Plat na magistrátu.

5
23.3.23 11:02

Plat na magistrátu.

Zdravím Vás, chtěl bych se optat, zda máte někdo zkušenost s prací na magistrátě. V inzerátu je uvedena platová třída 8. jednalo by se asi o takovéto když jdete na úřad přihlásit nebo platit popelnice nebo něco takového podobného. Ovšem nevím ono těch platových tabulek je více druhů, tak nevím jestli platí ta první což by byl plat 20130,– no není to žádná hitparáda, ale ta práce si myslím, že by mě bavila.

Možná, že nějaké ty odměny měsíční by tam třeba mohli být nevím.

Co mě spíše zarazilo, když jsem včera koukal u nás ve městě na magistrátu tak tuto práci vykonávají ženy, žádného muže jsem tam neviděl, což nevím, jestli by mě mezi sebe vzali, mladej kluk po škole, a tam ženy všechny tak 40+

Pokud někdo tuto práci dělá a byl by ochoten se podělit o plat budu moc rád klidně anonym.

Díky Václav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
23.3.23 11:05

@klepi95 protože chlap si vydělá prakticky kdekoliv víc peněz. A tam nejde člověk za penezma. Ale klidnější práci a třeba dobrou pracovní dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.3.23 11:14

@klepi95 ehm, jako vážně? kluk po škole se jde o platu informovat na drbací stránky převážně pro maminky, místo aby kontaktoval přímo zaměstnavatele, pro kterého má zájem pracovat… a ptá se, jestli zapadne mezi baby 40+? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
23.3.23 11:23

Jestli jsi po škole, tak běž do nějaké soukromé firmy kde budeš mít jednak víc peněz a taky se budeš mít co naučit a vypracovat se. Ale budeš muset taky trochu maknout. Není to teply místečko s pracovní dobou od do. Ale řekla bych, že se ti to pak vrátí v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.3.23 11:38

Jako kluk po škole bych se rozhodně nezakopala na magistrátu s tabulkovým platem… 8o

• Citovat
  • Upravit
20892
23.3.23 11:43
@sagina píše:
@klepi95 ehm, jako vážně? kluk po škole se jde o platu informovat na drbací stránky převážně pro maminky, místo aby kontaktoval přímo zaměstnavatele, pro kterého má zájem pracovat… a ptá se, jestli zapadne mezi baby 40+? :think:

Třeba ty baby jsou právě ta nějvětší motivace. :mrgreen: Jestli je na starší maminy, tak je to pro něj úplný prostřený stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.23 11:52

@Cenarius Nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
23.3.23 12:05
@klepi95 píše:
Zdravím Vás, chtěl bych se optat, zda máte někdo zkušenost s prací na magistrátě. V inzerátu je uvedena platová třída 8. jednalo by se asi o takovéto když jdete na úřad přihlásit nebo platit popelnice nebo něco takového podobného. Ovšem nevím ono těch platových tabulek je více druhů, tak nevím jestli platí ta první což by byl plat 20130,– no není to žádná hitparáda, ale ta práce si myslím, že by mě bavila.

Co mě spíše zarazilo, když jsem včera koukal u nás ve městě na magistrátu tak tuto práci vykonávají ženy, žádného muže jsem tam neviděl, což nevím, jestli by mě mezi sebe vzali, mladej kluk po škole, a tam ženy všechny tak 40+

Pokud někdo tuto práci dělá a byl by ochoten se podělit o plat budu moc rád klidně anonym.

Díky Václav

tak plat je tabulkový, to je jasné,
jestli zapadneš mezi ženy? ANO, v podstatě si tě budou hýčkat, stačí když budeš zdvořilý, nenamachrovaný a příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.3.23 12:08

Ono je dost možné, že si chlapa na ženské oddělení nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
23.3.23 12:22
@debra.morgan píše:
Ono je dost možné, že si chlapa na ženské oddělení nepustí.

když vyhraje výběrové řízení a když bude pro vedoucí oddělení, odboru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.3.23 12:27
@stinga píše:

Pokud to neobsadí někým ze známosti a výběrko je jen naoko. To se ve státním deje dost často…

• Citovat
  • Upravit
76577
23.3.23 12:31
@Hanka1 píše:
Pokud to neobsadí někým ze známosti a výběrko je jen naoko. To se ve státním deje dost často…
:mrgreen: já vím, blízká osoba pracuje Na MěÚ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.3.23 12:45
@stinga píše:

Tak pokud vedoucí souhlasí tak jo, ale o tom kdo vyhraje výběrko taky rozhoduje ona, takže když si ho nebude chtít pustit k ženským, tak nevyhraje ikdyby se rozkrajel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10633
23.3.23 17:18
@klepi95 píše:

Díky Václav

Já sice takovou práci nedělám, do diskuse jsem koukala náhodou, ale zaujala mě ta poslední věta…byl by ochoten se podělit o plat
Určitě se o plat všichni rádi podělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.23 17:29

@Plmo Ježiš pardon, Máte pravdu to mi vůbec nedošlo, plat je tabulkový to je mi jasné, jen jsem se trochu zamotal, spíš mi šlo o to, zda je k platu nějaká odměna nebo prémie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat