Nástup do školky a probíhající mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nástup do školky a probíhající mateřská
Ahoj, ráda bych se tu na něco zeptala. Nechala jsem si prodloužit mateřskou (beru teď méně), ale tak mě napadlo, jestli mohu dát malého od září příští rok do školky? Jde mi o to, aby se tam mohl v klidu adaptovat a já nemusela pospíchat na plný úvazek do práce.. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Koko23 píše:
Ahoj, ráda bych se tu na něco zeptala. Nechala jsem si prodloužit mateřskou (beru teď méně), ale tak mě napadlo, jestli mohu dát malého od září příští rok do školky? Jde mi o to, aby se tam mohl v klidu adaptovat a já nemusela pospíchat na plný úvazek do práce.. Díky
Bereš rodičovský příspěvek. Ten si můžeš prodloužit do 4 let. Rodicovskou dovolenou máš max do 3 let, pak se musíš se zamestnavatelem domluvit na neplaceném volnu se kterým musí souhlasit. Dite muze chodit do školky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koko23 muzes. Ze zkusenosti s dvema detmi ale mam pocit, ze se dite lepe adaptuje, kdyz vi, ze musi. Kdyz vi, ze je maminka doma, tak pokud neni dite extra spolecenske, tak to neni nic moc. Samozrejme brat po O, to klidne, ale na dopoledne bych si zaridila program, o jehoz nutnosti dite nebude pochybovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy takhle jsem nad tím nepřemýšlela. On první šel do školky ve 3 letech, já do práce a protože jsem na dopoledne nic nenašla, byl tam celý den.. A já už to nechci zažívat znovu.. Chtela bych si na to dopoledne najít třeba brigádu, když se povede. Pak by to bylo v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz sem davala dceru na 2 dny do dětské skupiny tak sem ji tvrdila, že jdu do práce a poznala prd, jestli sem tam byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit