Platnost PCR testu - bazén

10461
10.6.21 14:45

Platnost PCR testu - bazén

Máte někdo zkušenost, jak se posuzuje platnost PCR testu při návštěvě bazénu nebo podobného zařízení? Mám PCR test ze včerejška (odběr 17:30) a děti mají v pondělí od 17:15 kurz plavání. Jít na antigenní test v pondělí je pro mě dost komplikované, tak bych ráda věděla, jestli mi bude stačit ten stávající PCR test. Zeptala bych se samozřejmě přímo na bazéně, kdyby tam někdo bral telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21063
10.6.21 14:49

Já si myslím, že PCR testy platí 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
10.6.21 14:53
@Cenarius píše:
Já si myslím, že PCR testy platí 7 dní.

Ano, zahrál jsem si že to nevím a trvalo mně to najít asi 3 vteřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.6.21 14:56

No ale dotaz zněl, jak se těch 7 dní počítá, ne? Jako 7× 24 hodin? Nebo 7 dní od pondělka do neděle? Protože v době, kdy antigeny platily tři dny, se ty hodiny opravdu dost řešily.
Bohužel asi neporadím víc, než zkošet tam volat, popř. se stavit, pokud bys měla cestu kolem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21063
10.6.21 15:04

Platí následujících 7 dní po negativním testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.6.21 15:13

Našla jsem zde:
https://koronavirus.mzcr.cz/…-a-odpovedi/
„Platnost negativního výsledku PCR testu je 7 dní od provedení samotného testu.“ Čili bych vsadila na 7×24 hodin. Pokud nebude paní na pokladně jiného názoru. Nebo pokud to do té doby ti šašci nahoře zase nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81529
10.6.21 15:24

Na žádném bazénu po mě nic nechtěli, obešla jsem jich už několik. (3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
10.6.21 15:44

@Lama Lama my byli v úterý a chtěli ( v MB)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102599
10.6.21 17:15
@ugluk píše:
No ale dotaz zněl, jak se těch 7 dní počítá, ne? Jako 7× 24 hodin? Nebo 7 dní od pondělka do neděle? Protože v době, kdy antigeny platily tři dny, se ty hodiny opravdu dost řešily.
Bohužel asi neporadím víc, než zkošet tam volat, popř. se stavit, pokud bys měla cestu kolem :think:

Tak jelikož je dnes čtvrtek, test byl tedy středeční a pak je fuk, jak to pocitas, v pondělí plati urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.6.21 18:12

@j.a.n.i1 nojo :mrgreen: Já tady přepočítávám hodiny a přitom žiju v tom, že je dneska úterý, tudíž pondělní test bude s odřenýma ušima :mrgreen: Tak samozřejmě platit bude a pozítří máme víkend, díky za dobrou zprávu :mrgreen:

@Lama Lama tak to máš dobrý, tady jsou papežštější než papež a zrovna v neděli nevpustili oddíl mého dítěte, protože se jim dostatečně nepozdávaly jejich testy a čestná prohlášení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:19
@Hoa Mai píše:
Máte někdo zkušenost, jak se posuzuje platnost PCR testu při návštěvě bazénu nebo podobného zařízení? Mám PCR test ze včerejška (odběr 17:30) a děti mají v pondělí od 17:15 kurz plavání. Jít na antigenní test v pondělí je pro mě dost komplikované, tak bych ráda věděla, jestli mi bude stačit ten stávající PCR test. Zeptala bych se samozřejmě přímo na bazéně, kdyby tam někdo bral telefon.

Ja se ani nedivim, ze to nezvedaj. Jestli se na tohle pta 40 lidi za hodinu, tak bx skoncili v blazinci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:21
@Lama Lama píše:
Na žádném bazénu po mě nic nechtěli, obešla jsem jich už několik. (3)

Bazen nebo jakakoliv treti strana nemuze data shromazdovat. Ty mas mit papir a v pripade kontroly se mas prokazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81529
11.6.21 09:46
@Pavlik Morozov píše:
Bazen nebo jakakoliv treti strana nemuze data shromazdovat. Ty mas mit papir a v pripade kontroly se mas prokazat.

Nechtěli to ani vidět. Včera 4. bazén, furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
11.6.21 09:53

@Lama Lama tak nezkoušej Šutku. Tady chtějí papír už u pokladny a když pro ně není dost dobrej, prostě neprodaj lístek :jazyk: A to ho jinak z hromady míst, kde jsem byla (ubytování, hospody…) chtěli vidět v podstatě jenom u kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:54
@Lama Lama píše:
Nechtěli to ani vidět. Včera 4. bazén, furt nic.

Oni to ani vyzadovat nesmeji kdyby se slo do detailu. Ty to jen mas mit pro pripadnou kontrolu. Z hlediska zakonu ti ani zamestnavatel nemuze naridit testovani. Neboli jinak, rozvazat s tebou pracovni pomer kvuli odmitnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí