Plat sanitářky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sagina @mackA159 @matkabagristy ano mají tabulky ale je pravda že 3 až 5 třída nemusí být řešena praxi a nadřízený může sám určit stupeň 1 až 12. Tak to rozpětí bude větší ale záleží na konkrétní organizací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím je tu někdo, kdo pracuje jako sanitářka nebo pečovatelka ve zdravotnictví a má pouze kurz? Zajímal by mě měsíční výdělek. Vím že se odvíjí od praxe, ale alespoň orientačně.
Zvažuji po mnoha letech změnu oboru, lákají mě pomáhající profese.
Anonym nebo smazat, děkuji.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pracuji ve nemocnici (nyni teda RD)jako sestra, ale byly u nas zensky jako sanitarky, ktere mely jen kurz.taky chtely zmenu, jedna byla predtim nehtarka, druha prodavacka…kolik braly penez bohuzel nevim, ale nejak si nestezovaly.byl to vsak smenny provoz/takze priplatky za vikendy, nocni apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vem tu práci a školu můžeš dělat dálkové. Chválím že v 18 letech máš zájem pracovat a být samostatná. Muzes si vydělat i 30 000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 přesně tak. Od mě kamaradky syn ukončil před rokem obor ošetřovatel a od té doby nikde nemaka. Neplatí si zdravotní ani sociální. Z úřadu práce ho vyhodili. Hrozny.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A proč? Vždyť pro něj práce leží na zemi. Najde všude. Já jsem všeobecná sestra tak se vyznam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 to čím, ze by sehnal práci kdekoliv. Ale on prostě nechce makat, tak se nechá živit mámou.
- Citovat
- Upravit