Plastová vykrajovátka Tescoma

12681
15.11.11 10:16

plastová vykrajovátka Tescoma

ahoj, blíží se vánoce a na netu jsem objevila plastová vykrajovátka, máte je někdo doma? jak se s nima dělá? opravdu to ušetří práci? nedávno jsem to viděla i v televizi a byl to fofr a měla paní plnej plech jen ho strčit do trouby :think: myslíte že to bude dobrá investice si to pořídit??? mám strach aby to nedělalo moc „tlustý“ cukroví.díky za rady a eventuelně napište kde jste je koupili a za kolik, jestli se dají sehnat i levněji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
15.11.11 10:23

Já je sice nemám, ale právě jsem četla v Apetitu - a věřím tomu, že je z toho velký odpad - mnoho vyvalování než se těsto zpracuje všechno, že tím pádem musíte přidávat při dalším a dalším vyvalováni mouku a poslední dávky cukroví už jsou moučné a dorbí se. Na některé tvary bych to možná zkusila, ale rozhodně třeba ne na vanilkové rohlíčky - na které se ta forma taky prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.11.11 12:16

Já to nemám, ale (nebo protože) mám za to, že je to úplně na bzum. Možná na první dva plechy, ale když pak zbyde těsta málo, tak co? Tak zase pěkně ručně. Navíc moje děti vykrajují se mnou a přesně vybrané tvary, tj. např. mladší syn vykrajuje zásadně traktor 8-) . Ono v podstatě to vykrajování je pro nás neméně důležité než samotný výrobek, tak proč vlastně reaguju :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.11.11 12:42

s tím opětovným vyvalováním to je pravda, jenže to vykrajovat po jednom-na to letos asi nebudu mít čas :think: tak třeba se ozve ještě někdo kdo to vlastní a je spokojenej :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí