Plavání miminek Ostrava Poruba

118
12.1.12 14:30

plavání miminek ostrava poruba

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenost(určitě máte :lol: ) s plaváním miminek v Ostravě nejlépe Porubě nebo okolí Poruby. Chtěla bych to s Karolínkou zkusit, ale nemám moc páru kde zajít…něco jsem na netu našla, ale osobní zkušenost je nejlepší recenze…nějaké diskuze na toto téma tady jistě jsou, ale nejsem si jistá jestli příspěvky jsou ještě aktuální. díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Da.
77
12.1.12 14:54

Ahoj, já chodím s malou plavat do Atomu a jsem moc spokojená. Chodila jsem tak i se synem. Jmenuje se to plavecká školička. S Porubou zkušenost nemám. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.1.12 15:08

Taky máme v plánu, s malinkou chodit plavat. Slyšela jsem dobré reference na Atom a taky jsem slyšela, že dobrý je i Imperial (je tam slaná voda, aspoň co se týkalo cvičení maminek, jak u dětí nevím). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.1.12 18:08

Ahoj, já mám zkušenost s plaváním v Rideře (na atletickém stadionu ve Vítkovicích). Jmenuje se to plavání Rybička. A nemůžu si stěžovat :palec: Perfektní přístup jak k miminkům tak i maminkám. Dá se domluvit na odpoledních/dopoledních lekcích - jak to komu vyhovuje. Po bazénku se chodí ještě i do sauničky, která je vyhřátá tak, aby tam mohly i miminka. A teď v zimě je perfektní, že hned nad bazénkem je dětská hernička, takže z toho vyhřátého prostředí nemusíme s mimčama rovnou do mrazu (Ne, že by letos nějaký mráz byl :-D), ale ještě si chvíli pohrajem, nakrmíme a až pak jedeme domů.
Bohužel ani nevím, kde by se v Porubě mohlo plavat :-/ Porubská Sareza je na plavání miminek moc studená a o jiných zařízeních tam nevím :-/
Párkrát jsme byli plavat i v té slané vodě v Imperialu, ale z toho moc nadšená nejsem :-( Každý to chválí, ale Tomajs pořád jen prskal, protože mu ta sůl na rtech vadila :( a mě na oholených nohách děsně štípala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.1.12 14:48

Maminky děkuji za info a tipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.12 17:17

Ahoj. Tak právě jsem to taky řešila. Jsem taky z Poruby a zjistila jsem,že tady na bazéně je jenom jeden klub,který to tu má a momentálně otevírá nové kurzy až od října. http://ostrava.kenny.cz/ My za dva týdny začínáme chodit na čapkárnu s Chobotničkou. http://www.chobotnicka.eu/ Tak uvidíme. Cestovat se mi moc nechtělo, ale co bych pro toho svého prďolu neudělala a ta Čapkárna mi příjde nejblíž.
Tak hodně štěstí při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.12 17:28

Jak si to tak čtu po sobě,tak vypadám jako krkavčí matka,že se mi nechce cestovat a vybrala jsem co je nejblíž. Ale samozřejmě jsem si taky na Chobotničku zjišťovala reference,ale moc jsem toho nenašla. Tak jsem zavolala a z přístupu jsem byla nadšená. Taky je tam po bazéně saunička i hernička na zadaptování a občerstvení. A dá se zaplatit první lekce a až pak se rozhodnout jestli budeme pokračovat. Tak snad už vypadám trochu lépe a né jako krkavčice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.1.12 18:44
Johanisko píše:
Jak si to tak čtu po sobě,tak vypadám jako krkavčí matka,že se mi nechce cestovat a vybrala jsem co je nejblíž. Ale samozřejmě jsem si taky na Chobotničku zjišťovala reference,ale moc jsem toho nenašla. Tak jsem zavolala a z přístupu jsem byla nadšená. Taky je tam po bazéně saunička i hernička na zadaptování a občerstvení. A dá se zaplatit první lekce a až pak se rozhodnout jestli budeme pokračovat. Tak snad už vypadám trochu lépe a né jako krkavčice :lol:

Díky za tipa…čapkárnu znám a od té doby co je to zrenovováno tak je to tam super. Pokud jsi z Poruby tak se ani nedivím, že jsi hledala něco poblíž. Já jsem na tom obdobně, hlavně mě celkem děsila rekonstrukce svinovských mostů. Měla jsem strach abych s malou nestála někde v kolonách nebo tak, ale naštěstí to není tak hrozné tak se poohlídnu po celé ově. Ještě jednou díky za info. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.12 19:06

No,nechtělo se mi cestovat,protože porubský bazén mám od baráku 5 minut. Tak jsem byla trochu naštvaná,že tu nic není. Ale na druhou stranu se ani nedivím. Tady ten bazén na to není moc zařízený. Na té čapkárně na to mají aspoň speciální bazének a prostory. Ale v létě už to bude zase jiné,malý už bude mít rok,tak můžeme chodit aspoň na to jejich venkovní brouzdaliště.
Tak ještě jednou hodně štěstí při hledání. Těch klubů je celkem hodně a co maminka to jiný názor. Nejlepší asi je se přesvědčit sama.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
12.9.12 10:20

Ahoj, chtěla bych oživit diskusi jedním dotazem.od příštího týdne začínáme plavat s plaveckou školičkou na Sareze(Atom je v rekonstrukci).jednak to máme blízko, jednak by tam měla být nejteplejší voda z ostatních nabízených možností. nicméně to tam znám a nepřijde mi to tam moc baby friendly, nebo spíš kojenec friendly :-).tak prosím o zkušenosti. vím jen, že tam je jeden přebalovací pult, ale třeba v děčíně na to mají přímo upravenou jednu místnost/šatnu, tak jestli v porubě není něco podobného. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.9.12 14:48
Ahojky, já chodila na Sarezu plavat s malou a krom toho přebalovacího pultíku tam nic víc nebylo. Ale je možné, že když tam bude kurz tak tam nějaká místnost navíc bude…nedovedu si pak nějak představit když z vody „vyběhne“ 10 maminek s mimčama, jak budou čekat u jednoho pultíku na přebalení. Co si tak vybavuji, tak po bocích jsou velké šatny, tak možná některá z nich je přizpůsobena pro maminky s malými dětmi. Plaveckou školičku chceme taky zkusit, ale později, tak budu ráda když pak dáte echo jaké to je a pod. Díky a plavání zdar :D
@Lena007 píše:
Ahoj, chtěla bych oživit diskusi jedním dotazem.od příštího týdne začínáme plavat s plaveckou školičkou na Sareze(Atom je v rekonstrukci).jednak to máme blízko, jednak by tam měla být nejteplejší voda z ostatních nabízených možností. nicméně to tam znám a nepřijde mi to tam moc baby friendly, nebo spíš kojenec friendly :-).tak prosím o zkušenosti. vím jen, že tam je jeden přebalovací pult, ale třeba v děčíně na to mají přímo upravenou jednu místnost/šatnu, tak jestli v porubě není něco podobného. díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.10.12 09:59

@Lena007 Taky chodíme :-) V kolik hodin to máte? My na 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.10.12 10:00

@Marcajs Marci, šatny jsou úplně jiné a zvlášť chodí se tam spodem jak se nechává kočárek. Každopádně je tam šílené horko, raději bych chodila přes klasickou šatnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.10.12 10:02
@Pajoslava píše:
@Lena007 Taky chodíme :-) V kolik hodin to máte? My na 11.

my taky na 11.já jsem ta s tou holčičkou, co jako jediná na první lekci plakala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
16.10.12 15:43

Ahoj maminy, jak jste byli spokojene s plavanim na krytem bazene v porube. chci se tam od ledna prihlasit s malym to mu bude pul roku. a jak jsem se divala na jejich stranky tak pisi ze maji teplotu vody 32 st. ale nevim jak to tam je s tim oblekanim je to tam prispusobene? pro mimco jako obleceni a nakojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí