Kojenecké plenky do vody

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
4.2.12 15:42

kojenecke plenky do vody

ahojte maminky deme z naši 14 mesačnou holčičkou do lazni a chtela bych poradit jake plenky do bazenu by ste nam odporučili?když tak kupovali ste detem i kruh do vody,dekuji za vaše rady,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
4.2.12 15:46

My máme tuším huggiesky už od 3 měsíců a jsem s nima spokojená.Po plavání je na bocích roztrhnu a vyhodím, nemusím složitě svlékat.Kruh naše malá miluje takový ten s těma dírama na nožičky.

• Citovat
  • Upravit
22579
4.2.12 15:53

Na plavání používáme taky Huggiesky - Little Swimmers a jsem s nima spokojená. Mají po stranách praktické zapíná-rozepínání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.2.12 15:55

Nejdřív bych si tam zavolala, zda chtějí plenky do vody. V lázních jsem tedy nebyla, ale u nás na bazénu si je nepřejí, stačí jim plavečky, protože plavecké plenky se rozpouští a je to prý horší než dětská moč :nevim: Kruh mu vůbec nedáváme, chodíme se učit plavat a tam to rádi nevidí. V létě pro můj klid měl na koupálku rukávky :think: Případně bych pořídila takové ty plavací destičky, co se připnou okolo pasu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
4.2.12 16:40

Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávky :palec: Plenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.2.12 16:51

my měli imse vimse pratelné plavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
4.2.12 16:54

Huggies little swim, dobré jsou i levnější od DM

• Citovat
  • Upravit
zichisek
4.2.12 17:03
Pinďulka píše:
Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávky :palec: Plenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.

Rukávky ročnímu dítěti? Já klasický kruh taky dávat nebudu, ale takový ten s tím sedem pro malé mimča proč ne.

• Citovat
  • Upravit
21463
4.2.12 17:19

určitě si zjisti, jestli je možné mít plavací plínu. pak jsou dobré jak ty huggies, tak i z DM - značka Babylove. jen počítej s tím, že se po koupání roztrhává na boku a vyhazuje. takže jestli půjdete do bazénu na delší dobu, je lepší mít těch plínek víc. jinak pro Viktora mám koupené i kojenecké plavečky - tam je důležité, aby pořádně seděly kolem nožiček a pasu, aby neunikalo případné hovínko. moč propustí obě varianty.
jinak mám pro něj kruh s průřezem pro nožičky, on se do něj posadí a můžeme pak spolu plavat i v hlubokém bazénu. v mělkém ho nechávám lézt bez čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
4.2.12 17:24

Skvělé jsou Imse Vimse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
4.2.12 22:28

prattelné Imse Vimse. Kruh jsem nekupovala, podle instruktorek z plavání je nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
5.2.12 09:11

Ano, tedy spíš jsem myslela křidélka, jsou vhodné od 10 měsíců :palec:

zichisek píše:
Pinďulka píše:
Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávky :palec: Plenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.
Rukávky ročnímu dítěti? Já klasický kruh taky dávat nebudu, ale takový ten s tím sedem pro malé mimča proč ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
5.2.12 10:58

Syn je v křidélcích nespokojených. POkud má taková, které ho nudrží nad hladinoou, tak ho hodně omezují v pohybu rukama.
Navíc v 10ti měsících to ramenními kluby neudrží a bude se propadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
6.2.12 08:00

Pokud nevyhovují, tak není co řešit. Chtěla jsem jen říct, že pokud něco, tak za mě klasický kruh nee.

Alpaka píše:
Syn je v křidélcích nespokojených. POkud má taková, které ho nudrží nad hladinoou, tak ho hodně omezují v pohybu rukama.
Navíc v 10ti měsících to ramenními kluby neudrží a bude se propadat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.2.12 11:01

Taky se přidám :)

Ahoj, chci začít chodit s holkou do www.aquadream.cz jen ještě čekám na odpověd ohledne - jaké plavečky můžou být.. taky ale koukam po plavečkách, tady me zaujaly Imse plavky, nebo Swim Tot Blue.. co myslíte? :think:
Má některá skusenosti s kruhem, nebo něčem na čěm může v bazénku sedet(nadnášet se)?
Děkujiiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care