Plavky pro drobečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
160
3.2.12 11:39

plavky pro drobečky

Ahoj.

Máme za sebou kurz plavání, ale tam jsme používali jednorázovky DM (4-9kg). Chtěla bych dceři 12m pořídit plenkové plavky, ale nevím jaké. Dcera je drobná s malou prdelkou (cca 7kg a 70 cm). Takže uvažuji, zda pro hubenější dítě jsou vhodnější Happy Nappy s nohavičkou. Obávám se, aby Popoliny nebo Imse Vimse dobře těsnili kolem nožiček. A jakou velikost případně vybrat. Díky všem za tipy a těším se na příspěvky hlavně od maminek se stejně velými (malými) dětmi.

Asi ve třech měsících jsem ji najivně v akci koupila plavky v KIKu velikosti 74, že ji v létě budou dobré a doposud z nich vypadne ona i vše ostaní, co by v nich případně bylo. :(

Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101426
3.2.12 11:47

Jo, Happy Nappy máme a můžu doporučit. Sice se hůř nasazují, ale jinak naprostá spokojenost a z vašima mírama bych šla do M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
3.2.12 11:49

ahojky, máme zkušenost s Imse Vimse a ty jsou opravdu malinkaté. Jestli píšeš 7 kilo, vzala bych velikost S ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.2.12 11:50

Taky chodíme na plavání. Původně jsem měla plavky přímo z BC Kenny. Pak jsem si koupila Imse Wimse. Jsou super, těsní dobře. Navíc pokud se dítě ve vodě pokaká, je to opravdu náhoda. Těmi plavkami mají stáhnutý zadeček,nechce se jim, takže nehrozí „nehodě“ Mám velikost L, cože je 9-12kg. Malý má něco přes 9kg. U vás bych šla do M, možná do S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.2.12 11:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.2.12 11:53

Je to na zapínání na boku, což taky oceňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.2.12 12:14

Máme Imse Vimse. My pod něma tedy máme ještě plovací plínku, ale syn má 9,5kg a 77cm (tedy měl, teď už má zase víc) a nosí velikost L na 9-12kg a má to akorát. Dobře mu to těsní a pohodlně se mu tam vejde i plovací plena. Vzala bych ty nejmenší - S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.2.12 12:18

Souhlasím s Jani. Taky jsem pro malou měla Happy Nappy a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.2.12 12:44

Měla jsem koupené Happy Nappy - a když jsme začali chodit plavat tak to malé bylo velké, ačkoliv odpovídala té velikosti. Dokupovala jsem Imse Vimse v Mku a spokojenost - vydržela v nich hodně dlouho (půl roku), než jsme přesedlali na Happy Nappy.

Oboje můžu doporučit, ale chce to vidět na živo :) já Happy Nappy kupovala na netu a pak musela zajít dokoupit IV.

• Citovat
  • Upravit
81475
3.2.12 13:49

Mám IV vel S na osmikilovou dceru a sedí dobře. Ale té je 6 měsíců a je tedy spíš buřtík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.2.12 17:37

holky díky moc za názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie