Pratelné plavky pro 10měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pratelné plavky pro 10m dítě
Maminky,
poraďte prosím nějakou značku pratelných plavek pro 10 měsíční dítko. Zatím používáme ty papírové jednorázové. Nevím, jestli existují jen plavečky, které zachycují jen stolici nebo i moč?
Děkuji všem za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
moc asi nezachytavaju ziadne. z dovodu, ze by boli plienocky potom tazke. ja mam pre maleho neoprenove plavky znacky splash about. su vyborne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme od Plaváčku, myslím, že to pro ně šil Jitex, pak Ladybird, teď tu značku nevím a pak ještě jedny Lupilu. Hlavně, aby to mělo gumu na kákoš, jinak moč propustí i papírová „plavací“ plena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale když jsme poprvé použili, tak už cestou k bazenu měl malej mokré vrchní kalhoty, takže to asi fakt propouští, nebo jsem špatně nainstalovala pindíka..nevím
@Hamilos píše:
Maminky,poraďte prosím nějakou značku pratelných plavek pro 10 měsíční dítko. Zatím používáme ty papírové jednorázové. Nevím, jestli existují jen plavečky, které zachycují jen stolici nebo i moč?
Děkuji všem za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
souhlasím se soldi. My je máme na holčičky taky na plavání a jsou výborné http://www.malyplavec.cz/…y-a-plenky/6 . My je teda kupujeme v recepci, kam chodíme plavat. Tam jsou sice o trošku dražší, ale můžu si je na dětech vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TTy koupíš skoro všude, já jsem měla první z Mothercare, teď mám Popolini, jsou i od Imse Vimse a spoustu dalších…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem za rady a názory.
@lentilka76, @soldi, chtěla jsem se ještě zeptat jak se vám osvědčily velikosti těch plaveček. Malý má něco málo přes 10 kg. Koukala jsem na ty internetové stránky a nevím, zda mám koupit M nebo už L. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hamilos radsej kup vacsiu
nech nemusis zachvilu kupovat dalsiu velkost. ony sa dost prisposobia. ja som to Mko kupovala malemu, ked mal 7 mesiacov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hamilos my máme třeba ty velikost S Beco na zavazování a malá je má doteď a má 12,5kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
už nějakou dobu používáme ty plavky Splash about. Jsou fakt super
Takže jsem vám moc chtěla poděkovat za dobrý tip. Jen jsem se vás ještě chtěla zeptat, jak je perete? Měly by se myslím prát jen v ruce na 30°. Když do toho ale čůrá, tak bych to ráda občas hodila do pračky. Myslíte, že můžu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je normálně peru
poprvý co je měl na sobě se do nich vykadil
takže pračka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage Tak to jsem ráda, taky je teda hodím do pračky. Na těch 30°? Nebo máš vyzkoušené, že vydrží i víc? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit