Planetárium Praha - kdy koupit lístky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
6.3.26 19:45

Planetárium Praha

Dobrý den, prosím kdo nakupoval online vstupenky do Planetária Praha, máte zkušenosti kdy uvolňují na internetu vstupenky? zda nevíte nějaký klíč kdy? na jejich stránkách píši - uvolňujeme po týdnech, ale když jsem si nastavila denní sledování, a jeden den v 5:30 ráno byly už jen 2 volné vstupenky. To mám nařídit budík na půlnoc? fakt ocením nějakou praktickou zkušenosti. protože nejsem z Prahy a plánuji výlet a ráda bych sehnala lístky :) na den, kdy budu v Praze, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2732
6.3.26 23:07

Lístky se uvolňují v pondělí kolem poledne. Tento týden šly do prodeje lístky na konec března až po Velikonoční pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
6.3.26 23:08

@Chameleon293 každý týden, ale je to mazec, mizí rychlostí blesku. Taky jsme konečně jedno představení už stihli. Dobrodružství ve sluneční soustavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
6.3.26 23:21

@lucynka25 prodej sleduju posledních pár týdnů, lístky přes ten týdenní systém prodeje jsem kupovala už podruhé a zase taková divočina to není :dance: zrovna na Dobrodružství ve sluneční soustavě jsou lístky k sehnání i teď, jen jsou to místa ve spodní části sálu.
Na Zrození Země a Voyager je potřeba být rychlejší, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68817
6.3.26 23:26

V pondělí. A už to není takový masakr jako loni září-prosinec, kdy to navíc uvolnili na celý měsíc. Nedávno jsem celkem bez problémů ulovila slušná místa i pár hodin po spuštění. A fakt to ted stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
7.3.26 02:54

A jaký program je nejlepší pro předškoláka, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
7.3.26 07:31
@Niemeyer píše: Více

Nám se moc líbil Polaris. 3 2 1 start bylo také pěkné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.