Koupání a přechod do velkého bazénu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
koupání
milé maminky
jaké máte zkušenosti s plaváním miminek ve velké vaničce (bez chlóru) a pak přechod do velkého bazénu (Aquapark), naše instruktorka to doporučuje v půl roce (nyní máme 3 měsíce), slyšela jsem že po chlóru může v budoucnu vznikat astma či exém. Jaké máte zkušenosti. Děkují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To si musíš rozhodnout ty sama, jestli plavat půjdete nebo ne ![]()
Osobně jsem to zavrhla, už tak je dráždidel kolem miminek dost a dost. Děstká i kožař mi taky doporučili plavání až od 3 let věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych taky do bazenu s malym miminkem nesla.
Je to naprosto zbytecne vystavovani chloru a o moci vsech tech deti ani nemluvim.
K zaplavani poslouzi i vana. ![]()
- Citovat
- Upravit
emmula píše:
milé maminky
jaké máte zkušenosti s plaváním miminek ve velké vaničce (bez chlóru) a pak přechod do velkého bazénu (Aquapark), naše instruktorka to doporučuje v půl roce (nyní máme 3 měsíce), slyšela jsem že po chlóru může v budoucnu vznikat astma či exém. Jaké máte zkušenosti. Děkují
Resenim jsou bazeny se slanou vodou… prave pro deti. Ale z vanicek budete muset jit, on jak je ten prcek vetsi, tak uz se tam s nim hrozne spatne manipuluje, ja se uplne tesila, az pujdem do bazenu, mela jsem vzdycky uplne znicena zada. ![]()
Jinak ja teda s malou chodim do chlorovaneho bazenu, jak rikala Hata, to uz je tvoje rozhodnuti.
- Citovat
- Upravit
já bych nešla tak brzo, ne kvůli strachu z exémů atd. ale kvůli špíně, zimě atd. ani nový aquapark není super čistý, velký děcka tam čůrají do vody a různý věci,já už viděla na bazéně i děcko s nedoléčenýma neštovicema, my s malou začli chodit na normální bazén/aquáč kolem 10 měs., ted má 2 roky a je tam skoro každý víkend a můžu ti říct že kolikrát je tam pěkná zima a to chodíme do dvou aquáčů a někdy tam pěkně táhne.
a jinak a to je důležitá věc, mnoho bazénů má přímo ve vnitřním řádu že tam nesmí děcka do 1 roka věku!! asi ví proč!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak např. do Kladenského akváče mohou děti od jednoho roku a není to jen kvůli tomu, že by jim to tam pokakali (to hravě zvládne i dvouleté
) Takhle malé miminko bych rozhodně do velkého, tzn i víc chlorovaného bazénu nebrala právě kvůli bronchitiám a astmatu. U vás nefunguje kojenecké plavání v bazénu pouze pro miminka? Nějaké takové bych teda vyhledala v okolí a radši dojížděla (taky dojíždíme) páč zas ochudit prcky o plavčo by mi přišlo líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme na bazén od 6-ti měsíců, chodíme do sanatoria, teplota vody 31C a vůbec tam není cítit chlor, je to malinký ,,rodinný,, bazén, do velkého Aquaparku bych nikdy nešla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit