Plavání miminek v Táboře

14
23.3.12 13:06

Plavání miminek v Táboře

Ahoj maminky z Tábora, nedávno jsem se přistěhovala a nemám tu zatím nikoho se stejně starým mimčem. Máme skoro pětiměsíčního Jakuba. Uvažuji o plavání v Parkhotelu Mozolov. Neměla byste některá chuť jezdit se mnou? Kurz začíná už 16.4. více na www.mozolov.cz. Moc ráda bych byla i za radu ohledně mateřských center, zatím jsem objevila jen Radost. Díky Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
23.3.12 13:17
@nromana píše:
Ahoj maminky z Tábora, nedávno jsem se přistěhovala a nemám tu zatím nikoho se stejně starým mimčem. Máme skoro pětiměsíčního Jakuba. Uvažuji o plavání v Parkhotelu Mozolov. Neměla byste některá chuť jezdit se mnou? Kurz začíná už 16.4. více na www.mozolov.cz. Moc ráda bych byla i za radu ohledně mateřských center, zatím jsem objevila jen Radost. Díky Romana

Kurz začíná 13.4. :! My tam budeme jezdit,tak jako vloni.
Já ale bydlím kousek od Mozolova a taky mám straší dítě.
A myslím že na Mozolově je to až od 6.měsíců.
Ještě je v Táboře http://www.centrumstastnehodetstvi.cz/
Tam plave s dětma stejná holka,jako na Mozolově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
23.3.12 13:55

Ahojky,
já jsem chodila na plavání do toho Hrošíka (ještě teda chodíme, ale jsme čerstvě po neštovicích) a v pohodě, jen je to tedy dražší jak Mozolov, ale zase blíž, mohli jsme chodit procházkou pěšky. Máme tam už oblíbenou instruktorku, která to s dětmi fakt umí, druhá holčina má hodiny trošku jiné, ty mě moc neba.

Jinak herna je asi nejlepší ta Radost na pražáku, pondělí a pátek jsou volné herny, bez programu, takže tam přijdeš, dáš 50,–, uvaříš si kafe či čaj, vypustíš dítě a máš trochu klid. ALe pokud má malej 5.měsíců, tak máš klid „zatím“ i tak žeee :jazyk: .
Teď ale než herny budou mamči chodit ven na sluníčko, nebo aspoň my jooo. :D
Tak ať se ti tu líbí v Táboře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.3.12 14:16

Ahoj, na Sojčáku je ještě kromě Hrošíka centrum Bříško. Tam chodíme s malou cvičit. Plavání je tam taky, ale jen pro malá miminka ve velké vaně. Ten Hrošík je fajn. Ale hodně holek jezdí do Jindřichova hradce, do Mozolova … vyjde to i cenově prý líp … sama nevím, nemám odzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.3.12 14:17

http://www.studio-brisko.com/ tady ještě odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.3.12 22:33

Ahoj, moc ti děkuju. V Hrošíku je to mnohem dražší - 280 Kč na hodinu. Což mi přijde dost. Tak se možná uvidíme, asi to pojedu vyzkoušet. Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.3.12 22:36

Holky, moc děkuju za info. Aktijko - prosím, jak se jmenuje ta instruktorka, co jsi s ní spokojená, nevíš? Kdyby náhodou…
Jinak k Táboru - Sojčák, Kovák, Pražák, Blaňák - kdo se v tom má vyznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.3.12 23:08

Romčo :-) Sojčák- sídliště nad lužnicí, Kovák-sezimovo ústí II., pražák- pražské sídliště, blaňák-blanické předměstí :kytka:
tak doufám, že se ti bude nějaké cvíčo líbit. je tady toho docela dost, tak přiměřeně na tu velikost. jestli máš hodně malé mimčo, tak u náměstí je mateřské centrum mufik. je to tedy pro děti každého věku, ale chodí tam hodně malá mimča, do 1 roku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.3.12 23:18

Kláro, zajedu se, v těch názvech. Těším se moc, až s prckem vyrazím. Mufíka jdu vygooglovat, díky ti!!!
Zkoušela jsem i Yamahu, ale nemají takhle „malý zájemce“, až prý od září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.3.12 13:36

Jasný, ty názvy jsou někdy trochu zvláštní, ale jak už tu jsem od mala, tak mi to nepřijde :-) a Romčo odkud jste se přestěhovali, jestli se můžu zeptat? a kde teď bydlíte? já jsem sojčácká :-) toho mufíka jsem ti sem zkoušela hodit odkaz, ale nedovolilo mi to-emimino protestovalo, tak jsem musela mazat :nevim:
a taky je každý měsíc sraz maminek v hospůdce na pokec, zrovna dnes jeden je :-) ve městě, v černé perle. je to příjemné posezení. já tedy tentokrát nestíhám, páč drahý je zase na fotbale :cert: a přijede kdoví kdy …
jsi na fb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.3.12 15:47

Kláry, já jsem blanická nebo čekanická, bydlíme hned za mostem u trati. Můj drahej je místňák, já jsem z ČB (které mi mimochodem hrozně chybí -jak jsem na ně mohla někdy nadávat!!!). Mufíka jsem objevila dnes při toulkách starým městem, určitě zkusím, moc ti děkuju! Jo a proto jsem chtěla holčičku, aby nechodila na fotbal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.3.12 15:48

Prosím tě, na fb nejsem, nějak mě to minulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
25.3.12 13:29

Romčo, ta co mi sedí se jmenuje Líba, ta druhá je Lucka a myslím, že je i na tom Mozolově, ale někdo může mít zas názor jinej no. Já jsem s ní moc spokojená. Na Blaňáku je myslím hezký bydlení ne?? Asi ti tu chybí ten ruch a vyžití z ČB ne?? ALe zase je tu klid a ČB docela kousek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.3.12 19:36
@aktijka píše:
Romčo, ta co mi sedí se jmenuje Líba, ta druhá je Lucka a myslím, že je i na tom Mozolově, ale někdo může mít zas názor jinej no. Já jsem s ní moc spokojená. Na Blaňáku je myslím hezký bydlení ne?? Asi ti tu chybí ten ruch a vyžití z ČB ne?? ALe zase je tu klid a ČB docela kousek ;)

Lucka jezdí na Mozolov,tu máme my a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
25.3.12 19:58

@nromana ahoj :mavam: Jsi blanická, Čekanice začínají až trošku dál - bydlíme tam. Plavání v Táboře je celkem drahé. Skvělé jsou vaničky ve Studiu Bříško. Ale ty jsou pro miminka. Pak Hrošík (je hrozně drahý) - s dcerou jsme to jednou absolvovali a ani se my tam moc nelíbilo. Nebo ten Mozolov - teď na jaře to jde, ale v zimě se tam špatně jezdí. A od jednoho roku je možno si pronajmout malý bazén v táborském bazénu a domluvit se s lektorkou plavání. My takhle chodíme už 2 roky, máme partu 11 maminek a hodina nás stojí necelý 60,–
Určitě se ti tu bude líbit, Tábor je sice občas maloměsto, ale pro děti je tu hodně center, kroužků atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí