Plaváček Havlíčkův Brod

2494
10.2.12 09:23

Plaváček Havlíčkův Brod

Ahoj maminy,
mate nektera zkusenost s timto Babyclubem? Uvazujem, ze bychom zacali v dubnu s Oliverem do Havl.Brodu dojizdet, protoze u nas momentalne neni zadny bazen k dispozici (zdar n.s.). Byl by to kurz pro zacatecniky od 6m, Olive bude sice jen 5m, ale pry to neni problem.
Diky
 Martek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
10.2.12 09:45

Slyšela jsem jen samou chválu, mají tam bazén s mořskou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
10.2.12 09:51

My chodili do žabiček přišly nám lepší..v plaváčku je spousta mainek a lektorka se nemůže až tak věnovat každému navíc tam není kalimatizační místnost…v žabičkách je individuální přístupk ke každému je tam krásná hernička kde si děti vyhrajou nakrmí…ale je to jen v týdnu(je tam i hlídání pro starší sourozence)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.2.12 10:03

a v Zabickach je taky slana voda? ja na ne taky slysela jen chvalu, ale vzhledem k dojizdeni by nam vic vyhovoval vikend. a to v Kotline maj, ma to byt v nedeli dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.2.12 10:31

já chodila na pár lekcí na plaváčka ale pak sem přešla na žabičky je to tam lepší. V kotlině je zima věčně odněkud táhne a není tam kde se aklimatizovat. V žabičkách se mi nestalo že by tam byla zima ani nikde nefoukalo prostě teplo a po koupání hernička kde si malá hraje maminy daj kafe nebo čaj a pokecaj prostě paráda jinam bych už nešla :pankac: :pankac: :pankac: Jinak v žabičkách slaná voda není. Jo a v žabičkách jsou přebalováky a nočníky takže taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.2.12 10:34

jo a eště v plaváčku mi na první lekci instruktorka potopila dceru bez hesla bez fouknutí prostě žádná příprava v žabičkách se de na potápění pomalejc záleží jak to dítku jde. Verča se ted potápí krásně a nebrečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.2.12 11:15

tak a mam zase o cem premyslet :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
10.2.12 11:17

Já ted do plaváčku nechodila protože jsem slyšela jak je tam zima že děti často marodí :nevim: jako do žadek jsem chodial s oběma klukama a bylot o fakt super…nedám na ně dopustit mrkni na net zabicky.cz a koukni jaké to tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.2.12 11:23

kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana voda :lol: no uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
10.2.12 11:25
martek01 píše:
kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana voda :lol: no uvidime :mrgreen:

Jenže plaváček je v neděli od 7.30, v kolik by jste museli vstávat prosím Tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.2.12 11:27
klárka14 píše:
martek01 píše:
kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana voda :lol: no uvidime :mrgreen:
Jenže plaváček je v neděli od 7.30, v kolik by jste museli vstávat prosím Tě?

fakt???? 8o ja tam cetla, ze od osmi do desiti..... no jeste pani napisu a pak se rozhodnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.2.12 11:28

jakoze ne jedna lekce dve hodiny, ale skupinky po ty pulhodine ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
10.2.12 11:31

promiň teď jsem se dívala na odkaz a dříve to tak bylo pouze od půl osmé a teď letos je to jinak, asi pro velký zájem, takže ten odkaz http://www.tshb.cz/…rh_bazen.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.2.12 12:40

já když sem byla v plaváčkovi s malou byl tenkrát červen-červenec :think: a puštěná klimoška přímo nad tím malým bazénkem a fakt byla kosa a eště věčně otevřená okna :zed: můžou mít slanou vodu jak chtěj ale fakt tam byla zima a i ten přístup. Mě už by tam nikdo nedostal i kdyby měli plaváčka o polovinu levnějšího. Jo nejvíc z celého plavání se těším na tu herničku a kafe :lol: a hlavně žabičky maj kurzy po-pátek a po celé dny a když si napíšeš čas kdy bys ráda chodila tak k tomu přihlédnou
 http://www.zabicky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
12.2.12 21:26

Take jezdime do Zabicek a je to tam super. A to jezdime 60km daleko, fakt nam to za to stoji. Pristup, vybaveni, zazemi a bezva maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí