Mateřské centrum i pro miminka Praha-Černý Most

668
2.1.12 16:31

Zanáte mateřské centrum i pro miminka?Praha-Černý Most

Znáte nebo navštěvujete MC v okloí Černého Mostu pro miminka? Já zatím narazila na samé předškolkové děti, tam jsme se nechytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
2.1.12 18:40

Přímo na ČM je Klubíčko, kde jsou teď snad i kroužky pro miminka. Jahůdka je asi spíše pro větší. Hodně kojenců chodí do Veselého čertíka, ale ten je v Dolních Počernicích. Pokud jsi mobilní, tak je to do 15 min autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
2.1.12 18:42

Ja jsem teda z Vinohrad a byla jsem ve 2 materskych centrech a je fakt, ze vsude chodi starsi ditka :,( Taky by se nejaky takovy pro mensi mimca hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.1.12 18:54

A nechcete některá zkusit společně nějaký kroužek nebo cvičení nebo třeba nakouknout do nějakého MC? Samotné se mi moc nechce. Brala bych i ty Počernice, ale hlavně ať jsou tam ty miminka, né 2-leté děti..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.1.12 09:01

Ja bych moc rada, ale bohuzel CM i Pocernice jsou pro me dost mimo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 17:51

Tiez hladame nejake vhodne MC ale zatial sa nam nejak nedari.Takze ak by mala nejaka mamicka zaujem radi sa s niekym skamaratime.Mam 2rocne dievcatko.Byvame na vesnici ktora sa vola Jirny.Nepozname tu vela ludi a uz vobec nie mamicky na MD.Takze ak ma niektora mamca zaujem mi budeme len radi.Radi spozname niekoho noveho.Moj mail je ***@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.1.12 20:36

my začly chodit do Klubíčka na ČM ale máme batole.. chodí tam ale i maminky s mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
13.1.12 21:42

Tak my máme 10-ti měsíčního chlapečka, jsou tam tak staré děti? jsou tam nějaké kroužky nebo herna, na co chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.1.12 22:05

Na jejich blogových stránkách mají napsáno, že pořádají pohybové hry pro děti 3-7m a 7-14m, tak to zkusíme. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.1.12 10:04
Ivana_xxx píše:
Tak my máme 10-ti měsíčního chlapečka, jsou tam tak staré děti? jsou tam nějaké kroužky nebo herna, na co chodíte?

je tam veliká herna, po -st - pátek od 9 do 12h, 40,–kč, je tam i program, ale nemusíte se účastnit.. nám se tam líbí. je tam i občerstvení za kačku a příjemný lidi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.13 19:21
@viktorova83 píše:
Tiez hladame nejake vhodne MC ale zatial sa nam nejak nedari.Takze ak by mala nejaka mamicka zaujem radi sa s niekym skamaratime.Mam 2rocne dievcatko.Byvame na vesnici ktora sa vola Jirny.Nepozname tu vela ludi a uz vobec nie mamicky na MD.Takze ak ma niektora mamca zaujem mi budeme len radi.Radi spozname niekoho noveho.Moj mail je ***@centrum.cz

Ahoj,
My bydlime taky v jirnech.mam 2 deti, kdybys chtela mohly bysme nekdy zajit spolecne ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí