Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky. Chtěla bych se vás zeptat, jaké je zdravé množství plastových míčků? Aby jich nebylo příliš mnoho, ale aby se v nich dítě pěkně prohrabovalo
A s jakými konkrétně máte dobré zkušenosti, které jsou pevné? A ideální průměr? uvažuji o 7cm. Děkuji
My máme v tom klasickém dětském bazenku 500ks a malé to stačí ![]()
Koupila jsem 1000 a je to jak nic ![]()
Jaký typ už nevím, bylo to z Aukra, dohromady to vyšlo asi 1100 - už fakt nevim.
Ale jsou to ty slabší.
@Lenka512 taky máme z aukra ty slabší. 200ks vyšlo nějak přes 300,– kupovala jsem to loni
My jich máme 300 v malém nafukovacím bazénku, na úklid moc, na hraní málo. Koupeny v Tescu, ale mívají je tam nárazově.
Mám ve stanu na hraní 500 ks a myslím si, že by jich mohlo být víc…ale jak už psala paní přede mnou, na úklid to stačí…
Máme v bazénku 200 ks a je to v pohodě, klasický rozměr balónků. Rochnit se v tom dá, rozhazovat po bytě taky, takže ok. Víc mi přijde zbytečnost.
Tak 200ks do bazenku mi přijde teda hodně málo. Ale to je každého názor ![]()
@Jaca My jich měli 200 a nakonec jsme to uklidili syn si s tim nehrál a nás to nebavilo uklizet
@iveta299 no my máme takový ten malý dětský kde se vlezou max dvě děti ![]()
No my máme stan se zvýšeným okrajem a 500 je na hraně, mohlo by být víc, jenže kdo to má furt sbírat po celým obýváku
@iveta299 píše:
No my máme stan se zvýšeným okrajem a 500 je na hraně, mohlo by být víc, jenže kdo to má furt sbírat po celým obýváku
Taky bych klidně přihodila, ale jak pišeš, kdo to má uklízet ![]()
Teeeda, takove mnozstvi. Clovek si to neumi predstavit, ono se to asi nezda, ale kdyz se v tom ma dite porochnit… Notak promyslim. Jeste vymyslim, do ceho je dat, zatim jsem nenasla nc, co by se mi libilo. Asi teda zvolim stan, ale musim najit se zvysenym okrajem. Dekuji holky moc za odpovedi…