Plánovaný nástup do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.24 17:29

Plánovaný nástup do porodnice

Zdravím, ženy jdu asi s blbým dotazem, ale třeba s tím některá máte zkušenost :lol:
Je možné si domluvit nástup do porodnice?
Zítra jdu na kontrolu a budu 40+1, žádné bolesti, nic..
Jde mi spíše o hlídání staršího prcka, kdy by ho neměl kdo pohlídat nebo odvézt alespoň k babi. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27594
12.4.24 17:57

Tak zítra nastupovat nebudeš ne? Tak budeš mít času dost na zařizování nebo to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
12.4.24 17:59

Proc by si měla mít plánovaný nástup do porodnice? Ja jsem rodila 40+5 přirozeně a ani 5 dni po termínu semnou nikdo nic nedomlouval ohledně případného vyvolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.4.24 17:59

Tak to snad máte dávno promyšlené, když do týdne rodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.24 18:09

Děvčata ptám se kdo to tak měl a má s tím zkušenost, ostatní mě celkem nezajímá a nijak mi to nepomůže ;)

• Citovat
  • Upravit
65027
12.4.24 18:10
@Anonymní píše: Více

no pochybuju, že by tě jen tak vzali do porodnice, když nebudeš rodit. Jak to budou vykazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.4.24 18:14

Já jsem byla 40+0 a mela jsem za 7 dní plánovaný nastup na vyvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
12.4.24 18:20
@Viktorka33 píše: Více

tak při přenášení je domluva na plánované vyvolání něco jiného než se tam nechat přijmout jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
12.4.24 18:22
@Anonymní píše: Více

no fajn že tě ostatní nezajímá tak se nauč vyjadřovat, jinak do porodnice tě nevezmou jen protože máš termím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.4.24 18:24

@vokishka Zítra bude zakladatelka 40+1, kdyby byla v porodnici jako já, dali by ji termín nástupu. Samozřejmě může porodit i do toho termínu, to ji nikdo nezaručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
12.4.24 18:37

Nástup do porodnice si nemůžeš domluvit, protože nikdo neví, kdy začneš rodit. Ten se domlouvá jen v případě, že máš indikovaný zdravotní důvod k vyvolání porodu. A i tak se počítá s tím, že možná porodíš dřív. I kdyby ti rovnou dali termín za týden, můžeš klidně porodit třeba zítra a v původně domluvený termín už budeš zpátky doma. Takže je to celkově fakt docela blbost a hlídání si tak jako tak nebudete moct domluvit na přesný den a čas. Pardon, jestli tě to nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
12.4.24 18:50
@Viktorka33 píše: Více

no ale jí jde o to, aby byla v porodnici, když se porod rozjede. To, že jí dají termín za týden, stejně nic neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.4.24 19:12

@vokishka Ne to neřeší, to je pravda. :palec: I s termínem může rodit dřív. Ale to jsem tazatelce i psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikki546
12.4.24 19:21

@Viktorka33 a dekuju! Za normální odpověď :lol:
Samozřejmě chápu, že přijít to muže teď a nebo taky za ten týden, jen jsem se zeptala na věc, kterou sem slyšela/videla od par žen. Že se tu strhne taková lavina sem teda nečekala :D
Takže se omlouvám za opravdu asi blby dotaz, ale napadlo mě se jen zeptat.
Při prvním sem rodila normálně v termínu, takže nevím jak to chodí od 40+0 a dál ;)

• Citovat
  • Upravit
14574
12.4.24 19:25

Třeba už nepřečteš muj příspěvek a pojedeš :lol: to fakt nikdy nevíš. Nicméně my máme rodinu daleko a babička u nas určitou dobu před porodem bydlela. Ehm já jsem za zo strasne rada, ale asi si umíš představit ty moje tehdejší hormonální nálady s tím spojené :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková