V noci z Prahy domů nebo hotel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
5.2.26 10:54
@TRG píše: Více

Ja mam takovou zkusenost s Guns N Roses, nez se ten arogantni kok.ot uracil vylezt na podium, uz jsme skoro chteli odejit. Polovina lidi odesla pred koncem, aby se meli dostat jak domu. To fakt chces za ty prachy. :?

• Citovat
  • Upravit
56286
5.2.26 10:56

Normálně jezdím domu o půlnoci přes Hlavak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.26 11:01

Ano, jedu jen na jeden den, finančně už bych celé MS nedala.
Přesné to bývá, ale vždy se může stát, že se něco po… Vypadne proud, musí se přepočítávat déle hodnocení. Ale v nějaké větší míře je to vzácné.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
5.2.26 11:08
@Silverine247 píše: Více

Tak snad vím na koho jdu a znám jeho koncertní manýry. Pochybuji, že se kvůli mé účasti změní a tak se podle toho zařídím.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
5.2.26 11:13
@Anonymní píše: Více

Tak to bych určitě jela tím vlakem. Někdo tu psal, že Českomoravská je uzavřená, píšou do března 26, tak třeba to na konci už budou mít hotové… Každopádně z O2 pojede na Hlavák spousta lidí (nebo alespoň tím směrem), nikde nebudeš sama, nikde kolem Hlaváku nebudeš chodit ven, bude to v pohodě. Obvykle posilují při takových akcích i spoje MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9190
5.2.26 11:14

Kdybych tam nikoho neměla a nespěchala zpět. Tak bych volila hotel. Ráno bych jela domů. Můj muž jezdí rád i v noci. On by to odřídil klidně v noci. Jemu je to jedno.
Už jsme se tak vraceli po koncertě Ztraceného. Vezli jsme tam děti na jeho koncert. Pak jsme jeli domů v noci. Něco jsme měli druhý den, proto jsme se vraceli v noci. Jinak tam přespáváme v okolí u sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
5.2.26 11:16
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Kdybych to vedela, tak na nej nejdu, moje iniciativa to nebyla. Nicmene je to dost sproste vuci fanouskum si myslet, ze si radi 3 hodiny pockaji, protoze nikdo nemusi druhy den do prace nebo potrebuje chytnout posledni spoj. Je to chuj.

• Citovat
  • Upravit
12661
5.2.26 11:23

Kdyz priletim ze sveta vecer tak radeji prespavam u segry. Jasne neplatim za hotel, ale taky se mi nechce v noci cestovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
5.2.26 11:30

Já bych jel domů, škoda peněz za hotel. Případně i z Vysočanského nádraží jezdí vlaky na Hlavák, pokud z něj náhodou nejede i ten váš vlak.

• Citovat
  • Upravit
2670
5.2.26 11:32

Cesty na nádraží bych se nebála. Jako jasně okolo Hlaváku je to skvost, ale na samotném nádraží bych řekla, že pohoda. V metru s tebou pojede hromada lidí, kteří taktéž pojedou z koncertu. Takže úplně strach o své bezpečí bych neměla. Takže je to spíše na tvém uvážení. A taky na tom jak dlouho pojedeš domů. A jak daleko od nádraží to máš domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
5.2.26 11:32
@Kelsey1 píše: Více

Koncert Ztraceného, to zní jako dokonalá Hrůza…

• Citovat
  • Upravit
34094
5.2.26 11:34

Jasny, musela by si neco zarezervovat uz ted, a kdo vi jestli jeste neco sezene.
Ja nych tedy radsi nekde prespala, nez se nervit ze se to treba protahne, ujede ji vlak a co potom.
Takze jak pises, vyspat a druhy den couracka a pak v klidu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
5.2.26 11:34

@Vodnář-u-Topolu Nemá to blíž na Praha Libeň?
Tam jezdí vlaky na HN taky.
Ono je asi jedno kterým S pojede na HN, ale ta Libeň se mi zdá blíž minimálně od tramvaje, než se táhnout do kopce na Vysočanský. A tedy minimálně na Vysočanský musí mít nějaký orientační smysl, aby to dala mezi baráky k nádraží.

Příspěvek upraven 05.02.26 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
5.2.26 11:36
@Silverine247 píše: Více

Takový je prostě obraz Gn'R, když vystupoval s AC/DC, tak šlapal jako hodinky.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
5.2.26 11:38
@Snopy123 píše: Více

Libeň je určitě blíž, nějak mi vypadla z hlavy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.