Plavání miminek v Táboře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím, máte někdo čerstvou zkušenost s plaváním miminek v Táboře? Kde se dá a jaké další kroužky pro 2m mimčo tu lze najít? Event. co je v blízkém okolí (Sezimák, Planá atd., okruh do 15 km)? Také mě zajímá sportovní vyžití školkových dětí- kde se dají najít nějaké odpolední kroužky? Předem díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavani miminek ve vanicce je mozne ve Studio Brisko - www.studio-brisko.com
Vanicka je ted nekde u Kauflandu na Sojcaku. Pro prcky dale nabizi masaze miminek (cca od 3 mesicu), to se cvici u vlakoveho nadrazi - naproti poste vysoky barak, co je nahore restaurace Pohoda. Web momentalne prochazi rekonstrukci, takze spousta infa odtamtud zmizelo, ale kontakty tam jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se tyce skolkoveho ditete, tak pokud bych byla z Tabora, tak bych s ditetem chodila na plavani a na cviceni do sokola. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krokodylka díky za info
Já zatím zjistila, že vaničky i bazén dětem nabízí městské dětské centrum na Sojčáku, ul. Hanojská http://www.tzmt.cz/…-stadion.php, obsazenost Dětského centra pak zde http://www.softkom.cz/…TZMT_PS.aspx. Na recepci jsem dostala kontakt na 3 instruktorky, které dělají vaničky i kurzy v bazénu (od 6m), jsou to i PA, takže některé matky je mají už od těhotenství. Měli čerstvě otevřeno po letních prázdninách, tak na mě měla paní recepční čas a všude mě provedla. Jsou tam i sály na cvičení, myslím, že říkala akvabelky že tam mají tréninky (na suchu a pak v bazénku). Bazén je tam kolem 30°C, ale nedělají kurzy pro samotné děti (výuka plavání), ale jen rodiče+ děti anebo si tam pak může rodinka zajít jako „veřejnost“. Vedle je malá „kavárna“ s dětským koutkem, kde se dá posedět, aby děti třeba nešly v zimě hned do mrazu. Šatny jsou tam mužské i ženské, kdyby šla celá rodinka nebo tatík na kurz plavání s mimčem…Jako zázemí pěkný, velký, čistý a hlavně se dá parkovat hned u budovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavání s miminkem Babycentrum Tábor
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s Babycentrem v Táboře? Budeme se s manželem stěhovat poblíž Tábora a chtěla bych od září s dcerkou (6m) začít chodit plavat.. Nevíte, jaká je obsazenost? Bývá velký zájem? Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirakira Ahoj, my tam chodili a byla tam studená voda a ne moc zábavný, málo se plavalo, spíše se něco dělalo u kraje, což syna moc nebavilo. Předtím jsme jezdili do ČB a tam to bylo boží, teplá voda, hodně pomůcek, skoro pořád se plavalo, tak nebyl čas na nudu a protesty
Zájem v Táboře takový není, nebyla moc ani možnost si vybrat hodinu a ráno pro spáče nic moc… Většinou jsme tam byli tři, maximálně 6. V ČB myslím 8.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit