím si o tom to, že těhotná nejsi - jestli se ptáš na tohle - a
máš to rozházený z pilule. Cos čekala? Ukázkový menses na minutu
přesně?
A těhotenský test nestojí deset tisíc ale asi dvacet korun. Takže místo
založení diskuse, jsi měla jít do lékárny / drogerie, koupit si test a
věděla bys to s jistotou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bez menstruace 4 měsíce
- Magnesium sticks b-complex + vitamín C, může mi to ublížit?
- Ztráta menstruace při hubnutí
- Pravidelná menstruace, ale žádná ovulace
- Zpoždění menstruace po injekci
- Noční pocení před menstruací
- Jak poznat sílu menstruace?
- Slabá menstruace - miminko
Ahoj holky. Rovnou k věci. Měla jsem nechráněný sex před 14 dny, neudělal se do me, ale preci..jelikoz jsem na sobe poznala, ze mám plodné dny, nedalo mi to a běžela jsem pro nouzovou pilulku. Předevcirem se u me objevil večer hnedy výtok a druhý den ráno krvácení. Od té doby je to takové on - off, tmavá krev, růžová, nic, spineni, furt dokola. Rozbolí me bricho, krvacim jako při menstruaci, potom zase nic a furt dokola. Do toho me začala bolet prsa a bradavky úplně šíleně, ale to jsem měla vzdy, někdy už od zacatku ovulace do menstruace, takže z toho nemuzu vycházet. No a problem je takový, ze jsem to měla dostat až v pondeli. Jak to mám brát? Rozhazela mi ta pilulka hormony?… nemela jsem po ni žádné nežádoucí účinky, prislo mi, ze spis vůbec nepomohla..
jsem za 14 dni objednána na gyndu, nechci
zbytecne plasit a kupovat testy.. co byste si o tom myslely vy?