Plavání Plaváček Horní Měcholupy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pla
Musím bohužel založit toto diskuzní téma na nehorázné zachazení v plavecke škole Plaváček,a upozornit na nekteré věci maminky,aby si rozmyslely jestli do takoveho prostředí své díte budou chtít vzít.Jde o to že se tam chovaji k detem tak,ze na uzkostnou holcicku lektorka řve ikdyz plače,delej makej,a meho synka nechala propadnout kruhem pod vodu,ze mu odloupla ruce,ikdyz vedela ze ma autisticke rysy,malej mel dlouho šok,ale jinak je to lektorka dobra az na nejake tyhle ulety.Ale musim upozornit na vratnici a na majitlku a hlavne na p.Čutkovou na vratnici.To ze nam nenahradili nahrady a to 6lekci jedna vyjde na 360kc ikdyz jsme na ne meli narok to je smutne.Maly mel uraz predni zub si vyrazil a kousek dasne a mel stehy a nemohli jsme chodit,radne jsme se omluvili ale nahrady nam odmitli nahradit,ikdyz jsme na ne meli narok a dokonce nam zamezili pristup do arealu ikdyz nam kurz jeste neskoncil,a mi jsme sli na posledni zaplacenou lekci plavani.Nebrali nam telefony a odmitali cokoliv vratit.A to vse jen proto,prosim ctete pozorne ze jsme jednou kdyz jsme tam byli naposled a ja se fenovala tak pani Čutková se na me dopoustela utoku ze mam fenovat jiz vysuseneho meho syna a sebe nefenovat,a kdyz jsem ji klidne odpovedela źe uz je vysusen ze jsem ho ususila a jen si ho pak jeste prefouknu,tak ho vyrvala ze hry na koberecku kde si hral,a tahla ho uplne vydeseneho po koberci byl v soku a plakal at ho du fenovat a ikdyz sem ji zadala at nas necha byt tak nas otravovala jeste vic a rekla ze nam uz nic zadne nahrady nenahradi,a nikdy nas tam uz plavat nenecha ze pro nas bude vzdycky plno.Ze muj syn ma autisticke rysy a me by pry meli uznat nesvepravnou a same urazky.Bazenek pozor,maji okraje nezabezpecene,malemu malem kdyz mu do okraje a vice detickam zajel prstik malem amputoval prstik okraj bazenu stalo se to i me,a vice detem,takze zvazte jestli chcete chodit sem,kde se k Vam ze zacatku budou chovat hezky mile a vse jen aby sz Vas vytahli co nejvice penez ale o Vas jim nejde.Ta p.ČUTKOVA je hodne zla zenska,ma mama byla u toho,takze mam i svědka.Hruza,malej ma z ni s toho rvani na nas i na me do ted trauma byla to šikana.Mozna sem zavita pod nejakou prezdivkou a bude to tam obhajovat,vi totiz o tom ze jsem sem psala,jde jim jen o penize,maleho okradla o 6plus 1nahrad to je pres 2tisice korun skoro 2500kc.Je to neuveritelne,piste kdo mate podobne zkusenosti?Napriklad to rvani na male deti pri lekcich,to prece neni normalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Estynko, školu neznám, ale musím říct, že na moje děti nikdo neječí. Pokud to zkusí, ihned asertivně zasahuju, že takhle ne, že takhle se na moje děti mluvit nebude. Řekla jsi to tý instruktorce? Je možný, že je to prostě její jednání, ale pokud se rodiče neozvou, tak se nic nezmění, snad mě chápeš, co tím chci říct.
Propadnuté peníze by mě taky štvaly. Napsala bych jim doporučený dopis, kde bych stručně napsala, buď ať ti je vrátí nebo ať ti určí náhrady, vše písemně. To, že se tam hádáš s nějakou vrátnou nikoho zajímat nebude, to je asi na osobních sympatiích, ale upřímně, proč ti tahala dítě k fénu? Co jsi dělala ty? Ihned bych po bábě skočila (pokud je to tedy tak, jak píšeš) a vykázala jí do patřičných mezí. Tvoje dítě musí vidět, že sebou nenecháš vláčet a pokud si na tebe někdo dovoluje, že tu situaci umíš zvládnout.
Držím palce, ať se ty náhrady nějak vyřeší a moc ráda bych si poslechla i vyjádření druhé strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak lektorku plavání, která řve na malé děti, nebo dítě nechá propadnou kruhem nepovažuju za dobrou lektorku a děti bych tam nenechala chodit dál, i kdybyh měla přijít o peníze. Normální to opravdu není a stěžovala bych si písemně jejímu šéfovi, nebo vedení, jestli tam nějaké je.
Propříště bych si vybrala nějakou lepší školu plavání a hlavně lektorku, která má děti ráda.
- Citovat
- Upravit
Dekuji moc za reakce,ano presne tak jsem i jednala prave,ze jsem si to nenechala libit a at nesaha na moje dite,ale tohle ji prave nastvalo jeste vic a nenechala nas na pokoji i kdyz jsem ji zadala.Je to presne tak souhlasim s Vami,a moc si vazim vaseho nazoru a dekuji za nej,bohuzel s penezi jsem to zkousela aby mi je vratili i pisemne ale delaji ze nevidi neslysi,volala jsem tam,a ze pri neslysi a polozili mi telefon.Problem je v tom ze ta Čutková namluvila te vedouci urcite jen svou verzi a ne jak to opravdu bylo a jsou to navic kamaradky a ta Kopecka je zbabela zenska a nechce si to s ni zrejme rozhazet.No hruza nikdy jsem nemela nejaky konflikty a uplne me to vydesilo,ze maleho takhle okradli.Jde prece o male dite,ktere bylo okradeno,nepravem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problémy podobného rázu by se měly řešit oficiálním způsobem. Stížnostmi, v nejhorším případě právní cestou.
Zakládání takovýchto pomlouvačných diskusí, s uváděním konkrétních jmen a informací, k nimž druhá strana nemá možnost se vyjádřit, to je dost pod úroveň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smutne je ze jsem ji opravdu nic ja neudelala a jen jsem ji zadala aby nas nechala a ze se fenuji a pak si dofenuji dite ikdyz je suche,vadilo ji,ze mam svou hlavu ze se ji nebojim,jine maminky jsou tam takove uslapnute,mysli si ze to rvani lektorek na ty deti je asi v poradku,a ta Čutková si na nikoho pred vice lidmi nedovolí,jen na mne si dovolila ze jsem tam byla sama jen s malym a mamou,ktera je velmi neprubojna,takze asi si na me chtela vylit zlost kterou v sobe mela a malej a ja jsme to odnesli zdravotne.Neda se to ani popsat,je to hrozne,nechapu to do ted,a opravdu se to stalo,jsem z ni na prasky,doopravdy.Nikdy bych tam uz nesla,je to hrozny okrast samozivitelku s malym ditetem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to neneni to pravda,ma moznost se vyjadrit nebot jsem ji to psala ze sem budu psat,takze to nevidim ze je tohle pod uroven kdyz chci upozornit jak se tam jedna s detmi a jdemi predevsim ted o ty deti a ne o penize,na ty se vykaslu protoze proc sem pisu neni o penezich i kdyz je to skoda ze nam odmitli nahrady vratit ale maji tam i bazen ktery malem amputoval prstiky detem a to nemuzu nechat jen tak,to neni pod uroven,to je proste upozorneni,nebot mi ty deticky tam prirostly k srdci a mam o ne strach,Jsem poctivy clovek a vse je cista pravda,neveri jen ten kdo je spriznen s podobnymi lidmi jen ten muze napsat ze je tohle co delam pod uroven!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajima me to natolik ze jsem ochotna i zaridit kontrolu inspektoratem,na ochranu bezpecnosti bazenku,prave tohoto,myslim ze je to pro ty deti dulezite,nez rikat a psat ze to nema cenu a ze je to pod uroven.Uz jsem tam volala,a proste to skontroluji a oni s tim budou muset neco udelat nez se zas nekomu neco stane treba i vaznejsiho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Estynka píše:
Zajima me to natolik ze jsem ochotna i zaridit kontrolu inspektoratem,na ochranu bezpecnosti bazenku,prave tohoto,myslim ze je to pro ty deti dulezite,nez rikat a psat ze to nema cenu a ze je to pod uroven.Uz jsem tam volala,a proste to skontroluji a oni s tim budou muset neco udelat nez se zas nekomu neco stane treba i vaznejsiho.
Estynko,
pokud ti škola odmítla uznat náhrady, na které máš nárok, pošli jim ještě jeden poslední doporučený dopis, bez zbytečných emočních výlevů, prostě tam termínově popiš, kdy jsi co platila, co jste kdy vychodili, kdy ses omlouvala a ať ti napíšou termíny, kdy máte přijít na náhrady. Pokud by na to vůbec nereagovali, máš pořád ještě dost možností, jak to řešit.
To, že založíš pomlouvačnou diskuzi zde, tím nic nevyřešíš. Pokud ti opravdu leží na srdci všechny dětské prstíky, pošli jim tam kontrolu. Můžeš také kontaktovat ostatní maminky, pokud se chovají takto arogantně, určitě nebudeš první, která s nima kdy měla problémy. Dál bych to postoupila zřizovateli plavecné školy. Pokud to nechceš nechat jen tak, tak něco dělej, ale nesnižuj se, prosím, k takovýmto diskuzím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Estynka píše:
to neneni to pravda,ma moznost se vyjadrit nebot jsem ji to psala ze sem budu psat,takze to nevidim ze je tohle pod uroven kdyz chci upozornit jak se tam jedna s detmi a jdemi predevsim ted o ty deti a ne o penize,na ty se vykaslu protoze proc sem pisu neni o penezich i kdyz je to skoda ze nam odmitli nahrady vratit ale maji tam i bazen ktery malem amputoval prstiky detem a to nemuzu nechat jen tak,to neni pod uroven,to je proste upozorneni,nebot mi ty deticky tam prirostly k srdci a mam o ne strach,Jsem poctivy clovek a vse je cista pravda,neveri jen ten kdo je spriznen s podobnymi lidmi jen ten muze napsat ze je tohle co delam pod uroven!
Milá Estynko, pokud Ti „dětičky přirostly k srdci“, tak něco dělej a nepomlouvej tady. To není o tom, jestli Ti někdo věří nebo ne - jde o to, že takhle se podobné věci prostě neřeší.
A docela bych Ti doporučila vážit slova!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Čutkovou znám, byla jsem na plavání v Plaváčku se synem dvakrát na soukromé lekci. Sice nebyla úplně moje krevní skupina, byla hodně odměřená, ale problém jsem s ní neměla. Když jsem potom zaplatila podzimní kurz a na poslední chvíli si docházku rozmyslela, napsala jsme email a ona mi v souladu se storno podmínkami peníze bez problémů vrátila. Nejsem rozhodně členkou fanklubu pí. Čutkové, ale stejně jako Bohunka si myslím, že takhle se věci neřeší, že tohle zavání pomlouvou a mohla bys sis naopak nadělat problémy.
- Citovat
- Upravit
Ano naprosto souhlasím,clovek ale nepomlouva,pouze popisuje situaci ktera se mu stala,a to jen proto,aby jine maminky si davaly na to tam pozor.Protoze tohle co se stalo,neni normalni.Ublizovat lidem neni normalni,a chci na to upozornit.Neni to mysleno jako pomlouvani,to by muselo byt vymysleni si,lhat,to je pomlouvani.Pokud by se nasla maminka s podobnou zkusenosti,at mi napise budu rada ze reakci na tuhle vec,protoze clovek ma nervy jen jedny a lidskost a slusne chovani je jednou z dulezitych veci zvlast pred malymi detmi.Tam kde jsou male deti.Upozornit na neco co se muze nekomu dalsimu stat a co me se stalo,je diskuze na toto tema,a myslim ze je to svobodna diskuze a muzeme se zde o tomhle problemu lidske lhostejnosti a bezohlednosti s maminkami ktere maji podobnou smutnou zkusenost zde bavit.proto jsem tuto diskuzi zalozila a ne kvuli poskozovani p.Čutkove a p.Kopecke ktere jsou mi ukradene,a nahrady mi nenahradi a penize nevrati,to jsem uz psala ze jsem jim to vse pisemne i poslala a vedi to moc dobre.Jim ty penize maleho stesti neprinesou.Je to o lidech a bohuzel ne vsichni jsou hodni a nekonfliktni.Jinak co se tyce detskych prstiku,velmi me na nich zalezi,malej mel uraz velky nedavno,a nechci aby nekdo mel s tech deti po prste,volala jsem na inspektorat,popsala vec jak se ma a vidi to jako zavazny problem,bazen neni zrejme v poradku jako vyrobek,a bude se to setrit.Tim snad zebranim urazu nekterych deti.Mimochodem pomahat si je lidske ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pani rona je zrejme p.Cutkova,oni nevraci penize,maji smlouvu jako napr.na jazykove skole,zaplatis kurz,a penize se jiz nevraci,takze penize vratit nemohli,jen nahrazuji nahrady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nechapu proc bych mela mit z toho nejake problemy
ja uz tenhle plavacek rozhodne nenavstivim.Tezko vam mohli vratit penize muzu sem klidne prekopirovat tu jejich smlouvu ze penize nevraci.Ale treba nejste p.Cutkova,jen nekdo kdo se chce zastat alespon plavecke skoly ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nepomlouvam,a myslim ze normalni clovek si na to svuj nazor udela,vazte si slova zde sama,nemusite sem lezt,kdyz k tomu nemate co rict a jen branite vasi plaveckou skolu.nebudu na vas reagovt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit