Plavací pomůcky pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavací pomůcky pro roční dítě
Ahoj všem ![]()
Potřebuji poradit nevíte někdo jestli se tenhle plovací pás-top-plaváček-zelený je to na www.pomuckynaplavani.cz dělá i v menší velikosti? Je to od 15kg a děti mají 10kg. Chystáme se za měsíc k moři a zdá se mi to pro kluky nejbezpečnější. Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
vždyť v tom eshopu prodávají i plavecké pásy pro děti do 14kg… přímo tam píšou, že zmenšením na požadovanou velikost prostě odebereš jeden díl a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klukům (19měs) budu kupovat ježka (plavecký pás) a plus ty pěnové rukávky.
Ježka využiješ ještě další léta při nácviku plavání, má ho i můj starší 3,5letý syn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej má téměř rok a v plavání plaveme s rybičkama kolem bříška , pěnovýma rukávkama a právě s těma páskama. Jak je už napsáno výše, tak ty díly jdou odebírat a přidávat, takže bych v tom neviděla žádný problém a klidně bych to koupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design píše:
Malej má téměř rok a v plavání plaveme s rybičkama kolem bříška , pěnovýma rukávkama a právě s těma páskama. Jak je už napsáno výše, tak ty díly jdou odebírat a přidávat, takže bych v tom neviděla žádný problém a klidně bych to koupila.
Kluk 3,5 s tím pásem plave teď, je už bez rukávků a snažím se odebírat dílky. Ve finále mu ho zapnu bez dílků
takový miniplacebo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eshta píše:
Kluk 3,5 s tím pásem plave teď, je už bez rukávků a snažím se odebírat dílky. Ve finále mu ho zapnu bez dílkůtakový miniplacebo
Já malýmu budu kupovat asi taky jen ten pás, případně tu rybičku, ale rukávky ne. Syn to nesnáší a když se mu je snaží nasadit, tak dostane příšernej amok, takže už s nima vlastně ani neplave, jako jediný dítě v bazénu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.swimtrainer.cz/ Mrčni na to …dle mého názoru, je to nejlepší věc na trhu…a mají to pro různé váhové, i věkové kategorie…Navíc to stojí stejně jako ten top-plaváček, ale zdá se mi to mnohem bezpečnější…:palec:
Příspěvek upraven 30.05.12 v 13:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black_Orchids píše:
vždyť v tom eshopu prodávají i plavecké pásy pro děti do 14kg… přímo tam píšou, že zmenšením na požadovanou velikost prostě odebereš jeden díl a je to
Mi jsme právě chtěli ten plovací pás s rukávky, které jsou k pásu připevněné nastálo. Já vím, že jsou i samostatné pásy, které se dají zmenšit, ale mě zajímal ten plovací pás-top jestli se dělá do 10kg, protože je od 15kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@A-N-I-S píše:
http://www.swimtrainer.cz/ Mrčni na to …dle mého názoru, je to nejlepší věc na trhu…a mají to pro různé váhové, i věkové kategorie
já měla pro kluka tenhle kruh a i pás s pěnovýma rukávkama a pás s rukávkama byl pro mě lepší. Dá se použít déle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eshta píše:
já měla pro kluka tenhle kruh a i pás s pěnovýma rukávkama a pás s rukávkama byl pro mě lepší. Dá se použít déle
Taky mi tohle bylo řečeno.
A prý navíc u dětí, které třeba chodí na to kojenecké plavání, je to krok zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eshta píše:
No vidíš…taky dobré vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design píše:
Taky mi tohle bylo řečeno.
A prý navíc u dětí, které třeba chodí na to kojenecké plavání, je to krok zpět.
V zahraničí jsem s tímhle kruhem chodila na plavání pro mrňata, ale je fakt lepší ten pás. V kruhu se nedá nacvičovat to co s pásem a jen v rybičce. Jako jet k moři a nechat rok a půl starý děti v kruhu si hrát na pláži a sem tam aby se šly smočit samy do vody pod dozorem z povzdálí, tak na to je to asi ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
chodili jsme na kojenecké plavání a tam nám radili používat „ježka“ - pás s pěnovými díly a klasické rukávky. Ježka používá ještě starší syn ( 5 let) ve vodě kde nedosáhne a tím pádem si není jistý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit