Bazén Liberec s mimčem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
13.1.12 21:29

bazén Liberec s mimčem

Ahojky maminy. Našemu malému už je po půl roce a chtěla bych s ním začít chodit do bazénu. Zatím plaveme doma ve vaně a to se mu líbí. Ale! nemám zkušenosti, jak to v bazénech s miminky chodí - konkrétně v tom libereckém. Samozřejmě jsme koupili plavací plínky, spíš mě zajímá, jak tam jsou na maminy s mimči vybavení (kam dát kočárek, kde převlíknou a přebalit atd.. ??) Díky za odpovědi :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
13.1.12 21:35

doporucuje se az od roka kvuli chloru atd, takze bych si spis nasla centrum pro plavani miminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
13.1.12 21:36

Ahoj,je to tam paradni.Na kocar je mistnustka u damskych saten.Kdyz vejdes dovnitr,u skrinek je prebalovak.Ale pani u skrinek,ti vetsinou daji nejakou skrinku vzadu,kde je dost mista na veci a polozeni mimca.
Akorat tam nekolikrat tydne dopoledne probiha kojenecka plavani a obe virivky jsou plne,tak bych si zjistila,kdy presne to je,protoze je skoda,kdyby byly obsazene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.1.12 21:49

Plavání kojenců v libereckém bazéně je teď v úterý a v pátek dopoledne. Tedy teď v lednu a v únoru.Jinak mívají i obsazený čtvrtek dopoledne. Ty ostatní dny jsou vířivky volné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.1.12 21:50
careynka píše:
doporucuje se az od roka kvuli chloru atd, takze bych si spis nasla centrum pro plavani miminek :-)

ve vířivkách kde se plave s miminky chlor není! napouštějí je čistou vodou a chlorují až pak pro veřejnost! A nevím jaké jiné plavání pro miminka myslíš, všude jinde v Liberci se plave v chlorované vodě! (Zlatý lev, Babylon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.1.12 21:52

A ty chceš chodit na plavecké kurzy s miminkem nebo jen tak sama? Pokud sama tak to můžeš asi jen do zadního dětského brouzdaliště. Plavání-kurz je ve vířivkách. A na to mají maminky zvláštní šatnu, kde jsou právě i přebalovací podložky (na zemi) a vedle imalá hernička, kde děti po plavání chvíli zůstavají, dostanou tam jídlo apod… A kočár se dává jak už někdo psal do místnosti vedle dámských šaten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.1.12 22:30
scai píše:
careynka píše:
doporucuje se az od roka kvuli chloru atd, takze bych si spis nasla centrum pro plavani miminek :-)
ve vířivkách kde se plave s miminky chlor není! napouštějí je čistou vodou a chlorují až pak pro veřejnost! A nevím jaké jiné plavání pro miminka myslíš, všude jinde v Liberci se plave v chlorované vodě! (Zlatý lev, Babylon)

proto mluvim o plavani s miminky!a ne kdyz tam jde s nim mezi verejnost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.1.12 23:29

já tedy nevím, jak je to v Liberci, ale četla jsem, že je na to snad i vyhláška, že se smí do veřejných bazénů až od roka (ale nejsem si stopro jistá, tak abych nekecala ;) ).

• Citovat
  • Upravit
1556
13.1.12 23:38
sterezie píše:
já tedy nevím, jak je to v Liberci, ale četla jsem, že je na to snad i vyhláška, že se smí do veřejných bazénů až od roka (ale nejsem si stopro jistá, tak abych nekecala ;) ).

Liberecký bazén má napsané na svých stránkách, že určitá část(vířivka i část s hříbkem) je přístupná od 3měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.1.12 23:56
chaala píše:
sterezie píše:
já tedy nevím, jak je to v Liberci, ale četla jsem, že je na to snad i vyhláška, že se smí do veřejných bazénů až od roka (ale nejsem si stopro jistá, tak abych nekecala ;) ).
Liberecký bazén má napsané na svých stránkách, že určitá část(vířivka i část s hříbkem) je přístupná od 3měsíců.

tak to je parádní a v Praze prd :lol:

• Citovat
  • Upravit
402
14.1.12 08:57

Díky za typy, půjdeme se podívat a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí