Plat a podmínky pro asistenta dítěte v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64982
28.4.15 18:09

@AliTad V tomhle záleží na řediteli. Ale pokud to dítě nemůže být samo a úvazek je krátký, tak si to musí pořešit rodič sám. Pokud to dítě zvládá a učitelé s tím nemají problém, tak klidně může být v družině/ školce sám. Většinou záleží i na diagnoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
28.4.15 19:33

Syn má asistenta pedagoga na 4 hod. denně, plat má 6000 hrubého. Asistentka si dělá půlroční kurz od pedagogicko-psychologické poradny. Jenom nevím jestli si ho platí sama, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.4.15 21:05

Ahoj,
já jsem vloni pracovala dva měsíce jako zástup za asistenta pedagoga v MŠ. Měla jsem plat 83OO Kč za 4 hodiny denně (od 8 do 12 hodin). Žádný kurz jsem si nedělala, stačilo, že mám PdF a státnice z pedagogiky a psychologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.15 08:33

@misa027 A nevíš, jakou má jinou školu?

@lennca Hm,ale já ještě školu nemám hotovou, jsem ve 4. semestru. Maturitu mám z jiného oboru. Tak právě nevím, jak to je. Jestli mi stačí, že studuji předškolní pedagogiku nebo jestli ještě musím zfouknout nějaký kurz. :think:

• Citovat
  • Upravit
557
29.4.15 10:09

To nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.4.15 15:30
@Anonymní píše:
@misa027 A nevíš, jakou má jinou školu?@lennca Hm,ale já ještě školu nemám hotovou, jsem ve 4. semestru. Maturitu mám z jiného oboru. Tak právě nevím, jak to je. Jestli mi stačí, že studuji předškolní pedagogiku nebo jestli ještě musím zfouknout nějaký kurz. :think:

Tak to nevím, ale řekla bych, že by Ti mohlo stačit, když to studuješ. Je i plno učitelů na ZŠ, kteří normálně učí a přitom teprve studují. Na tyto otázky Ti nejlépe odpoví budoucí zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.15 23:37

Děkuji všem za rady
Právě (cca ve 22:00 - zapoměla jsem to dopsat) jsem se ze studijního oddělení z VŠ dozvěděla, že kurz nepotřebuji. :pankac:
Tak snad se na to místo neozve nějaká slečna nebo paní s praxí. Já mám pouze zkušenosti z rodiny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.15 18:00

Tak mi to nevyšlo. Paní ředitelka přijala paní/slečnu s kurzem asistenta pedagoga. :? Tak snad se něco někde brzo najde i pro mě.

• Citovat
  • Upravit
13142
7.5.15 11:36
@Anonymní píše:
Tak mi to nevyšlo. Paní ředitelka přijala paní/slečnu s kurzem asistenta pedagoga. :? Tak snad se něco někde brzo najde i pro mě.

To mě mrzí…ale třeba si to ta slečna/ paní rozmyslí ve zkušebce a přece jen budeš mít šanci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 13:12

@kometa32 Děkuji. Taky v to doufám.
Jen je pak blbé, že v tom případě neodejdu ze stávajícího zaměstnání ve slušnosti. Jako chybět tam nebudu, ale nejsem nezdvořák a mrzelo by mě to i kvůli některým spolupracovnicím, že se normálně nerozloučím, když to bude narychlo. Což by bylo, kdyby slečna/paní odešla. Někoho k tomu dítěti potřebovat budou a budou ho pak potřebovat ze dne na den. Což jim můžu splnit, ale jak říkám, není to ono.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat