Dětské plavky s nohavičkou a rukávem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské plavky s nohavičkou a rukávem
ahoj holky,
vím, že je to teď hodně in, a tak jsme se bavili s kamarádkou, tak se musím zeptat, nějak mi to nedalo. Co koukám, tak se hodně kupují plavečky kraťaskové, s kr. i dl. rukávem, s dlouhou nohavičkou, vcelku se zapínáním na zádičkách. Máte je někdo? Kdy dáváte tyto a kdy klasické, docela by mě zajímal názor někoho, kdo je používá. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je neopren, ne?
Předpokládám, že u malých mimin jde o udržení případné nehody v plíně, u větších zřejmě i o působení chlorované vody na kůži ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normální plavky. Já je měla pro malou k moři, protože chrání víc pokožky před sluníčkem. Taky mohla běhat jen v triku, protože jinak je to podle mě jen frajeřinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No on to přímo neopren je. jako materiál.
Podle mě to přišlo z Británie a USA, v Británii prý musí v bazénu mít mimina přes plavací plínu ještě neopren, aby fakt nic neuniklo, v USA maj zase problém s odhaleným hrudníkem dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
normální plavyka - slipové - jsem dávala v Čechách nebo v bazéně…
a ten „neopren“ - je to příjemný tenký materiál, který brzy uschne - jsem dávala kvůli sluníčku u moře - byli jsme tam, když mu byl akorát rok a pořád se ráchal ve vodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já tedy nevím, ale já to kupovala v Mothercare a neoprenové to podle mě nebylo. Alespoň se to tvářilo jako normální plavky. Neoprenové oblečky jsem viděla taky, ale to bylo o něčem jiném (materiálově). To je samozřejmě proti chladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meli jsme to u more, akorat ne v celku, sice to schlo rychle, ale ja drzela deti ve stinu a za chvili jim v tom byla zima, takze pak byli spis nazi a namazani a ve stinu, kdyz vylezli na slunicko, dostali triko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit