Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Chtěla bych se zeptat zda chodí někdo do Plaváčku v Brně je to v Černých polích.Chtěla bych s malou někam chodit a tohle se mi líbí
Ale nevím jaký to tam je,pokud tam někdo chodil nebo chodí budu ráda za každé info.
Ted zrovna ne, maly mi stavkoval, ale jinak od 7 mesicu. zazemi super, lektorky vyborny, mne se tam moc libilo
Hele, i cena je primerena, v cene jsou plavaci pliny,plavecky muzes koupit tam-150,–. Je tam u recepce velka molitanova ohradka s mickama, htracky...... To se Matesovi libilo. Nicmene v bazene ve finale sedl na kraj a prelival si vodu z kelimku do kelimku, jinak bychom chodili dal.....Proste individualista neboli ignorant ![]()
máme známé kteří tam chodí a jsou spokojení. Pak je ještě plavání kousek dál- na Lesné Filia, tam také chodí spousta známých a chválí je. Já byla s malou jen ve filii, ale pro nás to nebylo. Počkali jsme až měla +-2 roky a vyrazili na klasický krytý bazén.
Tak my máme skoro 18 měsíců.Ještě jsem přemýšlela nad cvičením.Buď jedno nebo druhý.Ale podle jejich stránek se mi to moc líbí
Agi, to amme taky za sebou, na cviceni jsem chodila sem www.duhovyraj.cz , chodili jsme od snad 5 tydnu, nicmene viz. prispevek vyse- odmita momentalne jakoukoli organizovanou zabavu
Ted chci od dvou zkusit nejaky cviceni na Lesne, event. cviceni Plavacku v TS Dynamic- to mam kousek, jinak ma smulu, ja se snazim a on mi to bojkotuje ![]()
23 mesicu, takto blazni cca od rijna, to jsme jeste chodili normalne plavat a zacal takto blbnout ![]()
Aha tak to je starší než Nelinka,no tak teď se začínám bát jestli by jí to vůbec bavilo.
Holcicky jsou prizpusobivejsi a sikovnejsi, za zkousku nic nedas ![]()
@Agi20 píše:
Chtěla bych se zeptat zda chodí někdo do Plaváčku v Brně je to v Černých polích.Chtěla bych s malou někam chodit a tohle se mi líbíAle nevím jaký to tam je,pokud tam někdo chodil nebo chodí budu ráda za každé info.
My jsme tam chodili, ale je tam desne studena voda
a instruktorky nic moc
, chodime ted na Lesnou a vetsi spokojenost ![]()
Chodili jste nekdo letos k plavackva kam a jak jste spokojeni?