Kojenecké plenky do vody
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kojenecke plenky do vody
ahojte maminky deme z naši 14 mesačnou holčičkou do lazni a chtela bych poradit jake plenky do bazenu by ste nam odporučili?když tak kupovali ste detem i kruh do vody,dekuji za vaše rady,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme tuším huggiesky už od 3 měsíců a jsem s nima spokojená.Po plavání je na bocích roztrhnu a vyhodím, nemusím složitě svlékat.Kruh naše malá miluje takový ten s těma dírama na nožičky.
- Citovat
- Upravit
Na plavání používáme taky Huggiesky - Little Swimmers a jsem s nima spokojená. Mají po stranách praktické zapíná-rozepínání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív bych si tam zavolala, zda chtějí plenky do vody. V lázních jsem tedy nebyla, ale u nás na bazénu si je nepřejí, stačí jim plavečky, protože plavecké plenky se rozpouští a je to prý horší než dětská moč
Kruh mu vůbec nedáváme, chodíme se učit plavat a tam to rádi nevidí. V létě pro můj klid měl na koupálku rukávky
Případně bych pořídila takové ty plavací destičky, co se připnou okolo pasu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávky
Plenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pinďulka píše:
Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávkyPlenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.
Rukávky ročnímu dítěti? Já klasický kruh taky dávat nebudu, ale takový ten s tím sedem pro malé mimča proč ne.
- Citovat
- Upravit
určitě si zjisti, jestli je možné mít plavací plínu. pak jsou dobré jak ty huggies, tak i z DM - značka Babylove. jen počítej s tím, že se po koupání roztrhává na boku a vyhazuje. takže jestli půjdete do bazénu na delší dobu, je lepší mít těch plínek víc. jinak pro Viktora mám koupené i kojenecké plavečky - tam je důležité, aby pořádně seděly kolem nožiček a pasu, aby neunikalo případné hovínko. moč propustí obě varianty.
jinak mám pro něj kruh s průřezem pro nožičky, on se do něj posadí a můžeme pak spolu plavat i v hlubokém bazénu. v mělkém ho nechávám lézt bez čehokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prattelné Imse Vimse. Kruh jsem nekupovala, podle instruktorek z plavání je nevhodný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, tedy spíš jsem myslela křidélka, jsou vhodné od 10 měsíců ![]()
zichisek píše:Pinďulka píše:Rukávky ročnímu dítěti? Já klasický kruh taky dávat nebudu, ale takový ten s tím sedem pro malé mimča proč ne.
Můj přítel má zkoušky na plavčíka a říkal mi, že kruh by dítěti nedal, není to nic bezpečného. Mnohem lepší jsou rukávkyPlenky neporadím, zatím nás to teprve čeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je v křidélcích nespokojených. POkud má taková, které ho nudrží nad hladinoou, tak ho hodně omezují v pohybu rukama.
Navíc v 10ti měsících to ramenními kluby neudrží a bude se propadat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nevyhovují, tak není co řešit. Chtěla jsem jen říct, že pokud něco, tak za mě klasický kruh nee.
Alpaka píše:
Syn je v křidélcích nespokojených. POkud má taková, které ho nudrží nad hladinoou, tak ho hodně omezují v pohybu rukama.
Navíc v 10ti měsících to ramenními kluby neudrží a bude se propadat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přidám :)
Ahoj, chci začít chodit s holkou do www.aquadream.cz jen ještě čekám na odpověd ohledne - jaké plavečky můžou být.. taky ale koukam po plavečkách, tady me zaujaly Imse plavky, nebo Swim Tot Blue.. co myslíte? ![]()
Má některá skusenosti s kruhem, nebo něčem na čěm může v bazénku sedet(nadnášet se)?
Děkujiiii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit