Plat moderátora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.8.24 16:09

Plat moderátora

Ahoj holky raději založím anonymně. Jde o takové vtipné téma.
Mluvila jsem z kamarádkou. Prodej klenotů a hra na nejmenované tv. No ukecala mě a taky jsem zavolala ale nedovolala jsem se. Hned mě to stálo asi 100.
No a kamarádka tvrdí že si moderátorka za jeden pořad trvá asi max. 2 hodiny.
Tak si vydělá 5000 je to možné? Jako já bych na to neměla povahu to dělat ale zase ty peníze za to :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2460
18.8.24 16:26
@Anonymní píše: Více

Obě jste z pomocné školy? Nic proti, každý se chytrý nenarodí. To je osud. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 16:26

Tak pokud myslíš Barrandov, tak ten je ubohý sám o sobě, takže nějakých ušmudlanych 5 tisíc za to, že tam člověk bude trapčit s rádoby „drahými“ klenoty a dělat ze sebe šaška a vlastně podvodníka, tak by normálnímu člověku nestálo ani za to vstát z postele, stačí se podívat, co za „hvězdy“ a „talenty“ tam chodí…

• Citovat
  • Upravit
20824
18.8.24 16:31
Úplně v pohodě. Tragedi co tam volají tam nechají násobně víc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.8.24 16:38

To víš, kde na poptávka tam je i nabídka. Kdyby jim tam lidi nevolali tak pořad zruší a žádná moderátorka tam pracovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 17:06
@izabe píše: Více

Holky tak je možné že mají tolik? Prý v době začátků to bylo dokonce ještě více. Někde že to četla.

• Citovat
  • Upravit
477
18.8.24 17:23

Naprosto souhlasím. Sice 5 tisíc pro mně nejsou ušmudlané :D, ale nešla bych tam ani za 10tisíc, protože až by tam zavolal nějaký staroušek, tak bych mu řekla, že to je podvod, ať si neplýtvá peníze a vyhodili by mně. Takže asi tak :D Já to tedy nikdy neviděla, jen jsem o tom slyšela a vlastně jsem ani nevěřila, že na to někdo kouká nebo dokonce tam telefonuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.8.24 17:25

Tak jim zavolej a zeptej se kolik ti dají. Vypadáš, že tě to dost zajima a dala by sis fakt říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20824
18.8.24 17:37

Jak tolik? Tolik si vezme i velmi schopný řemeslník jako hodinovou sazbu na malý úkon. Když z toho musíš všechno proplatit a máš to v hrubým nebo jak živnost. Není to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
18.8.24 18:41

Tak dvě hodiny čistého času to fakt nebudou, bude tam nějaká příprava, obecně čas před tím, než se začne natáčet atd. :nevim:

Každopádně vůbec nechápu, jak tě mohlo napadnout tam zavolat s kamarádkou, nepobírám vaše myšlení, když se díváš na Barrandov a ještě voláš na obyčejnou bižuterii za pár stovek maximálně, kterou ti nabízí za tisíce. :D

Navíc by mě dost zajímalo, jak na tu částku a čas ta tvá kamarádka přišla, když tě verbovala na jejich neuctivě předražené šperky, nerozpozná šmejdy, ale ví, za kolik kdo tam dělá :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.08.24 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
18.8.24 18:45

Mě to možná přijde i málo, ona tam celou dobu mele pantem a musí to dávat nějaký smysl a udržet pozornost a lákat lidi :nevim: navíc musíš asi nějak vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
19.8.24 03:50

Platy moderátorů v televizi se mohou výrazně lišit v závislosti na konkrétní stanici a formátu pořadu. 5000 Kč za dvouhodinový pořad je možný, ale spíše na vyšší úrovni, kde je moderátor dobře zavedený a populární. V menších formátech to může být i méně. Zároveň často záleží na dalších podmínkách, jako jsou zkušenosti a sledovanost pořadu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.24 11:21
@ruzzicka píše: Více

Tak má to jen hodinu a půl. Ty pořady jsou už hodně dlouho a když je nezruší tak asi lidi volají pořád. No jo sama jsem se nachytala!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat