Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky vím že je polovina roku 2016 ale i tak je tady mezi vámi někdo kdo stejně jako já s přítelem plánuje miminko příští rok? nechtěki by jste si třeba popovídat? Já budu ráda
Ahoj, my bychom taky chteli pristi rok, ale uz sourozence pro malou, tak jestli se muzu pridat ![]()
Tak a po dnesku obednana konzultace na genetice kvuli mojim diagnozam doufam ze se sem jeste k nam nekdo prida
Ahojky někdo další kdo plánuje miminko příští rok? já jsem si dnes z lékárny přinesla vitamíny na podporu početí a od zítra začínám užívat
My plánujeme začít pracovat na mimi cca od konce října, takže je možné, že se zadari až příští rok.
Jj beru a k ni jeste Fertilyty Blend mam to tak doporucene od gynekolozky
Mě dal zatím jen tu listovku. Říkal, že až mi budou v lékárně cpát ty nesmyslně drahé multivitaminy, tak ty jsou teď zbytečné. Ty prý budu brát, až budu těhotná, pokud bude třeba. Kolik je ti let (jestli to není tajné)?
Nn není je mi 22 ale u mě je to o tom že mám i problém se srdcem (který zatím nevadí těhotenství ale za rok už by třeba mohl) tak abych otěhotněla v uvozovkách rychleji a tobě je kolik?
Me je 31 (v říjnu bude 32). Taky mě zlobí srdíčko, ale nemělo by to vadit - pouze neškodné extrasystoly.
Tak mě před 16ti lety hrozila i transplantace takže to že mohu mít vlastní miminko a sama si jej odnosit (a nejít cestou nm) je u mě celkem zázrak
No ty blaho! To je teda mazec! Takže se to srovnalo, že ti doktoři „dovolí“ bejby?