Plat a podmínky pro asistenta dítěte v MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AliTad V tomhle záleží na řediteli. Ale pokud to dítě nemůže být samo a úvazek je krátký, tak si to musí pořešit rodič sám. Pokud to dítě zvládá a učitelé s tím nemají problém, tak klidně může být v družině/ školce sám. Většinou záleží i na diagnoze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má asistenta pedagoga na 4 hod. denně, plat má 6000 hrubého. Asistentka si dělá půlroční kurz od pedagogicko-psychologické poradny. Jenom nevím jestli si ho platí sama, nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jsem vloni pracovala dva měsíce jako zástup za asistenta pedagoga v MŠ. Měla jsem plat 83OO Kč za 4 hodiny denně (od 8 do 12 hodin). Žádný kurz jsem si nedělala, stačilo, že mám PdF a státnice z pedagogiky a psychologie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@misa027 A nevíš, jakou má jinou školu?@lennca Hm,ale já ještě školu nemám hotovou, jsem ve 4. semestru. Maturitu mám z jiného oboru. Tak právě nevím, jak to je. Jestli mi stačí, že studuji předškolní pedagogiku nebo jestli ještě musím zfouknout nějaký kurz.
Tak to nevím, ale řekla bych, že by Ti mohlo stačit, když to studuješ. Je i plno učitelů na ZŠ, kteří normálně učí a přitom teprve studují. Na tyto otázky Ti nejlépe odpoví budoucí zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rady
Právě (cca ve 22:00 - zapoměla jsem to dopsat) jsem se ze studijního oddělení z VŠ dozvěděla, že kurz nepotřebuji. ![]()
Tak snad se na to místo neozve nějaká slečna nebo paní s praxí. Já mám pouze zkušenosti z rodiny.
- Citovat
- Upravit
Tak mi to nevyšlo. Paní ředitelka přijala paní/slečnu s kurzem asistenta pedagoga.
Tak snad se něco někde brzo najde i pro mě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak mi to nevyšlo. Paní ředitelka přijala paní/slečnu s kurzem asistenta pedagoga.Tak snad se něco někde brzo najde i pro mě.
To mě mrzí…ale třeba si to ta slečna/ paní rozmyslí ve zkušebce a přece jen budeš mít šanci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kometa32 Děkuji. Taky v to doufám.
Jen je pak blbé, že v tom případě neodejdu ze stávajícího zaměstnání ve slušnosti. Jako chybět tam nebudu, ale nejsem nezdvořák a mrzelo by mě to i kvůli některým spolupracovnicím, že se normálně nerozloučím, když to bude narychlo. Což by bylo, kdyby slečna/paní odešla. Někoho k tomu dítěti potřebovat budou a budou ho pak potřebovat ze dne na den. Což jim můžu splnit, ale jak říkám, není to ono.
- Citovat
- Upravit