Plavání miminek Šumperk

373
18.4.12 16:39

plavání miminek Šumperk

Zdravím všechny maminky, hlavně ty ze Šumperka a okolí, které by mi snad mohly pomoct a poradit. Nemáte náhodou některá zkušenosti s plaváním s miminkem v Aqua Baby Clubu Hrošík v Šumperku? Mám osmiměsíční dcerku a na jednu stranu bych se s ní chtěla přihlásit na plavání. Ale na druhou stranu pořád váhám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2900
18.4.12 19:07

já tam s dcerou chodila, co přesně by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
18.4.12 19:38

Jéé, ahoj, díky.
Mě by zajímalo tak obecně, jaké to tam je :) Jestli se to tam dá s tím miminkem zvládnout, jestli si ho tam můžu někde „odložit“ :lol: , když se chci převléct, osprchovat, jít na WC. Jaké je to plavání samotné a tak… Prostě jestli to doporučuješ :) Já jsem takový nerozhodný člověk, tak bych potřebovala trochu nakopnout. Přihlásily bychom se do začátečníků, dcera zatím nesedí, pokouší se lézt. Nikdy nebyla v kolektivu jiných dětí… Moc děkuju za jakoukoli informaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
18.4.12 20:33

tákže rozhodně bych doporučila jít se tam kouknout, jsou tam moc hodní a určitě ti rádi ukážou bazén i šatny. Jinak teda přijdeš, mají tam speciální uzamykatelnou místnost pro kočárky, na baru si vezmeš klíček od šatny a jdeš do šatny, ve které jsou uzamykatelné skříňky, fény, nočníky, přebalovací pult a cestovní postýlka na „odložení“ dětí. Až se vyslečete, jdete do sprchy a potom do bazénu. Na hodině je myslím maximálně 6 dětí a 6 maminek. Po plavání se jde s dětma do sauny, která je zapnutá na nižší teplotu, tak aby se tam děti ohřály. Potom se zase oblečete a můžeš, ale samozřejmě nemusíš, si v baru dát kafčo a nakrmit mimčo. Mají tam dostatek dětských jídelních židliček, jídlo pro mimčo ti rádi ohřejí. Jinak co se týká plavání, je to taková ta klasika. Nejdříve se dětem polývá hlavička vodou z kelímku, potom pomalu postupuješ až k ponoření pod vodu. Naší malé se to moc líbilo, takže jsme chodily do tří nebo čtyř kurzů. Neměla žádný problém s potápěním, ale i tak chytala minulé léto totální hysteráky, když jsme ji chtěli v bazéně potápět, teď už jí vadí dokonce i umývání vlasů ve vaně, ale to bude asi věkem :nevim:
Jestli máš facebook, mrkni na Aqua Baby Club HROŠÍK
Pokud tě ještě něco zajímá, klidně napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
19.4.12 08:31

Díky, díky. A jak to probíhá v těch sprchách? Sprchuješ se s miminkem? Jde to? To bychom měly asi natrénovat :) A jak je to s placením? Platí se to dopředu, že? A kdyby to Verunka prořvala a nelíbilo se jí to, máme smůlu? A ještě se chci zeptat, jestli jsi ze Šumperka, jestli chodíte třeba do nějakého mateřského centra - co doporučuješ… Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.2.18 07:05

Ahoj, byla založena skupina pro maminky ze Šumperka a okolí, pojďte se přidat: https://www.emimino.cz/…erk-a-okoli/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí