Cena plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
25.2.12 22:24

Cena plavání

Ahoj maminky :) především pražské,
strašně moc ráda bych šla s mým 3měsíčním synkem plavat. Jenže ceny těch kurzů jsou šílené.( vzhledem k finanční situaci ) Jsou i jiné způsoby, jak se učit s mimčem plavat za levno? Popř. nemáte někoho známého kdo vede takový kurz. A když už ani to ne, jaký je nejlevnější pražský klub ?

Děkuju! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zza
25.2.12 22:27

O kurzech plavání v Praze nic nevím, ale jeden tip na úsporu bych měla. Jakou máš zdravotní pojišťovnu? Některé nabízí příspěvek na plavání kojenců.

• Citovat
  • Upravit
128
25.2.12 22:30
zza píše:
O kurzech plavání v Praze nic nevím, ale jeden tip na úsporu bych měla. Jakou máš zdravotní pojišťovnu? Některé nabízí příspěvek na plavání kojenců.

VZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 22:34

videla jsem docela levne plavani v pruhonicich a na smichove.lekce okolo 250kc, lekci byva 10 po 30minutach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.2.12 22:38

Hm, VZP nepřispívá nic.
To plavání je bohužel velmi výnosný byznys, tak proč by to někdo provozoval za levno.
S takhle malým prckem bych šla určitě do kurzu.Alespoň se naučíš co a jak ve vodě a potom už můžeš chodit sama.

• Citovat
  • Upravit
248
25.2.12 22:39

My jsme chodily sem http://www.miniplavani.cz/, ale je az od pul roku. Na levnejsi kurz jsem nenarazila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 22:43
minime píše:
My jsme chodily sem http://www.miniplavani.cz/, ale je az od pul roku. Na levnejsi kurz jsem nenarazila. :nevim:

to mi prijde skvela cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.2.12 22:52
Marti89 píše:
minime píše:
My jsme chodily sem http://www.miniplavani.cz/, ale je az od pul roku. Na levnejsi kurz jsem nenarazila. :nevim:
to mi prijde skvela cena :palec:

Jojo, bylo to za dobry penize a bylo to tam fajn, prijemna lektorka i maminky samy normalni. Trochu se to lisi od beznych mimincich kurzu v tom, ze se plave v normalnim bazenu. A je tam nekdy trochu chladna voda… Ale moje dite je otuzilec, takze super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 22:57

minime vazne super :palec: ja jdu ted na kurz 15 lekci za 5.500 :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
26.2.12 12:19

Ja s druhou dcerou nechodila, protoze se mi ceny kurzu v Praze zdaly fakt nehorazne, neprislo mi to adekvatni. S prvni dcerou jsem chodila plavat v Plzni, kurz na ctvrt roku(tri do roka) byl za 1000 Kc. Ve vztahu dcer k vode nevidim rozdil, podle me jsou to vyhozene penize( za ceny kurzu v Praze, jinak ma plavani kojencu jiste pozitiva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí