Manuální práce doma - zkušenosti

288
17.8.24 06:06

Manuální práce doma zkušenosti

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tímto typem práce? Jak jste spokojení? V inzerátech píšou, že jde o plnění obálek propagačními materiály - ok já je naplním a kdo je pak vyzvedne? Nebo je mám i rovnou rozeslat na předepsané adresy? A další inzerát - kompletace propisek, montáž součástek atd…spíš bych to brala jako přivýdělek k rodičaku. Děkuji předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20974
17.8.24 06:54

Drtivá většina z toho jsou podvody… Nebo absolutně nesmyslně placený aka za hodinu práce máš 20kc apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
17.8.24 07:53

Většina z toho je podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
17.8.24 08:04

Hlavně neplať nic předem! :roll: ani za materiál ani za nic jiného. Jestli chceš přivýdělek za pár desetikorun, tak agentura median a jiné. Vyplňuješ dotazníky online, vyděláš si třeba 100 měsíčně… když se přihlásíš třeba ke 3 agenturám, tak to pár korun (doslova) hodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
17.8.24 16:58

Co vím, tak buď je to podvod, nebo máš sotva pár drobných za to. Není nad normální pořádnou brigádu, než toto. A ideálně ještě něco platit předem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.8.24 17:25

Vím o příbuzné ( osobně jsem s ní na toto téma nemluvila ) která dělá něco podobného. Jednou za čas jí autem někdo doveze věci které má zpracovat a odvezou si předchozí zakázku. Ale jak píšu, nic víc nevím ( kolik bere ), jen že jí s tím vypomáhá máma a někteří příbuzní je pomlouvají. Jednou měla skládat letáky pro Kaufland v němčině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.8.24 17:31

To je vcelku oblíbený podvod. Ty jim napíšeš, že máš zájem, oni odpoví, že potřebují zálohu za zboží (zpravidla několik set korun), ty jim pošleš peníze a oni ti pošlou obálku plnou bezcenných prospektů s návodem, jak podobným způsobem oškubat druhé. Tohle už je profláklé dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat