Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáme poškrábané, nestavíme tam na ně prakticky nic. Jen tam chrápe kocour. Tak si je vyměň 🤷🏻♀️
@Kristýnka526 píše:
Nemám poškrábané parapety ani od hraček ani od květináčů.
Asi tak nějak. Asi má otřesnou kvalitu nebo otřesné zacházení.
Nemáme a to máme antracitové. Jeden je širší a v takové výšce, že na něm sedáme.
Problem byl u bílého. Kdy se mi vylila voda v sazenicích rajčat. Nevšimla jsme si toho a pak tam byl rezavý flek.
Nemáme a to tam mám milion kytek, u dětí hraček, dekorací na vánoce, kočka tam skáče a jsou v pohodě.
Nikdy jsme v žádném z bytů neměli poškrábané parapety. A to na nich běžně květináče mám. Netuším, co bych musela provádět, abych je poškrábala…
V bytě máme jiný povrch, tam jsou ok, venku na balkoně takové hladké, tam mám pocit, něco utrpěly. Je to takový hladký, křehčí materiál. Možná zkřehl časem no, přece jen je to venku.
@def píše:
Máme v bytě bílé plastové parapety a jsou celé poškrábané od květináčů a dětských hraček. Máte klasickou PVC úpravu nebo laminát? A máte je poškrábané?
Poškrábané je nemám, jsou úplně obyčejné. Jako první pomoc zakrýt to samolepící fólií a časem vyměnit.
Poškrabané ne, ale tam, kde bylo delší dobu něco položeného, se dělají žluté fleky, které nejdou umýt. ![]()
Mám je, ale nejsou nijak zdrápaný. Mám ty klasický panelákový. A na nich pár kytek a pičurinek.
Nevím, co by se tam muselo dit, aby to bylo poskrabane. Ale někteří lidi zničí fakt úplně vše, nám nájemnici nechali v byte utrhane všechny snurky od žaluzií, a co více, dokonce okousane takové ty krytky, do kterých se ty snurky uchycuji, aby ty žaluzie držely nahoře, přičemž vinu svedli na batole 2 roky a kojence
to člověk nepochopí.
Venku ano. Od psa, který má 40 Kg ![]()
Příští rok asi budeme měnit za kamenné
Máme v bytě bílé plastové parapety a jsou celé poškrábané od květináčů a dětských hraček. Máte klasickou PVC úpravu nebo laminát? A máte je poškrábané?