Plat učitelka 1.stupně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.6.22 07:41

Plat učitelka 1.stupne

Dobrý den, omlouvám se, že píšu sem, ale třeba tu nějaké učitelky jsou a poradí. Nastupuji od září do práce jako učitelka 1. stupně na 0,5 úvazek. Jsem šest let na rodičovské dovolené. Tabulkové platy si umím vyhledat, ale ráda bych to slyšela z praxe, jaký je přibližný plat, nemáte někdo zkušenosti ze současné doby? Je to přímá úměra k celému úvazku? Papíry pojedu podepisovat až za čtrnáct dní a ráda bych to věděla. Děkuji moc a prosím anonym. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15751
15.6.22 07:56

Z praxe je tabulkový plat stejný jako ten reálný. Určitá variabilita je u příplatků za třídnictví a u osobního ohodnocení. A u polovičního úvazku je plat * 0,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
15.6.22 08:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že píšu sem, ale třeba tu nějaké učitelky jsou a poradí. Nastupuji od září do práce jako učitelka 1. stupně na 0,5 úvazek. Jsem šest let na rodičovské dovolené. Tabulkové platy si umím vyhledat, ale ráda bych to slyšela z praxe, jaký je přibližný plat, nemáte někdo zkušenosti ze současné doby? Je to přímá úměra k celému úvazku? Papíry pojedu podepisovat až za čtrnáct dní a ráda bych to věděla. Děkuji moc a prosím anonym. :)

Přesný jako v těch tabulkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.6.22 08:16

Počítej s tím, že u 0,5 úvazku máš i 0,5 dovolenou. Kdysi mi to nedocvaklo a v létě jsem se pak nestačila divit :oops: Ale asi OT, tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 08:42

Díky moc všem 😃

• Citovat
  • Upravit
15114
15.6.22 12:46
@Kelliee píše:
Počítej s tím, že u 0,5 úvazku máš i 0,5 dovolenou. Kdysi mi to nedocvaklo a v létě jsem se pak nestačila divit :oops: Ale asi OT, tak se omlouvám.

Tak to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.6.22 17:30
Je to přes 10 let, nevím. Ale stopro vím, že jsem měla úměrně kracene studijní volno a dovolenou v prázdniny.
@karkarka píše:
Tak to fakt není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64971
15.6.22 17:32
@Kelliee píše:
Je to přes 10 let, nevím. Ale stopro vím, že jsem měla úměrně kracene studijní volno a dovolenou v prázdniny.

měla jsi stejný počet dní, zaplaceno počtem hodin úvazku. Takže normálně 40 dní, jen zaplaceno třeba pět hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.6.22 17:35

Jsem holt tupá. Vím že jsem prostě krmě polovicniho úvazku podepisovala papíry ohledně volna.
Zakladatelce se tímto omlouvám za chybné tvrzení.
Děvčata mají nejspíš pravdu :think:
Edit. vzpomínám, že jsem musela např. kvůli tomu polovičnímu úvazku chodit o prázdninách do družiny, protože jsem prostě nemohla být doma stejně dlouho jak celý úvazek. Nejspíš však pletu hrušky a jabkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat