Plaváček Havlíčkův Brod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plaváček Havlíčkův Brod
Ahoj maminy,
mate nektera zkusenost s timto Babyclubem? Uvazujem, ze bychom zacali v dubnu s Oliverem do Havl.Brodu dojizdet, protoze u nas momentalne neni zadny bazen k dispozici (zdar n.s.). Byl by to kurz pro zacatecniky od 6m, Olive bude sice jen 5m, ale pry to neni problem.
Diky
Martek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Slyšela jsem jen samou chválu, mají tam bazén s mořskou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodili do žabiček přišly nám lepší..v plaváčku je spousta mainek a lektorka se nemůže až tak věnovat každému navíc tam není kalimatizační místnost…v žabičkách je individuální přístupk ke každému je tam krásná hernička kde si děti vyhrajou nakrmí…ale je to jen v týdnu(je tam i hlídání pro starší sourozence)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a v Zabickach je taky slana voda? ja na ne taky slysela jen chvalu, ale vzhledem k dojizdeni by nam vic vyhovoval vikend. a to v Kotline maj, ma to byt v nedeli dopoledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já chodila na pár lekcí na plaváčka ale pak sem přešla na žabičky je to tam lepší. V kotlině je zima věčně odněkud táhne a není tam kde se aklimatizovat. V žabičkách se mi nestalo že by tam byla zima ani nikde nefoukalo prostě teplo a po koupání hernička kde si malá hraje maminy daj kafe nebo čaj a pokecaj prostě paráda jinam bych už nešla
Jinak v žabičkách slaná voda není. Jo a v žabičkách jsou přebalováky a nočníky takže taky super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a eště v plaváčku mi na první lekci instruktorka potopila dceru bez hesla bez fouknutí prostě žádná příprava v žabičkách se de na potápění pomalejc záleží jak to dítku jde. Verča se ted potápí krásně a nebrečí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ted do plaváčku nechodila protože jsem slyšela jak je tam zima že děti často marodí
jako do žadek jsem chodial s oběma klukama a bylot o fakt super…nedám na ně dopustit mrkni na net zabicky.cz a koukni jaké to tam je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana voda
no uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martek01 píše:
kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana vodano uvidime
Jenže plaváček je v neděli od 7.30, v kolik by jste museli vstávat prosím Tě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:martek01 píše:Jenže plaváček je v neděli od 7.30, v kolik by jste museli vstávat prosím Tě?
kamaradka mi prave taky doporucovala zabicky, ja ani nevedela, ze je v HB i neco jinyho. ale jak rikam, lepsi by to bylo o vikendu a laka me ta slana vodano uvidime
fakt????
ja tam cetla, ze od osmi do desiti..... no jeste pani napisu a pak se rozhodnem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jakoze ne jedna lekce dve hodiny, ale skupinky po ty pulhodine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
promiň teď jsem se dívala na odkaz a dříve to tak bylo pouze od půl osmé a teď letos je to jinak, asi pro velký zájem, takže ten odkaz http://www.tshb.cz/…rh_bazen.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já když sem byla v plaváčkovi s malou byl tenkrát červen-červenec
a puštěná klimoška přímo nad tím malým bazénkem a fakt byla kosa a eště věčně otevřená okna
můžou mít slanou vodu jak chtěj ale fakt tam byla zima a i ten přístup. Mě už by tam nikdo nedostal i kdyby měli plaváčka o polovinu levnějšího. Jo nejvíc z celého plavání se těším na tu herničku a kafe
a hlavně žabičky maj kurzy po-pátek a po celé dny a když si napíšeš čas kdy bys ráda chodila tak k tomu přihlédnou
http://www.zabicky.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take jezdime do Zabicek a je to tam super. A to jezdime 60km daleko, fakt nam to za to stoji. Pristup, vybaveni, zazemi a bezva maminky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit