Plastika uší u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
3.12.15 23:10

Presne tak, beres mi to z ust…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.12.15 23:12
@loppy píše:
Ahoj holky, je tu nekdo, kdo byl na plastice ousek se svym ditetem? Mam petiletou slecnu a ma odstata ouska(nemuze nosit ani culik) a rada bych ji nechala prisit. Ona teda evidentne zadny problem nema, ale sama vidim, jak hlavne v bazene ouska fakt trci a kdyby mela nosit culiky, tak by vypadala hrozne. Dnes to priznal i manzel, ze bych ji mela objednat, ale pry to delaji, jen kdyz dite chce, coz ta nase princezna, vzhledem k tomu, ze je ma schovana nebude chtit a nikdo se ji nesmeje. Jak jste presvedcili vase dite? Prece ji je nebudu vystavovat, aby se ji zacali smat a vystavovat ji blbym pohledum :nevim:. Myslim, ze cim driv pujde tim lip pro ni…

Moje dcerka nebyla, ale já jako dítě ano. Jedno mám pořád ale trochu víc odstáté. Asi se to nějak nepovedlo. Přemýšlím, že si to půjdu nehat upravit. Z toho mám trochu komplex. I když, vdala jsem se, že?! :lol: A naši známí byli s chlapcem, když měl asi 10 let. Sám mi říkal, že to bylo uplně v pohodě.
Ale nedovedu si představit, že bych poslala dceru dobrovolně pod nůž. :think: Přeci jen to určitá bolest je. Ale v budoucnu se bude odstátýma ouškama na 100% trápit. Takže ačkoliv to může někomu připadat malichrné, zkusila bych ji přemluvit. Nebo počkej ještě třeba 2 roky a sama už z toho možná bude mít rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
4.12.15 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.12.15 13:26

Mě rodiče nenechali uši přišít tak jsem to musela podstoupit sama v dospělosti v 25letech, až jsem si na to sama vydělala. A řeknu vám že to byla šílená bolest těch pár dní po zákroku, děti mají chrupavku ještě měkkou, takže to není takové jako u dospělích. Dceři je určitě přišít nechám pokud to bude potřeba, ted má dva roky a má je odstáté, ale ještě se to muže trochu srovnat, uvidíme. Rozhodně ji nenechám trpět jak jsem trpěla já, že jsem nemohla nosit culíky, furt se potila s dlouhýma vlasama a nakonec to stejně podstoupila s o to větší bolestí :roll:
Kamarádky dcera na to byla nedávno v 6 letech a kromě toho že hůř snášela narkozu, to bylo co se zákroku a bolesti týče uplně v pohodě. Ta celková narkoza je na tom asi to čeho se nejvíc bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.2.16 11:58

Ahoj, tak mám konečně dcerku objednanou na zákrok. Hrozně mě překvapila, že chtěla, když jsem ji to navrhla. Akorát jsem teda koukala, že bysme měli být 3 dny v FN Olomouc. Myslela, jsem, že bude stačit v den operace, je v celk. narkóze a den potom..
Mohla by mě nějaka zkušená maminka napsat, jak to potom v nemocnici je? Zda budou brát krev i v nemocnici nebo jen když bude dělat předop. vyšetření lékařka v ordinaci. A jak je to když malou povezou na sál. Neumím si představit, že jim tam dobrovolně beze mě půjde. Je jí 5 let… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
16.2.16 12:14

@loppy byla jsem se synem v jeho 6 letech, pred nastupem do skoly. Rikal, ze ho to bolelo, ale urcite se to dalo vydrzet. Nejvesti problem mel s hodne utahnym obvazem, co ho tlacil na hlave :lol: jinak v nemocnici jsme asi byli 3 dny, uz si to moc nepamatuju. Nejake odbery v nemocnici asi taky probehly. Jinak narkozy se bat nemusis. Jeste na pokoji mu do kanyly pichli oblbovak a pak uz v polospanku odvezli i s luzkem na sal. Pak zase v polospanku dovezli zpet na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.2.16 12:47

@loppy niceho se nebojte me dceri to delali dvakrat brali ji krev jen jako pres operační vyšetření a oblbovak dostala jako sirup pod jazyk. takze v poho pak ji vezli z luzkem na sal jela jsem sni az ke dveřím a už byla oblbla. stěžovala si na bolest první den. jinak dobry.rano jsme přišli pak ji to udělali a druhej den jsme šli domu záleží na nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.2.16 14:00

Ahoj, ještě jedna historka - také jsem měla odstáté uši, nosila culíky, nikdo se mi nesmál nikdy, vadit mi to začalo na střední škole a tak jsem si je nechala přišít až jsem si vydělala - ale bylo to drsné :cert: ale stálo mi to zato, jsou teď super :potlesk:. Teď obě mé děti mají odstáté uši - 4 a 2 roky - takže jim to samozřejmě ještě nevadí. Ale takhle mrňavé bych je na kudlu nevzala. Ale z vlastní zkušenosti, až si řeknou - půjdou okamžitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.4.16 13:32

Holky, můžu se zeptat? Dcera (8 let) si přeje nechat přišít ouška (chápu ji plně, mně je rodiče přišít nedali a mindráček se rychle dostavil). Stačí se objednat na konzultaci na ORL, odkud nás pak pošlu dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
5.4.16 17:50

@lapagerie určitě. Já jsem byla na ORL kvůli mandlím, ale hned se Dr ptala, jakto že jsme ještě nic nedělali s ušima (mojemu to zatím nevadí, je mu 6).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.4.16 09:00

Tak jsme objednané na konzultaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.4.16 13:16

Ja byla s malou na konzultaci rovnou u plastickeho doktora. Mame i termin do FN Olomouc. A se synem pujdu za 14 dni do Brna k jedne pani doktorce. Chceme nechat prisit o prazdninach a bohuzel, nikde nam moc nechteji vyjit vstric i kvuli veku. Je mu 11 let a musime uz platit zakrok. Soukrome kliniky asi deti neradi :nevim:, pry od 15let. Takze tato lekarka je ochotna…Uz se nam to blizi, tak jsem docela nervozni. ale hrozne se tesim, ze budeme nosit konecne culicky :potlesk: a mala taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.18 15:04

Je tu někdo, kdo nechal přišít ouška svému díteti a není spokojený s výsledkem? S čím nejste spokojeni? Co vám vadí? Co jste s tím udělali? Nechali jste to opravit - jde to vůbec opravit? Co na to dítě? Jak dlouho po operaci trvá, kdy je vidět konečný stav? Jsou ouška napuchla, udělají se modřiny?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.18 16:33

Nikdo nic nenapsal. Bohužel se uši nelíbí ani dítěti. A to je pořád jen chválím, jak jsou krásná. Nemáte někdo nějakou zkušenost? Asi byla chyba to podstupovat. :,(

• Citovat
  • Upravit
17
5.8.19 05:27

Uši

Ahoj, byl někdo s dítětem na plastice uši v 6 letech? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie