Plastelina vs modelina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
29.7.11 13:08

U nás doma preferujeme takovou tu klasickou modelínu jako je tady http://www.sevt.cz/…ce-41084600/, ale asi zkusím taky uvařit tu domácí, ta mě zaujala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radule007
15.10.11 18:52

kuličková modelína je fajn spestření, ale není tak barevná a nedá se z ní udělat zdaleka to co s klasickou, nelze modelovat detaily, jako oči atd. :-P

• Citovat
  • Upravit
154
22.9.13 16:10

Odpoveď

@radule007 píše:
kuličková modelína je fajn spestření, ale není tak barevná a nedá se z ní udělat zdaleka to co s klasickou, nelze modelovat detaily, jako oči atd. :-P

To je sice pravda, ale malé se na tom líbí to, že to může i po několika dnech či dokonce týdnech azse rozdělat a modelovat jiné věci.. mě se na kuličkové modelíně líbí to, že to nezasychá, nedrolí se, nebarví a pro dvouleté dítě, které by stejně detaily nezvládalo, to podle mě naprosto stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.5.14 10:59

Je tady někdo zkušenej ve vaření modeíny? Po uvaření za čerstva konzistence skvělá. Ale po čase i v ledničce i v pokojové teplotě slizovatí. Dělá pak bordel špatně se uklízí. Poslední várku jsem dávala do ledničku s vysušenou tvrdou krustou a stějně zeslizovatěla. Zkoušela jsem přimíchat znovu mouku, nulový efekt. Dnes mě osvítilo a přidala jsem mouku a olej a prohřála na pánvičce a opět skvělá. :think: Nemáte to někdo víc vychytaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí