Plaváčci Brno - chodíte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1005
4.1.12 16:30

Plaváčci Brno-chodíte někdo?

Chtěla bych se zeptat zda chodí někdo do Plaváčku v Brně je to v Černých polích.Chtěla bych s malou někam chodit a tohle se mi líbí :) Ale nevím jaký to tam je,pokud tam někdo chodil nebo chodí budu ráda za každé info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
4.1.12 16:39

Ted zrovna ne, maly mi stavkoval, ale jinak od 7 mesicu. zazemi super, lektorky vyborny, mne se tam moc libilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.12 16:42

Asi to zkusíme taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 16:44

Hele, i cena je primerena, v cene jsou plavaci pliny,plavecky muzes koupit tam-150,–. Je tam u recepce velka molitanova ohradka s mickama, htracky...... To se Matesovi libilo. Nicmene v bazene ve finale sedl na kraj a prelival si vodu z kelimku do kelimku, jinak bychom chodili dal.....Proste individualista neboli ignorant :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.1.12 16:44

máme známé kteří tam chodí a jsou spokojení. Pak je ještě plavání kousek dál- na Lesné Filia, tam také chodí spousta známých a chválí je. Já byla s malou jen ve filii, ale pro nás to nebylo. Počkali jsme až měla +-2 roky a vyrazili na klasický krytý bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.12 16:47

Tak my máme skoro 18 měsíců.Ještě jsem přemýšlela nad cvičením.Buď jedno nebo druhý.Ale podle jejich stránek se mi to moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 16:51

Agi, to amme taky za sebou, na cviceni jsem chodila sem www.duhovyraj.cz , chodili jsme od snad 5 tydnu, nicmene viz. prispevek vyse- odmita momentalne jakoukoli organizovanou zabavu :-DDDD Ted chci od dvou zkusit nejaky cviceni na Lesne, event. cviceni Plavacku v TS Dynamic- to mam kousek, jinak ma smulu, ja se snazim a on mi to bojkotuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.12 16:53

A jak máš starého syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 16:54

23 mesicu, takto blazni cca od rijna, to jsme jeste chodili normalne plavat a zacal takto blbnout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.12 16:57

Aha tak to je starší než Nelinka,no tak teď se začínám bát jestli by jí to vůbec bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.1.12 17:02

:palec: Holcicky jsou prizpusobivejsi a sikovnejsi, za zkousku nic nedas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margotka22
5.6.12 10:43

plavacci

@Agi20 píše:
Chtěla bych se zeptat zda chodí někdo do Plaváčku v Brně je to v Černých polích.Chtěla bych s malou někam chodit a tohle se mi líbí :) Ale nevím jaký to tam je,pokud tam někdo chodil nebo chodí budu ráda za každé info.

My jsme tam chodili, ale je tam desne studena voda :evil: a instruktorky nic moc :roll: , chodime ted na Lesnou a vetsi spokojenost :D

• Citovat
  • Upravit
84
22.4.14 13:40

Chodili jste nekdo letos k plavackva kam a jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí