V noci z Prahy domů nebo hotel?

Anonymní
5.2.26 10:10

V noci z Prahy domů nebo hotel

Včera tu bylo podobné téma, ale nechtěla jsem tam plevelit, lidi psali, že záleží i na lokaci.
Na konci března jedu na akci do O2 areny, konec by měl být mezi 22-23:00, takže je reálné, že bych stihla zpáteční vlak z Hlavního nádraží o půlnoci.
Pojedu sama, kdyby nás bylo víc, tak neřeším. Ale všichni víme, jak to vypadá v okolí Hlavního nádraží, z té arény je to navíc na přestup v metru. V Praze jsem byla naposledy tak před 6 lety na nějakém školení, jako nikdy jsem neměla zásadní problém někam dojet metrem, ale orientační smysl mám horší, takže se pohybuji svým způsobem pomaleji a můžu působit nejistě, na nádraží můžu navíc ještě nějakou dobu čekat.
S pepřákem do O2 areny mě fakt nepustí :-).
A já stále nevím, pokud budu objednávat hotel, tak bych měla asi už teď, aby byl volný nějaký blízko.
Jak byste se rozhodli vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5511
5.2.26 10:16

Jela bych v klidu domů. Metro je v pohodě, okolí Hlaváku vypadá, jak vypadá, ale ty z Hlavního nádraží vůbec nevylezeš, z metra jsi rovnou ve vestibulu u pokladen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25010
5.2.26 10:18

Nejhorší smrt je z vyděšení.. normálně jezdím i v noci domů, v klidu…
trasu metra mívám v mobilu s přesnými stanicemi, jezdí to každou chvíli,
to není jak čekat na vesnici na jeden bus za půl dne ;)

Příspěvek upraven 05.02.26 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cest0vatelka
5.2.26 10:18

Kvůli pohodlí bych brala hotel.

• Citovat
  • Upravit
34056
5.2.26 10:21
@Anonymní píše: Více

Já bych byla pro hotel. Za mě lepší, než se v noci sama někde potulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.2.26 10:26

Blbý je to kolem hlaváku venku, ale tam ty vůbec nepůjdeš. Z metra rovnou na vlak. To je naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
5.2.26 10:31

Nechci nic říkat, ale reálně se stává, že se koncert/akce protáhne, zpozdí se začátek a já jsem takhle musela z jednoho odejít kdysi předčasně jako Popelka - do půlnoci na nádraží :lol:. Takže bych raději volila ten hotel, pokud by mě netlačily finance, abych si to vklidu užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5395
5.2.26 10:32
@Anonymní píše: Více

Pokud Tě bude někdo čekat doma u vlaku nebo máš u nádraží auto, bez obav můžeš jet domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3469
5.2.26 10:33

Z metra rovnou na vlak je to úplně v pohodě. Okolo bych měla respekt ale i tam jsme chodili na večerní vlaky naprosto normálně.
Navíc na HN není snad ani co zkazit, tam ani nepotřebuješ nějaký orientační smysl.
Navíc z tama jezdí několik PID spojů, takže i večer je tam běžně pohyb normálních lidí.

Příspěvek upraven 05.02.26 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.2.26 10:35
@arinecka píše: Více

I na ten hotel bude muset dojet. Nevím, co v O2 na konci března je, ale hotely v okolí budou dost možná vyprodané a jestli Prahu moc nezná a má horší orientační smysl, tak mi přijde bezpečnější, aby šla tam, kde to zná, tj. na vlak. (Nebo si objednala včas taxi, samozřejmě. To se může nechat svézt i na ten Hlavák, teoreticky.)

Taky záleží, co je druhý den. Dovedu si i představit, že se v klidu vyspím, druhý den se na chvíli cournu Prahou a pojedu domů až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.2.26 10:37
@Semtex píše: Více

Já vidím na konci března v O2 jen krasobruslení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
5.2.26 10:40
@TRG píše: Více

Netuším, jak to bývá, jestli začínají a končí přesně :D byla jsem kdysi z takových těch větších koncertů na Madonně, to byla učiněná katastrofa, byla jsem naštvaná a člověk ani nedostane zpátky peníze :roll:, začala o tři hodiny později, a na Mikovi, a ten začal fakt přesně a stíhala jsem, to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
5.2.26 10:43

A mysli na to, že Českomoravská je zavřená, má se otvírat někdy v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.2.26 10:51
@Semtex píše: Více

Určitě se to taky umí protáhnout. Nějaký problém s ledem, s vybavením, s hodnocením… Madonnu teda asi netrumfnou. :mrgreen: 3 hodiny jsou absolutně šílený. Já byla v O2 jen párkrát, ale taky zrovna jen na tom, co začínalo hezky spořádaně včas. S tou Madonnou bych snad ani nevydržela do začátku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
5.2.26 10:51
@TRG píše: Více

To je dobry postreh s tim, ze hotely v okoli muzou byt vyprodane, takze nakonec by cestovala nekam jeste sloziteji. Aneb pojedeme zkratkou - je to sice dal, ale horsi cesta. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.