Plavací kruh kolem krku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
29.4.12 22:59

kruh kolem krku

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto plavacím kruhem kolem krku??…
http://aukro.cz/…3873528.html?…
Moje dcera totiž strašně miluje vodu a chtěla bych jí koupání ve velké vaně něčím zpříjemnit. Nevím ale, jestli to nemůže nějak zatěžovat krční páteř? Taky mě teď napadá, že v tom asi bude hodně ftalátů pro nejmenší miminka…:think: Znáte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
29.4.12 23:10

No, ja si nedovedu predstavit, ze by si to me dite nechalo dat na hlavu. Ale mozna nemam prizpusobive deti.
Nevypada to moc prijemne( ja sama bych si to na krk asi nenasadila). Ale zkusenost nemam, tak vlastne nemam co kafrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.4.12 23:13
@mroe píše:
No, ja si nedovedu predstavit, ze by si to me dite nechalo dat na hlavu. Ale mozna nemam prizpusobive deti.
Nevypada to moc prijemne( ja sama bych si to na krk asi nenasadila). Ale zkusenost nemam, tak vlastne nemam co kafrat.
:mrgreen:
pocity mám ale totožné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.12 23:15

Už jsem na něj taky koukala, ale dítěti bych to nedala. Napouštim vodu jen do výšky brady. Asi by nechtělo čumět takhle jen tak někam se zafixovanou hlavou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.4.12 23:23

vidím to prvně a nekoupila bych to, zpříjemnění pobytu ve vodě si takhle nepředstavuju :mrgreen: takovej obojek :mrgreen: dej jí tam pár kelímků a žínky, hračky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.4.12 23:33

Já s ní právě plánovala chodit na plavání, ale tady u nás to není nic moc. Plánuji si pozvat paní co k nám bude docházet domů. Zatím plaveme ve vaně pouze sami a malá si to hrozně užívá. Odráží se nožičkama, vozím ji po zádíčkách od kraje ke kraji a pak na bříšku…Problém je, že váží ve 3 měsících už 7 kilo a moje ruce to přestávají zvládat. Musím jí brzo vyndat a to někdy protestuje:-) Tenhle kruh by to mohl usnadnit mě napadlo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.4.12 00:01

jo to je prcek, tak to si asi ještě s kelímkama hrát nebude :lol:

my máme rybičku třeba, děti jí mají rádi… http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.4.12 00:25

To vypadá hezky :) děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.4.12 07:23

Ahoj, tento kruh bych určitě nekupovala, příjde mi nebezpečný. Máme tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale jezdíme s ním teda do bazenu :) ve vaně jsem to ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 12:48

„Já naopak mám jen pozitivní zkušenosti s kruhem, kruh jsme si pořídili před měsícem ale koupili jsme jiný-odkaz sem nesmím dát a dcerka si plavání fakt užívá, nebezpečný není, je fakt měkoučký na dotek – kolem krčku, mluvila jsem s dodavatelem…má to certifikáty, tzn. bezpečnost je taky zaručená a hlanvě se po celým světě používá.. zatím co u nás…je vše jako vždycky pozadu. Dala jsem to jako dárek i kamarádce a je taky spokojená.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.6.12 12:59

Ty si nedáš pokoj :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 13:02
@Alpaka píše:
Ty si nedáš pokoj :lol: :zed:

NOO A JAK JINAK TO NAPSAT???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 13:08

Nedávno jsem zde taky prezentovala kruh, ale byla jsem taky smazaná-tedy kvůli odkazu(reklamě)ale to byla moje chybka.
a co se týče kruhu…Máme taky, jinej než je v prvním dotazu-značku sem asi napsat taky nesmím, a jsme s ním moc spokojené. plaveme ve vaně i v bazénku, je-přesně jak píšeš-bezpečný, měkkoučký, neškrtí. noo prostě doporučuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janalesickova
13.6.12 17:55

Tak u nas ma krouzek velikej uspech…mam 4 mesicniho klucika a moc si plavani s nim uziva. Nebezpecne to urcite neni, naopak si myslim ze mu to prospiva, zacal mnohem lip drzet hlavicku a tak. Ja osobne doporucuji. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
81479
13.6.12 19:47

Škoda, že jsou to jen recenze nováčků sjedním nebo třemi příspěvky. moc důvěryhodně to nezní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí