Plat v Makru

5993
24.2.15 08:31

Nepíšeš město ve kterém to je, musíš počítat příplatky za noční + rizikové, protože se pohybuje v mražáku. Ale i s těmito příplatky se mi to zdá taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
24.2.15 08:59

Kámoška z Makra z Českých Budějovic, co dělá jenom noční a s kterou jste se o tom bavily, to určitě nepozná, že se tady ptáš, neboj :mrgreen:
A jinak o svých platech se lidé normálně nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 09:29

No mne teda 22 tisic cisteho za docela tezkou manualni praci v noci a v zime jako nejaky nadstandartni plat neprijde. Tak je asi kamaradka spokojena, ze ma takovou praci a chtela se pochlubit, nevidela bych na tom nic spatneho. Za mlada jsem taky delala 12ti hodinove smeny, sice v kancelari, ale i tak jsem toho mela za dva roky dost, uplne prevraceny rezim.

• Citovat
  • Upravit
1
13.4.15 20:53

Gratulujem vašej známej k takému platu v ktorom makre to pracuje? Nastupne platy v metre v slovenskej republike a obdobne su aj v českej republike, nakoľko je to to jedna firma sú na urovni 470 e v hrubom sú priplatky za chladne prostredie a nočne priplatky. v čistom je to nejakých 440 e, pracujem v metre 7 rokov a plat sa mi za to obdobie navýšil o 24 e..ešte raz gratulujem k tak0mu navyšeniu po skušobnej dobe a velmi rada by som vedela kde to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat