Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Znáte nebo navštěvujete MC v okloí Černého Mostu pro miminka? Já zatím narazila na samé předškolkové děti, tam jsme se nechytli
Přímo na ČM je Klubíčko, kde jsou teď snad i kroužky pro miminka. Jahůdka je asi spíše pro větší. Hodně kojenců chodí do Veselého čertíka, ale ten je v Dolních Počernicích. Pokud jsi mobilní, tak je to do 15 min autem.
Ja jsem teda z Vinohrad a byla jsem ve 2 materskych centrech a je fakt, ze vsude chodi starsi ditka
Taky by se nejaky takovy pro mensi mimca hodilo ![]()
A nechcete některá zkusit společně nějaký kroužek nebo cvičení nebo třeba nakouknout do nějakého MC? Samotné se mi moc nechce. Brala bych i ty Počernice, ale hlavně ať jsou tam ty miminka, né 2-leté děti..:))
Ja bych moc rada, ale bohuzel CM i Pocernice jsou pro me dost mimo ![]()
Tiez hladame nejake vhodne MC ale zatial sa nam nejak nedari.Takze ak by mala nejaka mamicka zaujem radi sa s niekym skamaratime.Mam 2rocne dievcatko.Byvame na vesnici ktora sa vola Jirny.Nepozname tu vela ludi a uz vobec nie mamicky na MD.Takze ak ma niektora mamca zaujem mi budeme len radi.Radi spozname niekoho noveho.Moj mail je ***@centrum.cz
my začly chodit do Klubíčka na ČM ale máme batole.. chodí tam ale i maminky s mimi
Tak my máme 10-ti měsíčního chlapečka, jsou tam tak staré děti? jsou tam nějaké kroužky nebo herna, na co chodíte?
Na jejich blogových stránkách mají napsáno, že pořádají pohybové hry pro děti 3-7m a 7-14m, tak to zkusíme. Díky za tip.
Ivana_xxx píše:
Tak my máme 10-ti měsíčního chlapečka, jsou tam tak staré děti? jsou tam nějaké kroužky nebo herna, na co chodíte?
je tam veliká herna, po -st - pátek od 9 do 12h, 40,–kč, je tam i program, ale nemusíte se účastnit.. nám se tam líbí. je tam i občerstvení za kačku a příjemný lidi.. ![]()
@viktorova83 píše:
Tiez hladame nejake vhodne MC ale zatial sa nam nejak nedari.Takze ak by mala nejaka mamicka zaujem radi sa s niekym skamaratime.Mam 2rocne dievcatko.Byvame na vesnici ktora sa vola Jirny.Nepozname tu vela ludi a uz vobec nie mamicky na MD.Takze ak ma niektora mamca zaujem mi budeme len radi.Radi spozname niekoho noveho.Moj mail je ***@centrum.cz
Ahoj,
My bydlime taky v jirnech.mam 2 deti, kdybys chtela mohly bysme nekdy zajit spolecne ven.